Fallout 76: Тези 3 нови функции правят Steel Dawn наистина добър

С актуализацията "Steel Dawn " от Fallout 76 Братството на стоманите се завръща в Апалачия. MeinMMO ви запознава с 3 нововъведения, които са наистина добри и особено заслужава да бъдат споменати.

Steel Dawn излезе седмица по-рано, на 24 ноември. Реалното издание беше планирано за 1 декември. Бележките за кръпките са обширни и освен братството има и някои интересни новости.

Защо новият ред за търсене се игнорира тук: Завръщането на Братството на стоманата е връхната точка на актуализацията. Чисто нова поредица от куестове, фокусирани върху Паладин Рахмани, Найт Шин и Учения Валдес. В първата част на историята ще научите повече за историята на Братството в Апалачия. Куестовете ще ви отведат до нови места по цялата карта, а също така ще се срещнете с Raiders in Crater и Settlers in Foundation. С герой над ниво 20 можете да започнете новата линия за търсене директно във Форт Атлас. Форт Атлас се намира в Savage Divide и до него може да се стигне с бързо пътуване безплатно след първоначалното откриване.

Акценти от Актуализацията на здрача на стомана

С версия 1.5.0.19 множество промени се намират в играта. Актуализацията се появява за всички платформи и носи заедно с новата серия търсения на Brotherhood of Steel също промени в баланса и производителността. Бихме искали да подчертаем три акцента на актуализацията на този етап.

Изградете свои собствени трезори

Това са местата за настаняване на C.A.M.P.: С актуализацията се появи стаята за доставки на Vault, която е достъпна за всички играчи безплатно. Двете други места за настаняване ще бъдат на разположение от вторник, 1 декември, в атомния магазин.

Ако искате да строите под земята и да оставите творчеството си на свобода, пътувайте до една от многобройните гари и потърсете плаката на центъра за настаняване на таблото за обяви. Краткото търсене "Разширяване на дома " ви отвежда до Vault 51. Веднъж там, слизате в съществуващо хранилище на Vault и получавате инструктаж в личния си Vault от Mr. След това входът за личното настаняване на C.A.M.P. може да бъде поставен в рамките на собствения C.A.M.P. Настаняванията на C.A.M.P. на други играчи са маркирани на картата с допълнителен символ.

Защо настаняването в C.A.M.P. е толкова добро: Подземното жилище е инсталирано и обектите могат да бъдат поставени свободно или както обикновено в конструкцията на мрежата. Всяко настаняване използва свой собствен бюджет, който не зависи от C.A.M.P. е на повърхността. Това отваря напълно нови възможности за играчите в дизайна на тяхното настаняване. Всеки, който винаги е искал да изгради скок ’n ’, сега има възможност.

Има три варианта:

  • Стая за снабдяване на трезора: Предлага се безплатно за всички
  • Фоайе на трезора: Засега само за членове на Fallout 1st, по-късно в Atomic Shop за всички
  • Предсърдие на свода: Предлага се от 1 декември в Atomic Shop

Във видео Fallout 76 показва колко лесно е да изградите наистина страхотни сводове сами.

В помещенията на C.A.M.P. почти няма ограничения за творчество.

По-малко глад и жажда

Подобрения на механиката за оцеляване: В един пост-апокалиптичен свят гладът и жаждата вероятно ще бъдат вездесъщи. Също така във Fallout 76 консумацията на предвоенна храна, като заветната перфектно запазена торта или вашите собствени „вкусотии“ е било необходимо зло за оцеляване. Вече не. С актуализацията на здрача от стомана, негативните ефекти от глада и жаждата са премахнати. Вместо това сега има бонус към регенерация на AP, максимална устойчивост на HP и болести, след като сте частично подхранени и хидратирани. Всеки, който предложи стомаха си с Nuka-Cola и вкусна храна, ще получи бонус от +1 издръжливост и сила, ако и двете ленти са напълно пълни.