Fallout 76: Как да намерим Nuke кодовете и да взривим атомни бомби

Ядрените ракети са една от характеристиките на крайната игра на Fallout 76. Всъщност отнема много време, за да въведете кода, за да ги изстреляте. Ще ви покажем как работи.

Какво правят атомните бомби? Когато ядрена ракета се изстреля в район в Апалачия, цялата зона на удара временно се унищожава и замърсява. Тогава противниците на високо ниво с по-добра плячка чакат в зоните.

Атомни бомби във Fallout 76: въведете код и стреляйте

Как можеш да изстрелваш ядрени ракети?? За да изстреляте ядрени ракети, първо трябва да пуснете историята на Fallout 76 в даден момент. Трябва да завършите всички куестове в бункера Whitespring и да станете лидер на съответната фракция.

Само тогава ще имате достъп до информацията и характеристиките, необходими за изстрелване на ядрени ракети. След това има няколко стъпки, които ви разделят от първата мисия:

  • Съберете осем кода за убийство от ожесточени офицери-гулове, които могат да се появят на света (ярък звуков сигнал показва местоположението им)
  • Вземете ключова карта за ядрени убийства от товарен бот. Трябва да го свалите и да му вземете ключалката.
  • Намерете правилните букви за номера на отговора в бункера Whitespring. Друга част от решението се появява тук всеки ден.
  • Решете кода с помощта на цифрите.
  • Отидете до съответния бункер с достатъчно ключови карти и въведете кода. Всеки опит изисква ключова карта.

Всяка от тези стъпки отнема време. Youtuber Nickaroo93 ги събра малко по-ярко във видео.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Един инструмент улеснява: Потребителят на Reddit Waffle_cop разработи онлайн инструмент, който поне улеснява решаването на кода. Благодарение на инструмента NukaCrypt, войските на Nickaroo93 също успяха да изстрелят ядрената ракета толкова рано.

Все още се нуждаете от ключовите карти за всеки опит. Така че, ако искате да опитате да изстреляте ядрена ракета без защитен код, може да ви трябват много ключови карти.

Дешифрирането на кода е само малка част от работата и е свързано най-вече с мисълта. Инструментът ви спестява поне малко.

Какво се случва след удара? Много играчи се страхуват, че троловете ще използват ядрените ракети, за да унищожават безразборно лагерите на нови играчи или да ги тролят по друг начин. Снимането вероятно отнема твърде много време за това.

За това в зоната на удара се появява събитието "Изгорена земя ". Районът, засегнат от ядрената ракета, ще се превърне в многостепенна атака на високо ниво за ограничен период от време и ще бъде силно замърсен.

Още преди това можете да видите въздействието на ядрена ракета чрез видеоклипове от бета Fallout 76. Nicakroo93 обаче показва ефекта в своето видео.

Той влиза в района с трима приятели и други случайни хора и намира Елитна запалителна кралица от ниво 95. Такъв шеф е почти невъзможно да се победи сам.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

За кого са събитията?? Дори ако играчите вече са изстреляли ядрени ракети и са се сблъскали с групови предизвикателства, това не означава, че ядрените ракети ще бъдат обичайна гледка.

Самият Nicakroo93 вече е на ниво 53 във видеото си, един от съотборниците му е дори над ниво 70. Те също носят всички мощни силови брони, които могат да бъдат намерени в Западна Вирджиния.

Ноктите на смъртта все още са опитомени на ръка срещу противниците в елитните райони.

Следователно ядрените ракети са по-предназначени да дадат възможност на играчите на високо ниво да подобрят оборудването си. За играчите от ниско ниво обаче е препоръчително винаги да имате с себе си някакъв Rad-X или защитен костюм, в случай че ракета кацне наблизо.

Имате ли вече код за убиване? Искате ли да видите как изглежда подобно въздействие? В нашата група Fallout във Facebook ще намерите колеги играчи, с които можете да работите върху кодовете. Посетете и нашата страница във Facebook за най-новата информация.

Чисто нови сте за Западна Вирджиния? С тези 10 съвета ще ви бъде по-лесно да започнете с Fallout 76.

Източник (и): Kotaku