Fallout 76 вече има над 85% положителни оценки в Steam - Какво става тук?

С новата актуализация "Steel Dawn ", Fallout 76 получава много положителни отзиви за Steam. Бетезда най-накрая направи дългоочаквания обрат с NPC и завръщането на Братството на стоманата?

Относно изданието бяха разнопосочни мнения: Когато Fallout 76 беше пуснат в Steam през април 2020 г., рейтингите бяха положителни - 73%. Все пак имаше критики.

По това време играчите в Steam се оплакват от следното:

  • Хората биха пожелали „Мултиплейър Fallout 4“, но след това биха получили Fallout 76
  • Рецензент на Steam е разочарован, че Fallout 76 не е игра с "отворен свят" като Fallout 4.
  • Друга надежда, че пустошниците трябва да донесат епичната дълбочина на Fallout 4, но сега донесе само "типични MMO " куестове.

Накратко, една точка на критики от страна на играчите относно Fallout 76 е, че това е MMO, а не RPG за един играч.

Главният редактор на MeinMMO Герд Шуман подхвана темата през април 2020 г. и посочи „капана за франчайзинг“.

Steel Dawn носи обрат в рейтингите на Steam: Пускането на Twilight of Steel предизвика пик сред играчите на Fallout 76 в Steam. С изключение на Безплатния уикенд в края на октомври, броят на играчите беше малко над 7000. С излизането на 24 ноември 2020 г. броят на играчите се увеличи до 9 765 според steamdb.info.

Увеличението на броя на играчите има положителен ефект и върху Steam рейтингите на Fallout 76. Към 27 ноември 2020 г. положителните оценки през последните 30 дни са 85% и по този начин доста над средното за всички рейтинги, което е в момента 77% лъжи.

След излизането на Steel Dawn положителните отзиви бързо се увеличиха.

Какво казват потребителите на Steam за Fallout 76: Последните отзиви за Fallout 76 в Steam показват, че все повече играчи преоткриват MMO и му дават втори шанс. "Toxic_Pixie " пише в рецензията си: "Обичайте го повече, отколкото искам да призная ". Малко по-подробно е "Nagilum ", което разглежда лошия старт на Fallout 76 и показва, че сега е "наистина добро ". По-нататък той обяснява, че можете да се забавлявате много както като соло играч, така и в екип и че има много висока стойност за повторение. Той препоръчва Fallout 76 на всеки фен на Fallout.

Повечето отзиви подчертават положително, че Fallout 76 е пълноценна мултиплейър игра след дълго време, което е много по-забавно с приятели.

Какво прави стоманената зора толкова добра? Новата поредица от куестове на Братството на стоманата е забавна от самото начало и едновременно предизвикателна и разнообразна. Steel Dawn беше първата част от историята и показва Братството на стоманата в ранната му епоха.

Допълнителни акценти са:

  • C.A.M.P. Нощувки: Първо, можете да изградите свой собствен подземен свод. Функцията за заключване може да бъде деактивирана и обектите също могат да бъдат поставени плаващи
  • Подобряване на механиката за оцеляване: Гладът и жаждата вече нямат отрицателен ефект. Има бонуси за регенерация на AP, максимална устойчивост на HP и болести, след като сте частично подхранени и хидратирани. Ако и двете ленти са пълни, получавате +1 издръжливост и сила
  • Нови оръжия и брони: Новият плазмен нож за оръжия, пистолетът за кръстоносци и ракетната система Hellstorm могат да бъдат отключени в хода на серията и да бъдат модифицирани по желание

Дори беше инсталирана инвалидна количка за парализиран играч, което беше много популярно в общността.

В подготовка за сезон 3, двойното количество на S.C.O.R.E. ще бъде на разположение от 1 декември, 18:00 ч. CET до 7 декември, 18:00 CET. Точки за ежедневни и седмични предизвикателства. На 15 декември игралната дъска "Scholar of Avalon " стартира и предвещава новия сезон.

Fallout 76 прави "No-Man s-Sky-Move "

Паралелите на Ничието небе: Подобно на Fallout 76, космическата симулация No Man's Sky също се справи през 2016 г. Този срив се приземи в Steam в началото и Hello Games обеща промени и ново съдържание. Както Bethesda, така и Hello Games се придържат към съответните си игри и им предоставят ново съдържание и подобрения в качеството на живот с течение на времето.

През 2020 г. Bethesda положи основите на бъдещето на Fallout 76 - има повече от 5 причини да започнем отново с Fallout 76 за "Dawn of Steel ". В допълнение към NPC, които са намерили пътя си до Апалачия с Wastelanders, има нов куест със Здрач от стомана и динамични вражески нива с One Wasteland.

Пътната карта на Fallout 76 за 2021 г. все още не е известна, ако Bethesda се ориентира към пътната карта до 2020 г., Fallout 76 може да пробие 90% от положителните оценки в Steam.