Fallout 76 скоро ще ви позволи да изградите свои собствени трезори - как работи това?

През уикенда на 2 октомври 2020 г. помещенията C.A.M.P. бяха активирани на публичните тестови сървъри на Fallout 76. Това са лични трезори, които можете да изградите сами. Функцията обикновено се приема добре, но има и критики.

Какви са настаняванията в C.A.M.P.? С помещенията на C.A.M.P. ( „Приюти “) можете да строите под земята за първи път, без да използвате бъгове. След това можете да изграждате по свое желание в избрани екземпляри - при условие, че има достатъчно материал.

В началото ще има три различни варианта:

  • Стая за снабдяване на трезора: Предлага се безплатно за всички
  • Фоайе на трезора: Засега само за членове на Fallout 1st, по-късно в Atomic Shop за всички
  • Предсърдие на свода: Веднага се предлага в Atomic Shop след пускане

Трите варианта се различават по размер, оформление и стил. Понастоящем не е известно кога фоайето на Сейфа ще бъде достъпно за всички в Атомния магазин. От 1 до 4 октомври 2020 г. те бяха тествани на тестовия сървър Fallout 76.

Всеки се нуждае от мега ленив храм в мазето. Всеки.

Как работят настаняванията в C.A.M.P.? Настаняването на C.A.M.P. трябва да се появи на сървърите на живо в края на октомври. Под формата на много кратко търсене, наречено „Разширяване на дома ”, се активира възможността за изграждане на ваше собствено хранилище за хранилище. За целта просто изграждате входна врата към помещението във вашия C.A.M.P..

След като влезете в инстанцирана зона, вече е възможно да се построят там жилища C.A.M.P Съответните помещения за настаняване могат да бъдат резервирани независимо от основния C.A.M.P. да бъде построен.

Така че в бъдеще ще бъде възможно да притежавате до четири C.A.M.P.s в Апалачия.

Когато строят в инстанционната зона, трите специални помещения за настаняване имат свой собствен строителен бюджет, който също е независим от основния C.A.M.P. са.

Бюджетът на квартирите е независим от C.A.M.P. Това ви позволява да правите огромни подземни проекти.

Настаняване в Fallout 76 - The Better C.A.M.P.s.

Жилището в Fallout 76 може да бъде изтощително: В предишния си C.A.M.P. Никога нямате спокойствие и тишина - понякога идва някой, който е приятелски настроен, понякога идва смущавач и иска да завладее района, в който току-що сте се установили.

От друга страна, влизате в играта и сте информирани по приятелски начин, че желаната строителна площадка не е налична на този сървър - възникна въпросът: сменете сървъра или опаковайте лагера и изградете друг някъде другаде?

Ето защо настаняването в C.A.M.P. е по-добро: С инсталираните къщи на C.A.M.P. този проблем става по-малко драстичен. В лагера трябва да присъстват само вратите, а след това самият лагер може да бъде изключително минималистичен и можете лесно да го преместите - ако искате това. Всичко останало се случва под земята.

Все още можете да си пречите с други играчи, но поне настаняването ви винаги ще бъде запазено, независимо от лагера.

Но кой не е мечтал да управлява собствения си трезор и да гони своите "приятели " наоколо като надзорник или наистина "подслажда живота ви "?

Харесвате ли нов подземен бар? Настаняванията идват скоро.

Какво казват играчите за настаняването в C.A.M.P.? Имаше много отзиви след теста в Falred 76, както и в официалния форум. Vault101manguy например дава подробно обобщение на предимствата и пише:

  • самият под служи като решетка, което улеснява планирането на стаите
  • Въпреки това частите могат да се поставят свободно, без да щракнат на място, като по този начин се създава по-разнообразен интериор
  • повечето предмети могат да бъдат поставени свободно - дори във въздуха, което позволява да се изграждат и свободно складират рафтове. Подовете също могат да бъдат изградени по-лесно без стълби

Недостатъците са, че няма електрически артикули и магазини за играчи, което също е проблем с PTS и все още може да бъде поправено.

Самият Vault101manguy е истински експерт по лагери. Дължите му няколко луди идеи като:

  • катапулт, който хвърля двуглави крави
  • училище, в което умирате, ако сте твърде зле по математика
  • Смъртоносни лабиринти, в които по-добре не влизайте като начинаещи
Един играч дори вгради един вид аркада в помещенията.

Някои други играчи също се оплакват от прекалено големите входове към Vault, като Diamant_Raupe в неговата нишка или потребител Wastelandwalker.

Но има и много положителни отзиви в съответните нишки. Началото е обещаващо и Bethesda все още има време да работи по настаняването на C.A.M.P. и да внедри допълнителни функции преди пускането.

Квартирите трябва да бъдат особено интересни за творческите умове сред вас. Те ви позволяват да пуснете пара и да сбъднете още по-диви идеи. За щастие, ако не сте надарени с необходимото творчество, има приятелски съотборници, които просто ще построят лагера вместо вас.