Fallout 76: Играчът изгражда свой собствен град - там беше MeinMMO

Чарлстън, бившата столица на Западна Вирджиния, е разрушен по време на Великата война. Играчът на Xbox Ghoulash възстанови Чарлстън и Ню Чарлстън през Fallout 76 създайте. Репортер Флориан Франк от MeinMMO-Gazette Appalachia, най-доброто списание в Западна Вирджиния за всичко свързано със свода, беше на живо за вас на място и говори с клиента и кмета.

Намираме се в Западна Вирджиния, няколко години след войната. След кратка разходка през гара Чарлстън стигаме до руините на бившата столица. При вливането на реките Елк и Канава през 18 век се появява някога процъфтяващ мегаполис. Доскоро не оставаше много за гледане. Но градът отново е жив и вече на входа ни посреща неговият кмет Гулаш.

Новият пазар Чарлстън - построен от Ghoulash на Xbox.

На живо в Ню Чарлстън - това е нашето впечатление

Акцентите в Ню Чарлстън: Кметът с гордост показва града, който е построил наново със собствените си ръце в потна работа. Той бълнува за големия пазар за оръжия и боеприпаси, представя с гордост модерния медицински център, където се правят безплатни ваксинации, и след това ни отвежда под земята. Това е всичко друго, но не и мрачно в ядрения подслон в Ню Чарлстън. New Charleston Diner е място за срещи на жители и туристи. Гулаш ни води напред и представя отбранителния център със собствена работилница. Тук всеки има възможност да направи тежка броня или да поправи повредено оборудване. 

Едно от настаняванията в Ню Чарлстън в C.A.M.P. Идеален за изработка и ремонт на броня.

Кметът ни води напред и ни показва местата за настаняване и зоната за отдих. Поехме си дъх за кратко, когато влязохме в “Голият боен клуб ”. За съжаление не успяхме да присъстваме на бой, бяхме твърде рано за това, но късно през нощта феновете на бокса си струваха парите с готина Nuka-Cola. Можете да разберете кой сорт ви подхожда в нашия тест Fallout 76!

В Naked Fight Club има правила, но не много.

Успяхме да обработим първите си впечатления от Ню Чарлстън в ултрамодерните конферентни и заседателни зали. В тях получихме и ексклузивно интервю с кмета, който отдели малко време, за да отговори на нашите въпроси.

Конферентните и заседателни зали са подходящи за интервюта и бизнес срещи.

Интервюто с кмета на Ню Чарлстън

MeinMMO: Как намери Чарлстън и как ти хрумна идеята за възстановяване?

Гулаш: По време на пътуването си през Апалачия видях много селища и жилищни сгради, на които липсваше живот. Исках да създам нещо, което е живо и естествено и което би се вписало добре в този пост-апокалиптичен свят.

MeinMMO: Коя част на града ви даде най-забавната сграда и коя част на града ви създаде най-голямо разочарование?

Гулаш: Строежът на „Голият боен клуб“ и градът на повърхността ми доставиха най-голяма радост. Много подробности могат да бъдат представени в относително малки области. Атриумът предизвика недоумение и разочарование - просто заради феноменалните си размери. Междувременно обаче бюджетът за строителство в атриума е напълно изразходван и бих искал да имам 10% повече за декориране. Той се смее.

MeinMMO: С какви специални предизвикателства се сблъскахте по време на строителството??

Гулаш: Най-трудната част със сигурност беше самият град.Поставянето на етажите около къщата и интеграцията на огромната врата на Трезора и Red Rocket Garage почти ме влудиха. Конструкцията в заслоните е страхотна, защото обектите могат да се поставят и свободно плаващи.

MeinMMO: Имали ли сте помощ? С кого сте строили??

Гулаш: Сам построих Ню Чарлстън. След стресиращи обиколки из пустошта, реконструкцията беше идеалният баланс. Възможностите за сграда са идеални и наистина релаксиращи.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

MeinMMO: Имате ли някакви съвети за пустините, които искат сами да построят нещо толкова готино? Можете ли да посочите 3-те най-важни?

Гулаш: Бъдете креативни, бъдете луди и преди всичко: Не се отказвайте, ако някои ограничения искат отново да осуетят плановете ви. Винаги има начини и средства за получаване на C.A.M.P. да се изгради.