Предварителна поръчка на Fallout 76: Това е в различните издания

Информация за Fallout 76, Power Armor Edition и къде можете да ги закупите и поръчате предварително можете да намерите тук.

Fallout 76 вече може да бъде предварително поръчан: Във Fallout 76 крайната ви цел е да оцелеете, за да можете да възстановите Америка и да възродите американския дух. Fallout 76 ще бъде чиста мултиплейър игра, в която всеки оцелял от Vault 76 е различен играч. Fallout 76 ще бъде пуснат на 14 ноември 2018 г., но може да бъде поръчан предварително.

Това е в стандартното издание на Fallout 76

 • Платформи: PS4, XboxOne, компютър
 • Издание: 14 ноември 2018 г.
 • Цена: 64,99 евро (PS4, Xbox One), 54,99 евро (компютър); Ако притежавате Amazon Prime, също ще го получите 2 евро отстъпка при закупуване на стандартното издание.
Преглед на цената за преглед на продукта
Fallout 76: S.P.E.C.I.A.L. Издание [Код в кутия] [PC] (с изключение на Amazon) * 325 оценки До Amazon
Fallout 76: S.P.E.C.I.A.L. Издание [PlayStation 4] (с изключение на Amazon) * 433 оценки 10,58 EUR До Amazon
Fallout 76: S.P.E.C.I.A.L. Издание [Xbox One] (с изключение на Amazon) * 182 оценки 29,78 евро До Amazon

* Партньорски връзки. Получаваме малка комисионна от Amazon при покупка. Благодаря за подкрепата!

Получавате това в изданието Power Armor на Fallout 76

 • Платформи: PS4, XboxOne, компютър
 • Издание: 14 ноември 2018 г.
 • Цена: 199,99 € (PS4, Xbox One, PC)

Няма намерени продукти.

Колекционното издание на Fallout 76 се нарича "Power Armor Edition " - и вече е разпродадено поне на Amazon в момента. Все още не е известно дали ще бъдат предоставени още копия. Но го наблюдавайте, защото съдържа:

 • Преносима каска за силова броня T-51 с работещо изкривяване на гласа, LED фар и звукови ефекти V.A.T.S.
 • Чанта за тоалети
 • Карта на света на играта, който свети в тъмното
 • 24 пластмасови парчета
 • Специални артикули в играта
 • Fallout 76 в стоманена кутия

Често задавани въпроси относно предварителната поръчка

Как да получа достъп до бета версията? Ако поръчате предварително Fallout 76, ще получите и достъп до бета версията на играта. Кога точно ще бъде налице Fallout 76 бета все още не е известно, но ще се появи преди пускането.

Получавам бета код от Amazon? Да. Според Bethesda ще получите кода директно от дилъра. Amazon трябва да ви изпрати бета кода няколко дни след предварителната поръчка. Въпреки че има някои отговори, които твърдят обратното, повечето американски клиенти са получили своите кодове малко по-късно, когато бъдат попитани. Ако чакате повече от седмица, трябва да попитате директно в Amazon.

Изданието Power Armor си заслужава? Цената от 200 € е доста висока за Колекционно издание. Въпреки това, вие плащате "само" около 140 евро за екстри, тъй като самата игра струва около 60 евро. Ако 140 €, особено за каската, ви струват, тогава ударете възможно най-скоро!

Играта на немски ли е? Засега няма точна информация от Bethesda. Тъй като всички предишни части на Fallout бяха напълно настроени на немски, вероятно Fallout 76 ще може да се играе и на немски.

Мога ли да играя Fallout 76 без PvP или сам?? Да, но само на частни сървъри, които трябва да са достъпни само след стартирането. Играта е основно предназначена за PvP.

Трябва ли да играя Fallout 76 онлайн?? Да, Fallout 76 е напълно онлайн.

Fallout 76 - Характеристиките на играта

Ядрените пустоши са грубо място. Преживяхте голямата война, но работата започва едва сега. След като напуснете Сейфа, ви очаква свят, който е унищожен - и такъв, който няма да улесни живота ви.

"Softcore-Survival " с PvP, строителни и ядрени ракети: Fallout 76 предлага много функции, които отговарят както на класическата настройка на Fallout, така и на любовта към оцеляването. Трябва да можете да оцелеете, да построите свой собствен дом, да се биете с други жители на Vault 76 и дори да ги изстреляте с ядрени ракети.

Силна броня, облечена и решена! Възстановете САЩ!

Можете също да играете Fallout 76 с приятелите си - има място за между 24 и 32 играчи на сървър. Касианското RPG усещане от серията Fallout трябва да бъде запазено. Можете също така да играете самостоятелно на частни сървъри и просто да се наслаждавате на света.