Fallout 76 ще има специални световни събития и това са 2 от тях

Световните събития са важна част от Fallout 76. Те могат да се играят заедно от множество играчи навсякъде в света на игрите. Представяме ви две от тях.

Световните събития в Fallout 76 са проектирани да бъдат овладяни като група. Всички играчи, които са на картата, могат да участват. По-долу ще разберете как изобщо протичат тези събития.

съдържание

  1. Ето как работят световните събития във Fallout 76
  2. Какви световни събития има? Ето 2 примера
    1. 1-во събитие: "Плодородна земя " - Спрете фермерските ботове!
    2. 2-ро събитие: "Водена медитация " - пътуване към спокойствие?

Ето как работят световните събития във Fallout 76

Има различни събития: Някои събития са свързани с конкретни места и се рестартират на редовни интервали, някои могат да се появят на случаен принцип по пътя ви през пустошта.

Броят на участниците не е ограничен. Всеки, който влиза в зоната на събитието, може да участва. Има всякакви различни задачи: понякога трябва да придружавате роботрони, понякога трябва да освободите място от мутирали врагове.

Как да започна световно събитие? Обикновено просто трябва да влезете в съответната област. Ако събитие е показано на картата, можете да отидете там директно с бързо пътуване. Събитията, които се редуват редовно, имат определени интервали от време.

Преди голяма корекция винаги имаше 45 минути между събитие, базирано на местоположение, в бета версията. С пластир от 40 GB интервалът от време е увеличен до един час и 12 минути.

Има ли PvP по време на подобни събития? Не, няма PvP, докато сте в зона за световни събития.

Какво получавате като награда? Наградите варират. През повечето време получавате по малко от всичко. Това може да бъде оборудване, химикали, ресурси като скрап и боеприпаси и тапи. Тези събития ще донесат най-добра плячка за играчите, според Bethesda.

Какви световни събития има? Ето 2 примера

Предупреждение за спойлер: Ако искате да бъдете изненадани от събитията, не трябва да четете повече тук. Защото в следващия раздел ще ви запознаем с две събития, за да можете да получите по-добра картина на възможните събития.

1-во събитие: "Плодородна земя " - Спрете фермерските ботове!

Къде започва събитието? В Flatwoods, едно от местата, което е близо до Vault 76. Това е световно събитие, в което повечето играчи се натъкват точно през първите няколко часа игра. Трябва да изглежда познато на бета играчите.

Това е работата: Mr. Farmhands не функционират добре. Това са роботи, които всъщност са програмирани да помагат при ежедневните задачи. Сега те се разхождат в Flatwoods.

На първо място, задачата е да се премахнат фермерите, които се стрелят един около друг. Преди всичко това се отнася до тримата ръководители на ферми, разпръснати из Flatwoods. Направихте ли ги, трябва да промените програмирането на ръцете на фермата.

За целта трябва да отидете в „Център за селскостопански изследвания Vault-Tec “. След това ще се пребориш с повече "заблудени " роботи и ще ги пренапишеш на терминала.

Имате общо 30 минути за това. Ако сте го направили в този период, събитието приключва и всички господа Farmhands отново са спокойни. Докато не започне отново.

2-ро събитие: "Водена медитация " - пътуване към спокойствие?

Къде започва събитието? Зоната на събитието се намира в северната част на Апалачия. Мястото е азиатски дворец с голяма открита площ.

Това е работата: В двора на двореца има мангал. Ако това се запали, събитието започва. Тогава има ограничение във времето от 30 минути. През това време тече лента. Успокояващ глас ви води през един вид „пътешествие на душата“, медитация.

Но ви очаква по-малко медитативна задача. Трябва да защитите четири високоговорителя, които са разпределени в района и да възпроизвеждат гласа на лидера на медитацията. И четирите високоговорителя са редовно атакувани от супер мутанти. Това са мутирали хора, които обаче са се увеличили значително по размер, сила и бруталност.

Придружен от шепнещия глас на лидера на медитация, трябва да отблъснеш всички супер мутанти.

Можете сами да разберете какви други събития има утре, 14 ноември. Тогава официалното издание на Fallout 76 е.

Точно сега можете да спечелите от нас Колекционерското издание "Power Armor " на Fallout 76. Все още имате време до 14 ноември да вземете участие в нашето състезание. Завършва в 12 обяд.