FFAR 1 сега е едно от най-добрите оръжия в CoD Warzone - използвайте тази настройка

FFAR 1 е една от щурмовите пушки, които дойдоха в Call of Duty: Warzone with Cold War и сега стават все по-популярни в Battle Royale. MeinMMO ви показва тествана настройка на FFAR и обяснява защо тази бързострелна пушка сега обича да попада в зарежданията.

Що за оръжие е това? FFAR 1 е модифицирана версия на бившето френско подредено оръжие "FAMAS " и до 2017 г. беше преобладаващата пушка във въоръжените сили на френската нация. Пушката Bullpup е особено подходяща за средни разстояния от около 300 метра и е забележима благодарение на привличащата вниманието дръжка, която също съдържа задната част и зърното (Ironsight) (чрез Wikipedia).

В Call of Duty: Warzone дръжката е по-малко забележима, но силата на щурмова пушка привлича вниманието. FFAR 1 съчетава големи щети на нивото на автоматите с контролируема работа. В резултат на това пушката става все по-популярна в Battle Royale и малко след интеграцията на Студената война тя е едно от най-добрите ни оръжия в Warzone - като силна алтернатива на щурмови пушки.

За да знаете как да укротите бързодействащия FFAR 1 в Warzone с прикачени файлове и как изглеждат най-важните ценности, MeinMMO представя подходящата информация тук. Също така показваме тествана настройка и къде оръжието стои в сравнение с други силни алтернативи.

CoD Warzone: Настройката на FFAR като "по-добра " MP

Как изглежда силната настройка? FFAR предлага една от най-високите скорострелности в Warzone и може лесно да се справи с повредите на автоматите.

Важно е да запазите хоризонталния откат, който кара оръжието да скочи настрани при стрелба, възможно най-ниско с вашата настройка. Така че все още можете да поставяте добри попадения дори на разстояния до 60/70 метра и по този начин да имате универсално оръжие, което осигурява силни показатели на къси и средни разстояния.

Настройка на Warzone FFAR 1

 • Муцуна: Агентен флаш скривач
 • Цев: 19,5 ″ специална команда
 • Шанк: Мародери Шанк
 • Underflow: полеви агент пред захващане
 • Боеприпаси: Бърз залп с 50 патрона

FFAR скали с минимален хоризонтален откат!

Какво носи тази настройка? FFAR губи ефективност, колкото по-далеч е от противника и за да увеличи максимално своята област на приложение, настройката разчита на възможно най-голямото намаляване на хоризонталния откат през цевта и подтока:

 • Пробег на Sonderkommando: - 15%
 • Преден захват на полевия агент: - 15%

Цевта и шумозаглушителят също увеличават обхвата с общо почти 20% и дават на FFAR скорост на куршум, която може да бъде в крак с оръжията от “CoD MW ”. По-голямото списание също е много важно, тъй като в противен случай имате на разположение само 25 жалки топки. Настройката е завършена от шахтата на разбойника, която убива изцяло огъня на пистолета, но дава приличен тласък на вашата мобилност.

Стойностите за настройка идват от сайта за оръжие на CoD “truegamedata.com ”. Настройката се препоръчва от Warzone YouTuber "IceManIsaac", който редовно публикува силни ръководства и съвети за Battle Royale. Ако искате да видите настройката в действие, гледайте неговото видео на английски на FFAR 1 в Warzone тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво друго мога да приспособя към настройката?? Шахтата на грабителя ви носи значително по-голяма мобилност, но може да се откажете от нея. Тук можете също да се върнете на козирка, ако "Ironsight " не ви подхожда. Но дръжката за по-добра скорост на ZV също е опция. Трябва обаче да изберете останалите есета точно както е посочено по-горе.

Още съвети за Warzone:

 • 6 трика, които всеки добър геймър трябва да знае
 • Най-добрите настройки за Warzone, които веднага ще ви направят по-добри
 • 3 силни настройки за замяна на по-слабия DMR 14

Огромните щети позволяват на FFAR да доминира до 40 метра

Къде стои FFAR по отношение на щетите и обхвата? Що се отнася до щети, FFAR е точно в горната част на Warzone. Само едно автоматично оръжие в играта предлага по-ниско време за убиване (TTK) - AS VAL. Но списанията VAL са толкова малки, че могат да се използват само в самостоятелни кръгове. От универсалните оръжия на Warzone, които ви осигуряват висока производителност във всички режими, FFAR е на върха, когато става въпрос за щети.

Стойности на TTK на силни оръжия на Warzone (удари в гърди / врагове с 3 плочи):

 • FFAR - 467 милисекунди
 • CR-56 AMAX - 476 милисекунди
 • MP5 (Студена война) - 492 милисекунди
 • M4A1 - 593 милисекунди

Автоматичната пушка също не трябва да се крие по отношение на обхвата. С предложената тук настройка FFAR преминава във втората си зона на повреда на малко под 43 метра. Тук можете да видите сравнението с оръжията на графиката:

Източник: truegamadata.com

Как да използвам пистолета?? FFAR е звяр в близък бой и също причинява ужас сред враговете ви на среден обсег. Освен това обаче оръжието става твърде разклатено поради много високата си скорострелност от около 900 куршума / минута.

Като второ оръжие вземете нещо с обсег, като Kar 98k или SP-R 208, за да можете да превключвате, когато противниците са по-далеч.

Експериментирайте с FFAR и разберете на какво разстояние оръжието става твърде неточно за вас. До разстояние от 50 до 70 метра трябва да можете да използвате тресчотката за безопасни удари без никакви проблеми. Ако искате да знаете кои оръжия от Студената война също се представят добре в Warzone, разгледайте нашия специален: Експертът показва 6-те най-добри оръжия „Студена война“ в Warzone.

Източник (и): Информационен лист за Warzone - JGOD