Гадните викинги измъчват досадни противници във Валхайм, освобождават ги, ако се държат

Играчът на Валхайм Сераф беше построил камера за мъчения, която разработи специално за Greylings в играта. Те са особено досадни в ранните етапи на играта.

Какво направи играчът? Във видео играчът Сераф разказва историята на Грейлинг, който е бил сам на планина. Той придружи съществото до новия му дом, който по-скоро приличаше на стая за мъчения, отколкото на красив заслон.

„Грейлингът“ беше заключен в килия в мазето, чиито стени бяха обсипани с трофеи от няколко мъртви грейлинга. Въпреки че съществото е успяло да се сприятели със свиня, в крайна сметка то е било използвано главно за робска работа като събиране на руда.

Видеото по ирония на съдбата разказва историята на рехабилитация на Greylings, като в крайна сметка става дума основно за агонията от тях. Това показва и последният субтитър, който казва:

"Степен на успех от 0,1%. 99,9% от рехабилитацията на Грейлинг завършва с умишлено причиняване на смърт от биене в клуб. "

Видеото беше озаглавено "Спасяване на сив глас, което се движи до сълзи - емоционално видео, което се чувства добре".

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Как се получава видеоклипът? Видеото се появи на 2 март в канал с почти 300 абонати. Сега има над 14 500 гледания. Той получи 542 гласа за и само един палец надолу (от 4 март в 12:30 ч.).

В коментарите има похвала от публиката:

  • Брайс Джонсън пише: „Абсолютно брилянтно! Наистина добре направено хаха. "
  • Потребителят PhuzzyBond го описва като "перла ", която трябва да се види.
  • Draxakor пише: "Това е най-доброто лайно, което съм виждал от дълго време, умря през повечето време, 10/10 пародия. "

Повече за Валхайм на MeinMMO:

  • Ето защо е невероятно удоволствие да убиеш шеф във Валхайм
  • Валхайм показва предварителен преглед на следващите 4 актуализации - мини-босовете вероятно ще дойдат
  • Най-добрите оръжия във Валхайм и как ги правите

Откъде идва омразата към Greylings?? Рано се сблъсквате с малките таласъми. Досадни са, защото те удрят и след това отскачат от теб. Въпреки малкия си размер, не бива да се подценява.

Именно заради досадното си качество много играчи са доволни от тази камера за изтезания.

Въпреки че Greylings са доста досадни, те не са сред най-силните и смъртоносни същества във Валхайм. Това често са много по-малки и по-незабележими зверове: Трябва да се страхувате най-много от най-малките противници във Валхайм.

Предполага се, че видеото е пародия на видеоклипове с животни, но може да се види много мрачно

Как се прави видеото? Стилът на видеото е предназначен да пародира вида на "The Dodo". Това е уебсайт, който също е много активен в социалните медии. Там редовно се публикуват видеоклипове на спасени животни.

Тези видеоклипове се характеризират с бързи изрязвания и текстовете отдолу, които трябва да разказват „добра история за усещане“, като видеото от плейъра Seraph. Това също веднага беше забелязано от някои потребители в reddit.

Как все още можете да видите видеоклипа? Във видеото обаче може да се направят мрачни паралели на реални събития. Програмата за рехабилитация на Greylings напомня на лагерите за превъзпитание на уйгурите в Китай.

Това е мюсюлманско малцинство в провинция в северозападната част на страната, които са затворени там заради своите вярвания и култура и след това са превъзпитани. Ако искате да се занимаете с темата по-подробно, ще намерите допълнителни статии за Deutsche Welle.