FIFA 21: Екипът на Бундеслигата за старта в FUT - евтин и силен

Искате ли да започнете новия сезон на FUT във FIFA 21 с екип от Бундеслигата? Тогава тук имаме екип за вас, с който можете да оспорвате старта.

Що за екип е това? Разбира се: Всеки, който вече е попълнил своята сметка в FUT с много монети и може свободно да действа на трансферния пазар, може просто да купи най-добрия отбор в Бундеслигата. Играчи като Робърт Левандовски, Джошуа Кимич или Ерлинг Халанд играят заедно. Но: Едва ли някой има тези монети в началото на играта. Дори дивата търговия чрез уеб приложението или придружаващото приложение не помага особено.

Но дори и да нямате твърде много монети под ръка, Бундеслигата има някои играчи, които са чудесно подходящи за стартиране във FUT. Тогава може би те не са абсолютните мета-играчи, които изтриват пода с всеки противник. Но: достатъчно е за приличен старт.

Този отбор в Бундеслигата е идеален за начало

Кои играчи са в отбора?? Разгледахме отбор от Бундеслигата, който е възможно най-евтин, но все пак конкурентен. Пазарната стойност на играчите не трябва да надвишава 5000 монети, ако е възможно - и ако е възможно, да бъде по-ниска. Със създателя на екипи сме събрали следния екип:

Този екип не струва твърде много, но може да се справи
Източник: Futbin

Според текущото състояние този екип струва 38 000 монети на трансферния пазар. Възможно е обаче цената да се промени в течение на дните - нагоре или надолу. И все пак всеки от тези играчи може да бъде добра отправна точка за отбор от Бундеслигата във FUT. Обяснихме защо тези играчи са в него тук:

 • Хван Хи Чан: В момента Лайпцигер струва около 3000 монети и може да ви помогне в офанзива, особено с бързина. Той също така е солиден, когато става въпрос за дрибъл и стрелба.
 • Крамарич: Играчът на Хофенхайм е добър избор за титулярите от години и това важи и за FIFA 21 - въпреки че е понижен в новите рейтинги. Но той все още има добри обидни стойности и 4 звезди на умения и слаби крака. Цената: около 2000 монети.
 • Опасност: Thorgan Hazard също има 4 звезди за умения и слаби крака и добри стойности на дриблинг и темпо. На крилото трябва да е подсилване, в момента струва 4500 монети.
 • Bellarabi: Офанзивният играч е изключение в списъка, защото другите силни алтернативи на дясното крило в Бундеслигата са още по-скъпи. Това е 6000 монети, но е много бърз и силен при дриблиране.
 • Толисо: В Бундеслигата има само няколко ZM с добри стойности, чиито цени не експлодират бързо. Толисо е солиден във всички области и може да оправдае добре своите 4500 монети.
 • Дилейни: Delaney също е изключение: струва около 6000 монети, но сравними алтернативи като Laimer или Can все още са скъпи. Но Дилейни може да оправдае цената и със солидни стойности.
 • Гюнтер: Левият бек няма най-високата обща оценка, но има добри стойности за темпо, защита и физика. С 3900 монети това е значително по-евтино от алтернативите в позицията.
 • Piszczek: Dortmunder премина от RV към IV и има прилични стойности. Цената е управляема от 2400 монети.
 • Хинтерегер: Той има сравними стойности с Piszczek и трябва да действа като добър партньор на дуета за Дортмунд. Цена: Около 2700 монети.
 • Лайнер: Десният бек на Гладбах е значително по-достъпен от конкуренцията в позицията и струва 2200 монети. Стойностите обещават солиден защитник, който може да направи няколко крачки напред. Но той вероятно не вкарва голове.
 • Градецки: В Бундеслигата има много добри, достъпни вратари. С Hradecky имате добро съотношение цена-производителност от около 2000 монети.

По-скоро ли сте в режим на кариера, отколкото в Ultimate Team? Дори тогава трябва да обърнете голямо внимание на състава на вашия екип. Ето най-добрите таланти във FIFA 21, които могат да изведат вашия клуб напред с голям потенциал.