Приложението FIFA 21 Companion е на живо - цялата информация за изданието

След уеб приложението FIFA 21 приложението Companion вече е достъпно и за смартфона. Тук можете да намерите всичко за издаването на версията за мобилен телефон?

Актуализация, 20:00 ч.: Сега дойде времето: Приложението Companion за FIFA 21 е на живо и може да бъде инсталирано на смартфона. Първоначално беше достъпен само за iOS, но малко по-късно вече беше достъпен и за Android.

  • Играчите, които вече имат приложението, просто трябва да го актуализират.
  • Тук можете да намерите приложението FIFA 21 Companion за iOS (чрез App Store)
  • И тук можете да намерите версията за Android на приложението Companion (чрез Google Play).

Актуализация, 19:00 ч.: 7 вечерта е свършил, но придружаващото приложение все още чака много време. Вместо това EA Sports публикува в Twitter нов стартиращ трейлър за FIFA 21. В момента той се среща главно с коментари, критикуващи, че пробната версия в момента не е достъпна за много играчи чрез EA Play.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Актуализация, 18:15 ч.: Приложението Companion все още не е активно, има едва три четвърти час до 19:00. Дали Companion App Release се справя без технически затруднения?

Актуализация, 17:00 ч.: Банерът FUT 21 вече е активен в придружаващото приложение FIFA 20, но засега това води само до информационната страница за уеб приложението. Новата версия все още липсва, така че изданието от 19:00 вероятно ще бъде ефективно.

Актуализация, 14:00 ч.: Все още няма налична актуализация за приложението FIFA Companion. В момента приложението все още ви дава достъп до акаунта във FIFA 20, а не до версията на FIFA 21. Ще ви държим в течение тук!

Оригиналната статия продължава тук

Това е приложението Companion: Приложението Companion е основно смартфонната версия на уеб приложението. Можете просто да го инсталирате на мобилния си телефон и след това вече няма нужда да използвате версията на браузъра.

В приложението Companion можете да управлявате своя Ultimate Team дори преди пускането. Там можете, например, да решавате SBC, да извършвате трансфери или да проверявате Екипа на седмицата.

Кога идва придружаващото приложение? Пускането на придружаващото приложение за смартфони беше обявено за 1 октомври. Той започва един ден след уеб приложението и на същата дата като ранния достъп до FIFA 21.

В колко часа пристига приложението Companion?? Точното време не е съобщено, но е вероятно пускане в 19:00 ч. - уеб приложението също стартира по това време. Като алтернатива би било възможно едновременно стартиране с ранен достъп в 17:00 ч.

Но може да се случи и просто да се активира през деня. В този случай потребителите на старото придружаващо приложение за FIFA 20 могат просто да актуализират, новите потребители могат да изтеглят приложението от съответния магазин за приложения. В старото приложение вече има банер за това, но все още не е активен:

Банерът в придружаващото приложение все още не отговаря

Ще ви държим в течение тук и съответно ще актуализираме статията. До издаването на придружаващото приложение можете да продължите да използвате уеб приложението за момента, което също е достъпно в движение в браузъра. Ако приемем, че просто влизате.

FIFA 21 Web App: Проблеми с кода за сигурност

Това е проблема: Ако искате да влезете в новото уеб приложение, може да ви бъде поискан код за защита от EA. Това трябва да се изпрати по имейл.

Особено в излизащата вечер на уеб приложението понякога имаше сериозни закъснения, така че може да не успеете да влезете директно. EA вече е разгледал проблема:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

EA работи и върху възможни 504 грешки в уеб приложението. В теста на нашия редакционен екип днес защитният код дойде много по-бързо. Ако обаче все още чакате кода си за сигурност, трябва да опитате отново или да проверите папката за нежелана поща в пощенската кутия.

Ако искате да разгледате новата FIFA 21, ето интервю с двама професионалисти на FIFA, които вече ни казаха как се е променила играта.