FIFA 21: Ето защо VOLTA наистина заслужава втори шанс

Във FIFA 21 всичко трябва да се подобри за уличния режим VOLTA. Ще ви кажем какво се променя и защо VOLTA заслужава втори шанс.

Режимът VOLTA, въведен във FIFA 20, не беше особено популярен. Много играчи изпробваха режима на уличния футбол, но бързо го изоставиха. Какво можете да видите и от трофея PS4 за завършване на историята на VOLTA:

Трофеите на Волта "Краят на пътя", "Уникален" и "Колекционер" попадат под Ultra Rare.

Само 4,3% от играчите на FIFA са завършили режима на VOLTA история.

Това бяха проблемите на VOLTA: Най-големите проблеми в режима на улицата бяха сред другите

  • хромата история,
  • липсата на онлайн кооперативен режим
  • и незрелия геймплей.

EA иска да запази режима VOLTA за FIFA 21 и ще ви кажем защо това може дори да работи.

Ето защо VOLTA заслужава още един шанс

Това трябва да се промени: EA иска да отстрани големите слабости на VOLTA с обявените иновации. И ако разработчикът може да спази обещанията, VOLTA във FIFA 21 може да се превърне в доста забавен режим.

Най-накрая можете да играете с приятели

Това е ново сега: Може би най-голямата иновация е новата онлайн кооперация. Функцията, която повечето играчи са си пожелали: Най-накрая можете да играете VOLTA заедно с приятели и вече няма да се налага да играете сами.

Новият режим на кооперация се нарича “Екипи на VOLTA ”. Там можете да се обедините с до 3 приятели, за да играете в екипна игра 5 на 5, подобно на Pro Clubs.

Ето защо VOLTA може да се справи по-добре: Ако режимът на кооперация е толкова забавен, колкото професионалните клубове и може да ви мотивира дълго време със страхотни награди, тогава “екипите на VOLTA ” определено могат да станат популярни.

Защото особено приятните комбинации с приятели, когато всеки контролира само един уличен ритник, биха могли да осигурят много забавни моменти.

Повече съдържание трябва да осигури дългосрочна мотивация

Това е ново сега: VOLTA във FIFA 21 трябва да мотивира играчите по-дълго с повече съдържание. И може би новият режим „Препоръчани битки“ може да бъде интересен. Режимът напомня на Squad Battles от Ultimate Team и е особено интересен заради новия “Groundbreaker players ”. Можете да ги наемете за свой екип.

Това са бивши футболни звезди като Ерик Кантона и Кака и дори не футболисти като британския боксьор Антъни Джошуа. Но за да можете да включите тези новатори в собствения си отбор, първо трябва да ги победите във VOLTA.

Първите “Groundbreakers ” вече са известни

Ето защо VOLTA може да се справи по-добре: Представените битки звучат вълнуващо и могат да осигурят разнообразие и предизвикателства във VOLTA. Освен това списъкът на играчите на Groundbreaker трябва непрекъснато да се разширява, така че да се осигури и мотивация.

Подобреният геймплей може да намали разочарованието

Това е ново сега: През първата година на VOLTA беше наистина трудно да се постигнат малките цели или да се дриблира наистина прецизно. За съжаление това малко развали забавлението от уличния ритник. EA обаче обещава, че е работил по него - и особено ударите към вратата вече трябва да са лесни.

Ето защо VOLTA може да се справи по-добре: Най-важният градивен елемент в конструкцията VOLTA очевидно е геймплеят. Това трябва да е малко по-лесно на ръка, отколкото във FIFA 20 и да гарантира по-малко разочарование от удари към вратата. И ако EA наистина се отърве от проблемите с геймплея, VOLTA наистина би заслужил втори шанс.

Много сме любопитни дали иновациите могат да подобрят режима на VOLTA и се вълнуваме от пускането на FIFA 21, за да можем да тестваме новостите за себе си.