FIFA 21: Тези 4 нови функции ви очакват в режим на кариера

Във FIFA 21 режимът за кариера ще получи нови функции. Какви подобрения има, които можете да използвате, за да изведете екипа си на върха??

Всички новини за режима на кариера в FIFA 21 с един поглед: В режим на кариера играчите влизат в ролята на мениджър на отбора, който се грижи за клуба както обикновено.

Вие контролирате трансфери, състави, договори и разбира се самата игра. Както EA Sports показа в иновациите, FIFA 21 трябва да даде на играчите още по-голям контрол върху кариерата им. Как трябва да се случи това?

Актуализация, 7 септември 2020 г .: Към статията добавихме повече информация за режима на кариера FIFA 21.

Нови функции в трейлъра на кариерния режим: Ако искате да добиете представа за новите функции в кариерен режим, трябва да гледате кариерния трейлър на FIFA 21.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Ремаркето на кариерния режим на FIFA 21

Тук отново обобщаваме най-вълнуващите иновации по-долу.

1. Кариера FIFA 21 получава нова симулация на мач

Това прави симулацията различна: Досега можеше само да се надяваме на добър изход от играта със симулации на мачове. В новата кариера обаче има "Интерактивна симулация на играта ". Това прави възможно влизането и излизането от игрите.

Така че, ако забележите, че противниковият отбор довежда вашия отбор до ръба на поражението, можете да се намесите. Можете също така бързо и лесно да поемете изпълнението на стандарти, като свободни удари и дузпи.

Ето как изглежда симулацията в режим на кариера (чрез EA Sports)

Симулацията изглежда подобно на игровия радар. Той също така предоставя информация за ценности като производителност и издръжливост, които можете да използвате, за да направите промени. Така получавате повече контрол върху симулираните мачове, отколкото преди.

2. Нови промени в позицията в развитието на талантите

Това се променя с позициите: Една от иновациите в кариерния режим е преработена система за развитие. Ще бъде възможно да се обучават играчи още по-точно: Можете например да трансформирате „десните защитници в десни крила“ и защитните халфове в централни защитници.

Така изглежда, сякаш можете, например, да оформите таланти още по-точно в играчите, от които се нуждаете за вашия отбор. В същото време трябва да има нова "активна система за обучение ", в която можете да разделите играчите си на групи и да ги развивате допълнително. Там можете специално да развиете ценностите на вашите играчи, от които се нуждаете.

Можем ли да преназначим напълно играчи като Mbappé скоро??

3. Повече реализъм в кариерата

Режимът на кариера FIFA 21 трябва да бъде по-реалистичен: Така че режимът на кариерата да се чувства по-реалистичен, оптимизираният AI на опонента трябва да осигури по-значими решения на терена. Това се отнася за маркиране на хора, дуели и дрибъл. Резултатите на останалите отбори в кариерата също трябва да са по-близо до реалността, отколкото наскоро.

Водете екипа си на върха на света в режим на кариера

Има следните нови опции за прехвърляне: Реализмът на трансфера също трябва да се подобри. Това може да доведе до по-реалистични сделки. Така че не очаквайте ФК Аугсбург да подпише звездата на корицата Mbappé.

В допълнение, сега има възможност за сключване на сделки за заем с опция за покупка и незадължителни или обвързващи такси за превод. Тук кариерата ви се доближава до истинския футбол.

4. Ревизиран календар на кариерата

Какво ново за календара: Планирането на кариерата ви ще вземе по-голяма роля от преди. Така че трябва да можете да планирате точно дните за обучение и възстановяване на вашия екип.

Това е особено важно, когато разглеждате плана на играта: Не трябва да оставяте собствения си отбор да тренира до смърт преди решителни игри срещу големи отбори.

Всичко, което знаем за играта до момента, е обобщено за вас в общия преглед на FIFA 21.