FIFA 21: Абсолютно се нуждаете от тези 7 мета-играчи за Уикенд лигата

Мета-играчите отговарят за Уикенд лигата, най-тежкото състезание във FIFA 21. Ако искате да продължите и много победи са вашата цел, тогава не можете да игнорирате мета-играчите. Ще ви покажем кои карти са особено полезни.

Що за карти са те? Тези карти са особено популярни във FIFA 21 Ultimate Team и доминират предимно в Уикенд лигата. Това е така, защото картите се вписват перфектно в текущия геймплей на FIFA 21 и предлагат точно правилните стойности в техните позиции.

Затова често ще се срещате с подобни или подобни играчи в Уикенд лигата и също така трябва да разчитате на мета-играчи за по-добри резултати.

Тези мета карти са особено здрави

Показваме ви тези карти: Представяме ви мета карти, които в момента (28.11.2020 г.) са особено добри опции в Уикенд лигата.

Федерико Валверде

Валверде е толкова силен: Валверде е полузащитник с добри стойности в почти всяка област. Но преди всичко по отношение на скорост, дриблинг и физика, играчът може да печели точки. Това го прави универсален, който можете дори да играете като ZDM. Рядкост, особено за цената.

Това струва картата: Понастоящем можете да вземете халфа за около 11 000 монети (PS4).

Маркус Рашфорд

Рашфорд е толкова силен: Златната карта на Маркус Рашфорд е идеалното решение за лявото крило в Уикенд лигата. Той е светкавичен, изключително дриблиращ и има фантастично покритие. Той също така има 5-звездни умения, 4-звезди за слаби крака и изключителна стойност на издръжливост от 87.

Ако можете да си го позволите и той се вписва във вашия екип, тогава определено трябва да вземете тази карта.

Това струва картата: Рашфорд обаче не е евтин. В момента на PS4 трябва да похарчите 245 000 монети за него.

Ousmane Dembélé

Dembélé е толкова силен: Вече ви обяснихме защо Dembélé е фантастично допълнение към вашия екип. С две думи: Той е супер бърз, напълно двукрак, дриблира добре и не е твърде скъп.

Това струва картата: В момента можете да закупите картата за почти 9 500 монети (PS4) на трансферния пазар.

Ферланд Менди

Менди е толкова силна: Бързите пълни защитници са изключително важни във FIFA 21 и особено в тази област Менди няма да ви подведе. Той е много бърз и освен това има изключителни физически ценности. В момента всичко, от което се нуждае един мета-защитник. Но това се отразява и в цената.

Това струва картата: Менди е изключително скъпа 83 карта, тъй като в момента струва колосалните 98 000 монети (PS4).

Джо Гомес

Гомес е толкова силен: Ценностите на Джо Гомес не оставят много да се желае, защото той е достатъчно бърз, за ​​да настигне повечето нападатели и неговите физически и защитни ценности помагат да ги спрат. Единственият проблем: високата цена.

Това струва картата: В момента трябва да сложите 79 000 монети (PS4) на масата за Джо Гомес.

Хунг Мин Син

Ето колко силен е Синът: Бившият хамбургер е много популярен във FUT 21 и не без основание. Ценностите на Сина не подлежат на укор и предлагат всичко, което бихте искали от крилото в офанзива. Акцентите тук са екстремната скорост, много силната статистика на ударите и високите стойности на дриблинг.

Но особено 5-звездните за слаби крака правят Сина толкова опасен.

Това струва картата: Понастоящем за тази най-добра карта се дължат приблизително 87 000 монети (PS4).

Тимо Вернер

Вернер е толкова силен: Златната карта на Тимо Вернер е взета бурно в много отбори и е трудно да си представим без. Защото Вернер прави едно нещо преди всичко друго: вкарва голове. Неговата огромна скорост, както и страхотните стойности на удара и дриблирането му помагат.

Ако можете да си го позволите, той трябва да бъде във вашия екип. Целите са гарантирани.

Това струва картата: За играч от този клас необходимите 110 000 монети (PS4) определено са подходящи.

В допълнение към тези мета карти, тук са 5 съвета, за да спечелите повече победи в Уикенд лигата.

Източник (и): dexerto