FIFA 21: Глупава грешка ми струва 160 000 монети - Обзалагам се, че ще се повтори

Картите на живо във FIFA 21 могат да укрепят вашия екип и да донесат много монети, ако ги продадете навреме. Изкуство, което авторът на MeinMMO Max Handwerk очевидно не е усвоил изобщо.

Инвестиция в бъдещето: Във FIFA 21 има трансфери, при които просто знаете, че те ще се запалят. Веднага щом излезе картата Ihlas-Bebou-RTTF, знаех, че това ще е подкреплението за моя отбор, от което имам нужда. Всичко просто се побира:

  • Въпреки очевидно ниския общ рейтинг, Bebou има страхотни стойности, които почти напомнят на Mbappé.
  • Той беше идеален за моя отбор в Бундеслигата и изигра ролята на бърз нападател, който ми липсваше.
  • И освен това, Бебу е и един от любимите ми играчи в реалния живот - дори да е напуснал междувременно моя клуб за Хофенхайм.
Бебу беше най-добрият в моя отбор от седмици - и можеше да стане още по-добър

Глупавото: когато исках да го купя, струваше поне 96 500 монети. Доста парче, за което винаги трябва да играя много. Но си помислих: Може би все пак си заслужава.

Защото картата така или иначе е не само вече здрава. Като карта на RTTF тя имаше възможността да бъде подобрена още повече в случай на победи на Хофенхайм в Лига Европа. Това би означавало: по-добри рейтинги и повече монети на трансферния пазар.

Ка-чинг.

Така си го представях всъщност за Бебу

С доларови знаци в очите купих картата Bebou за 96 500 монети и тя вървеше наистина перфектно. Той беше точно играчът, когото исках и вкара голове на поточната линия.

С черешката на тортата стойността му на трансферния пазар продължи да расте. Равенството показа, че Хофенхайм ще играе срещу норвежкия първодивизионен клуб Molde FK. Pff, Molde FK. Екипът на Бундеслигата щеше да се справи с това.

Затова си помислих доволен: нека гледаме стойността и изчакваме надстройката. Тогава или имам буря, или голяма печалба на трансферния пазар. Картата вече се бе увеличила до стойност от над 260 000 монети - без надстройка.

И така видях как всичко се събра перфектно. Хофенхайм би победил Молде, Бебу щеше да стане супер нападател, а аз щях да съм богат на ФИФА. Трябваше да знам по-добре.

Омагьосвам карти и мисля, че няма да спре

Ето как завърши: Всеки, който следва истински футбол, вече знае какво предстои. В първия мач Хофенхайм игра само 3: 3 срещу Молде. И че след като отборът поведе с 3-1, отказаха четвърти гол и пропуснаха дузпа.

Това беше грешката: Трябваше да реагирам тук. Това не изглеждаше добре, а стойността на Бебу все още беше стабилна. Можех да го продам за 250 000 монети с печалба от 160 000 монети и след това, ако има съмнения, просто да го върна на старата цена. Не го направих.

Помислих си: Ще го направят във втория крак. Искам да кажа, честно казано: Molde FK!

Но явно бях подценил Молде, защото норвежците спечелиха с 2: 0 във втория мач. Изключено, край. Хофенхайм излиза, надгражда там. Можете да си представите как това се е отразило на стойността. Тук можете да видите кривата на цената:

Поражението предизвика малко пречупване в ъгъла.
(чрез futbin)

Bebou отново удари 90 000 и аз не спечелих FUT стотинка. Признавам: Това е разочароващо, но само малко. В края на краищата той ми беше кум от седмици и все още се справя добре - просто да го продадеш на печалба може да означава лоша карма.

Но нещо друго ме притеснява.

Bebou не е единичен случай: Освен Bebou, в екипа имам и RTTF версията на Diaby. Веднъж го взех като сменяема карта, така че така или иначе не се продава. Но с нетърпение очаквах силни подобрения на крилото, защото неговият отбор - Леверкузен - игра в Лига Европа срещу Young Boys Bern. Pff

...

Йънг Бойс Берн.

Диаби също беше изгонен, след като се озова в моя отбор

Нека го съкратим: Leverkusen също беше изгонен и втората ми RTTF карта беше мъртва по отношение на ъпгрейда. Две поражения, които всъщност не очаквах. И имам трета жива карта.

Но с Йович всичко ще бъде различно! Разбира се!

За събитието какво бих взел новата карта на живо на Йович. Струваше 166 000 монети, но е гарантирано надграждане! Той ще получи надстройка, ако отборът му вкара 6 гола в следващите 5 мача в Бундеслигата. А Франкфуртският Айнтрахт е почти безпогрешен, имат силна поредица - помислих си, когато го купих.

Но какво да кажа: В петък вечерта, въпреки силната серия до този момент, Франкфурт игра само 1: 2 срещу Вердер Бремен. Клуб, който преди това не е печелил три пъти и е в средата на таблицата

...

това не изглежда добре.

Може би просто трябва да спра да се надявам на скъпи билети на живо. Просто ги дразня така или иначе. Има и алтернативи. Например тези силни играчи под 50 000 монети.