Във FIFA 21 тези 9 известни звезди могат да получат значително по-лоши карти

FIFA 21 идва скоро и с нетърпение се очакват новите рейтинги на играчите. MeinMMO разгледа 9 звезди, които биха могли да получат понижения в новата част на FIFA.

Новите рейтинги във FIFA 21: Както всяка година, EA Sports коригира рейтингите на играчите за новата издънка на FIFA. Стойностите се определят въз основа на резултатите от изминалия сезон. Някои играчи стават по-силни, а други по-слаби.

В допълнение към най-добрите карти в играта, особено вълнуващо е да видим как се оценяват големите звезди, които не можаха да убедят през изминалия сезон.

Ще ви кажем кои известни звезди могат да получат понижения във FIFA 21.

Eden Hazard

Ето защо рейтингът на Hazard може да спадне: Топ трансферът от Реал Мадрид, който се премести от Челси за 115 милиона евро, изигра смесен сезон и не можа да отговори на високите очаквания. Въпреки че нараняванията го забавиха, понижаването поради посредственото му представяне изглежда неизбежно.

Особено след като крилото вкара само един гол и 7 асистенции в 22 мача за Реал Мадрид през миналия сезон.

Толкова силна беше опасността във FIFA 20

Ето колко силна може да бъде опасността във FIFA 21: Реалистични сме относно понижаването до все още силните 88 точки в общия рейтинг. С това звездата на корицата на FIFA 20 все още щеше да има силна карта.

Антоан Гризман

Ето защо рейтингът на Гризман може да спадне: Подобно на Азар, Антоан Гризман беше топ трансфер миналото лято. Барселона преведе 120 милиона евро на Атлетико Мадрид. Но французинът наистина не е успял да убеди каталунците.

В 48 мача той вкара 15 гола и 4 асистенции. Твърде малко, за да оправдае рейтинг 89.

Ето колко силен беше Гризман във FIFA 20

Ето колко силен може да бъде Гризман във FIFA 21: Тъй като представянето на Гризман не беше напълно катастрофално и той успя да играе много, понижаването до 87 изглежда правдоподобно.

Джорджо Киелини

Ето защо рейтингът на Chiellini може да спадне: Най-добрият италиански защитник на Ювентус Торино стартира сезона FUT 20 със силна 89 карта. В хода на сезона обаче нямаше повече, подобрени карти.

Това вероятно се дължи на факта, че 36-годишният защитник беше измъчван от наранявания и успя да изиграе само 4 мача от Серия А. Следователно понижаването на рейтинга изглежда неизбежно.

Ето колко силен беше Киелини във FIFA 20

Може да е толкова силен Киелини да бъдете във FIFA 21: Може би Джорджо Киелини може да получи още една силна защитна карта във ФИФА 21. Обща оценка от 86 или може би 87 изглежда подходяща тук, тъй като той не се представи зле.

Марко Реус

Ето защо рейтингът на Реус може да спадне: През изминалия сезон Марко Реус вече не можеше да надгражда върховите представяния от предишния сезон, което вероятно се дължи и на многото наранявания. Въпреки това той вкара 17 точки в 26 мача. Така че обезценяването не трябва да е лошо.

Но също така трябва да имате предвид, че Реус вече е на 31 години, което EA възнаграждава с понижаване, а не с надстройка.

Ето колко силен беше Реус във FIFA 20

Може да е толкова силен Реус да бъдете във FIFA 21: Въпреки донякъде разочароващия сезон на Марко Реус, представленията на Дортмундер бяха стабилни и не трябва да оправдават твърде голяма девалвация. Ще се побере нова обща оценка от 86.

Гарет Бейл

Ето защо рейтингът на Бейл може да спадне: Вече във FIFA 20 Бейл получи сочно понижение от 88 на 85. И тъй като уелсецът вече има още по-малък интерес към футбола и вече не се разглежда от треньора Зинедин Зидан. Бейл едва ли ще успее да запази силния си рейтинг от 85.

Толкова беше силен Бейл във FIFA 20

Може да е толкова силен Бейл да бъдете във FIFA 21: Гарет Бейл е заплашен от наистина голяма девалвация в новата част на ФИФА. Говорим за понижаване до потенциални 82 точки в общия рейтинг.

Пол Погба

Ето защо рейтингът на Pogba може да спадне: Погба е един от най-добрите халфове в света. Но за съжаление французинът не винаги може да извика върхови постижения. Един гол и 4 асистенции в 22 мача говорят сами за себе си. Едва ли ще успее да избегне понижаване.

Ето колко силен беше Pogba във FIFA 20

Може да е толкова силен Погба да бъдете във FIFA 21: Тъй като Pogba все още може да играе на ниво от световна класа въпреки лошото си завръщане през миналия сезон, подозираме умерено понижаване от 88 на 86 точки в общия рейтинг.

Лука Модрич

Ето защо рейтингът на Модрич може да спадне: Ако погледнете статистическите данни на Модрич през миналия сезон, бързо осъзнавате, че новият рейтинг от 90-те във FIFA 21 е доста нереалистичен.

Защото в общо 40 мача 34-годишният вкара 5 гола и подготви още 8. Малко разочароващо за победителя в Златната топка през 2018 година.

Ето колко силен беше Модрич във FIFA 20

Може да е толкова силен Модрич да бъдете във FIFA 21: Следователно нов рейтинг от 87 би подхождал добре на хърватина и пак би означавал силна карта за полузащитата.

Диего Годин

Ето защо рейтингът на Годин може да спадне: Диего Годин не прекара лесно през първия си сезон в Интер Милано. Той не игра лошо, но конкуренцията на негово място беше просто прекалено голяма.

И без редовно място, още един сезон със силен рейтинг 88 също е опасност.

Ето колко силен беше Модрич във FIFA 20

Може да е толкова силен Годин да бъдете във FIFA 21: Може би Годин ще успее да се утвърди въпреки силната конкуренция в Интер Милано и да спечели редовно място. Но той вероятно вече няма да получи оценка 88. Стойността от 84 до 85 изглежда по-реалистична тук.

Уго Льорис

Ето защо рейтингът на Лорис може да спадне: През последните години Уго Льорис винаги е бил един от най-добрите вратари във ФИФА. Но след последния разочароващ сезон в Тотнъм, вратарят е заплашен от понижение.

Въпреки че беше контузен през голяма част от сезона, той все пак успя да допусне 37 гола в 27 мача. Което не е квота на топ вратар и следователно е вероятно да бъде наказано с девалвация.

Ето колко силен беше Льорс във FIFA 20

Може да е толкова силен Лорис да бъдете във FIFA 21: Нов общ рейтинг от 85 може да си представим поради лошото представяне.

Какво мислите за възможните понижения? Забравили ли сме топ играчи, които заслужават обезценяване? И кои играчи биха заслужили надграждане? Тук имаме 5 топ таланта, които абсолютно трябва да бъдат надградени във FIFA 21.