FIFA 21: SBC носи достъпен Flashback Роналдо - заслужава ли си?

Във FIFA 21 вече има нов Flashback Роналдо SBC. Какво може да направи CR7 в олекотената версия?

Що за карта е това? Картата на Роналдо е специален случай, който рядко се вижда в тази форма. Картите с флашбек обикновено се дават на играчи, постигнали велики неща в миналото и предназначени да бъдат напомняне. Така играчите, които днес са малко по-слаби, получават отново по-силни карти.

Ето как изглежда флашбек версията

С Кристиано Роналдо е обратното: неговата карта за ретроспекция всъщност е по-слаба от нормалната му карта. Имаше такъв случай във FIAF 21 в Agüero. Новата карта CR7 напомня за ранните му дни в Манчестър Юнайтед, когато Роналдо не беше най-добрият футболист, когото познавахме през последните години.

Това е предимството: Нормалната 92-карта на Кристиано Роналдо вече струва над милион монети, като със специалните му карти дори не е нужно да стартирате. Това означава: Само малка част от играчите могат дори да си позволят CR7.

Ретроспекцията на Роналдо под формата на SBC струва повече от 300 000 монети, според решенията на futbin. Това все още е много, но много по-достъпно от всяка друга версия на Роналдо, налична до момента. За него трябва да решите следните 3 подзадачи:

 • 80 отбора с 1 играч от Liga NOS и 1 TOTW (80 отбора по химия)
 • Екип от 84 души с 1 играч на Манчестър Юнайтед и 1 TOTW (75 отбора по химия)
 • 86 отбора с 1 играч от Висшата лига (65 отбора по химия)

Ако вече имате подходящи играчи в клуба, можете да замените картата за още по-малко монети. Но заслужава ли си?

Флашбек Роналдо срещу Златен Роналдо

Ето как Flashback отрязва Роналдо: Ако сравните двете карти непосредствено една до друга, най-важните моменти се виждат веднага.

Роналдосите в сравнение
 • Flashback Роналдо е по-бърз от златния Роналдо.
 • За всички останали ценности Златният Роналдо е по-добър.
 • Има огромна разлика по отношение на стрелбата - Златният Роналдо е много по-силен тук.
 • Общата стойност на златото Роналдо е по-висока (92).
 • Flashback Роналдо се използва на крилото, докато Gold Ronaldo играе в центъра на бурите.
 • Слабият крак има само 3 звезди за Flashback-CR7 и 4 за Gold-Ronaldo.
 • И двамата имат 5-звездни умения.

Така че като цяло е ясно, че златната версия е забележимо по-силна от версията за ретроспекция - но и това не би трябвало да изненадва. В края на краищата сравнявате един и същ играч, само веднъж на стойност 300 000 и веднъж на стойност 1,2 милиона.

Въпреки това Flashback Роналдо може да ви струва. А именно, ако нямате абсолютен свръхмета екип, който вече има CR7, но ако искате да подобрите селективно текущия си екип.

Например, играчите могат да оборудват картата с финишър химически стил, за да увеличат стойностите за стрелба и дриблиране. Тогава Flashback-Роналдо е много силен дрибъл, силен финал и мощен външен играч. Той върви добре и с Dybala, който в момента се предлага в добър SBC.

Картата Dybala върви добре с Роналдо

Подредактирането на FIFA също има много рейтинги за картата. Тенорът: Не бива да очаквате да получите Роналдо с тази карта, която е еквивалентна на обичайното Роналдо. Но благодарение на специалните анимации, които Роналдо е получил, той предлага немалко предимства пред останалите играчи.

Пример: Потребителят "Alisubtain " изигра 29 игри през уикенда с варианта за ретроспекция. Той твърди, че играе в дивизия 1 и обикновено използва златния Роналдо. Но този път той тества флашбек версията: “С правилните играчи и правилния отбор около себе си, той всъщност е много мета, може да ви доведе до победи и ще отбележи много голове. Дипломирането му винаги ще бъде добро, защото той е CR7 ", потребителят пише (чрез reddit): " Но това са трудните игри по-късно в FUT Champions и в D1, където можете да видите основната разлика. Нормалният CR7 може да печели мачове самостоятелно, независимо от екипа около него. И това е разликата. "

Можете да намерите повече за FIFA 21 тук на MeinMMO

 • 5 трика за вкарване на повече голове във FIFA 21
 • В момента има наистина силна карта от Боатенг
 • И тук ще намерите подкрепления за вашата защита

Така че като цяло версията за ретроспекция е по-скоро „Роналдо за начинаещи“, отколкото карта за крайната игра. Версия за играчи, които досега не са могли да си позволят стандартната версия, но все пак искат да имат CR7 в отбора си. Но дали наистина искате да инвестирате тези монети или по-скоро да спестите от икона или нещо подобно, трябва да бъде внимателно обмислено.

Настоящият TOTY, който в момента можете да намерите в пакети, също има наистина силни карти. Роналдо също е там - само за добри 9 милиона монети.