FIFA 21: Съвети за търговия - Как бързо да печелите монети в FUT

Тук ще намерите най-новите съвети за търговия за трансферния пазар във FIFA 21. Ще ви покажем как бързо да печелите монети в FUT, за да подобрите отбора си със силни играчи.

Какво представлява трансферният пазар на FIFA 21? Можете да намерите всичко необходимо за вашия клуб на пазара за трансфер на Ultimate Team. Там ще намерите най-добрите играчи, договори, стилове по химия и клубни предмети. Тази година можете да си купите козметика и за собствения си стадион на пазара - в края на краищата, FUT ще бъде малко по-фантастичен режим тази година.

Търгуват се FUT монети, а не FIFA точки. Това също е важно: Валутата с реални пари се използва за пакети и като проекто валута, но не и на трансферния пазар. Можете също така да търгувате с уеб приложението и придружаващото приложение преди пускането на FIFA 21.

съдържание

  1. Краен екип: Ръководство за търговия за бързи монети на трансферния пазар
    1. Търговия с TOTW във FIFA 21
  2. Търговия със SBC и събития
  3. Изрязвайте и обръщайте
  4. Групово офериране вместо снайперинг

Краен екип: Ръководство за търговия за бързи монети на трансферния пазар

За какво да внимавате при търговия? Различните методи за търговия могат да ви изхвърлят необходимите монети в сметката FUT. Трябва обаче да осъзнаете, че всъщност никога няма гарантирана печалба. Пазарът се колебае и обещаващите сделки могат да загубят стойност за много кратко време. Накратко: Това, че определен процес ви е спечелил много монети, не означава, че ще го направи отново следващия път, когато опитате.

Много от стойностите на играчите са свързани не само с техните чисти ценности, но и с обстоятелства като събития или използването им в SBC. Има и метаплейъри, които са по-добри и струват повече, отколкото предполагат действителните им стойности. Дори от платформа до платформа цените понякога се различават.

Пазарът в Ultimate Team винаги се променя. Така че, ако искате да търгувате успешно, трябва да следите отблизо пазара на трансфери. Тогава следните методи могат да ви донесат прилична печалба от монети.

Важно: не забравяйте "такса EA ". При трансферите винаги трябва да очаквате 5% по-малко. Те се основават на цените на всички карти, които продавате на трансферния пазар. Така че, ако продадете карта за 10 000 монети, ще получите само 9500. Трябва да имате предвид това и за следните методи.

Търговия с TOTW във FIFA 21

Ето как работи търговията с TOTW карти: Търговията с Екипа на седмицата се оказа доста надеждна през последните години. Тези карти се предлагат само в пакети за една седмица, след което изчезват от пакета от пакети.

Картите TOTW обикновено са много ценни скоро след появата им. TOTW винаги идва в сряда в 19:00 ч. - те често са най-скъпите тогава и цените спадат малко през следващите дни. Но веднага след като бъдат заменени от следващия TOTW, те могат да се издигнат отново. Защото сега те са достъпни само на трансферния пазар.

Така че, ако сте изтеглили добра карта TOTW от пакета, когато първият прилив свърши, може да си струва да задържите картата малко и да я хвърлите на пазара по-късно.

TOTW може да ви донесе много монети

TOTW търговия със златни карти: Методът със златни карти се основава на спекулации и следователно е малко опасен. Но може да ви донесе много печалба, ако се повиши.

Работи по следния начин: Ако истинският играч получи силно представяне през уикенда, вероятността да попадне в TOTW се увеличава. Акцентът: Ако получи специална карта, нормалната му карта изчезва от пакета за този период и вече не може да бъде изтеглена.

Това означава: Ако забележите постижение, достойно за TOTW, може да си струва да вземете картата. Запазвате го и наблюдавате дали играчът попада в TOTW. Ако случаят е такъв, златната му карта също ще се увеличи и можете да я продадете по-скъпо, отколкото сте я купили.

Ако имате предвид истинския футбол, тук имате предимство. Футболистът Уисам Бен Йедер например вкара дубъл и дори обяви, че ще се озове в TOTW. Всеки, който е купил картата по време на играта, трябва да се счита за абсолютен професионалист в търговията.

Но прогнозите на TOTW също могат да ви покажат кой отговаря на условията за карта на TOTW. Тук ви държим в течение на седмица.

Колко висок е рискът? Като цяло рискът е управляем. Ако получите картата на достъпна цена, няма да загубите пари, ако трябва да я върнете също толкова евтино. Ситуацията е различна, ако вече сте купили карта, която е надценена и вече не можете да се отървете от нея на цената. Затова внимавайте да не вкарате случайно твърде много пари в карта.

Търговия със SBC и събития

Ето как работи SBC търговията: Подобно на TOTW търговията, SBC търговията се основава на спекулации. Не е нужно обаче да следвате истински футбол тук, а по-скоро да познавате играта и общността.

SBC са предизвикателства, при които екипите могат да обменят награди. Това могат да бъдат пакети, но също и монети или силни карти на играчи. Тази година например се завръщат популярните Icon SBC, в които можете да обменяте отбори за легенди.

Някои от тези SBC изискват много специфични карти за играчи. Добър пример са SBC на лигата, в които трябва да разменяте цели отбори от определени лиги. Тези SBC са това, което може да ви спечели пари.

Пример: Във FIFA 20 например имаше Падерборн SBC като част от предизвикателствата в Бундеслигата. SC Paderborn се състоеше от много редки сребърни играчи - карти, които рядко се теглят. Кой отваря сребърни опаковки? Тъй като трябваше да принудите играчите на Падерборн за SBC, те бяха адски скъпи на трансферния пазар, въпреки че не бяха толкова добри.

Така че, ако сега имате играч на Падерборн в клуба, можете да го продадете наистина скъпо. Ако не знаете нещо подобно, рискувате просто да го продадете на минималната цена. Така че важи следното: Следете SBCs във FIFA 21!

Каква полза за мен са събитията? Много SBC се показват само на определени събития. POTM на Висшата лига например се появява ежемесечно и обикновено изисква играчи от Висшата лига. Имайки това предвид, можете да се запасите с добре оценени играчи в тази лига, стига да са евтини. Ако POTM-SBC е там, има голяма вероятност да се отървете скъпо от картите си.

Ако играч на Байерн стане Бундеслига POTM, може да си струва да вземете играчи на Байерн, тъй като те вероятно ще са необходими в SBC. SBC за специални събития също могат да изискват много специфични лиги и националности. Събитията обикновено започват в петък в 19:00. Така че си струва да го държите под око и да вземете евтини играчи, които малко след това ще поскъпнат.

Ако изборите за POTM предстоят, подходящите играчи може да си струват

Снип и флип

Ето как получавате евтини играчи: „Sniping“ е терминът, използван от FIFA за означаване на целенасочено закупуване на играчи, чиито цени са необичайно ниски. Хубавото: Тук по принцип не се нуждаете от предварителни знания от истинския футбол или общността.

Пример за успешен бекас: Да предположим, че играч, който искате, в момента струва 50 000 монети. Настройвате филтрите за търсене на пазара, така че да можете да намерите играча под тази цена - например за 45 000 монети. Колкото по-дълбоко навлизате, толкова по-малко вероятно е да намерите играча на тази цена.

Същността на въпроса е, че може би не сте единственият, който търси този играч на евтина цена. Ако се появи оферта, тя може да изчезне за секунди. За да сте първият, който грабне играча на най-ниска цена, се доказа следният подход:

  1. Задайте своя филтър, натиснете търсене.
  2. Щракнете върху съобщението, което се появява, ако не се появи карта.
  3. Ако не получите карта: Увеличете максималната (офертна) цена с бутоните на рамото. Офертата на пазара се актуализира по този начин и методът не работи без тази стъпка. Оставяте цената за купуване сега същата. След това продължете да търсите.
  4. Повтаряте тези стъпки, докато се появи карта. Ако изобщо не работи, опитайте отново по различно време или с друга карта. Като алтернатива можете да вдигнете малко непосредствената цена - но внимавайте да не надхвърлите стойността, която си струва.

Какво е обръщане? „Обръщане“ е терминът, използван за описание на продажбата на добре нарязани карти. Например, ако сте купили Робърт Левандовски доста под стойността му, можете да го продадете поне на “нормална стойност ” - и да спечелите много печалба. Разбира се, дори е по-добре, ако можете да му дадете малко повече от нормалната цена.

Колко висок е рискът? Тъй като изрично търсите билети на ниски цени, по принцип няма риск. По-трудното е, че имате голяма конкуренция. В най-лошия случай просто няма да получите картата или ще бъде грабната точно пред носа ви.

Групово офериране вместо снайперинг

Това е масово наддаване: Sniping цели ниски незабавни цени, които водят до успех с една оферта. Наддаването в насипно състояние е основно обратното.

Тук първо избирате подходящо време, в което вашият плейър е евтин. Ако искате да наддавате масово на карти TOTW, това в никакъв случай не е например сряда вечерта на публикацията, а по-скоро един от следващите дни, когато цената леко спада.

Сега започвате да наддавате за евтини копия на плейъра - и за възможно най-много от тях. Само няколко от тези оферти е вероятно да преминат, но може да се случи играч да се промъкне - и да попадне във вашия клуб на особено ниска цена.

Ако сървърите не могат да бъдат достигнати, пазарът продължава

Кога масовото наддаване е най-доходоносно?? Груповото наддаване е най-добро, когато малко други играчи наддават. Това означава: Непопулярните играчи могат да бъдат по-обещаващи, но те също така напускат на по-ниска цена.

Един трик е да се възползвате от работата по поддръжката. По време на сезон се случва по-често сървърите във FIFA да излизат офлайн. Ако това е планирана работа, можете да използвате този период от време, за да подадете голям брой оферти малко преди това - пазарът продължава да работи. В най-добрия случай можете да вземете много изгодни условия, при условие че други търговци не използват същия период от време.

Разбира се, има много други техники за търговия, които могат да ви дадат много монети в клуба. Но не забравяйте: търговията не е всичко във FIFA 21. На първо място, играта трябва да бъде забавна на терена. Тук сме събрали добър екип за вас, който може да поддържа FUT още от самото начало. И можете да съберете този екип без много монети.