FIFA 21: Не пропускайте Sinkgraven - Как да получите най-горното LV без монети

Daley Sinkgraven получи топ карта във FIFA 21. И най-доброто: Можете да получите специалната карта без монети.

Това е картата: Новата карта за Daley Sinkgraven е специална карта на играч от лигата. Можете да получите това, като попълните поредицата от задачи „Играчи в Бундеслигата“. Все още имате време до 12 февруари 2021 г. - и не бива да пропускате шанса.

Синкгравен играе като ляв бек в Байер Леверкузен и следователно може да се използва добре в отборите на Бундеслигата. Той също е от Холандия, което прави възможни връзки със силни играчи от тази националност - и има немалко от тях.

Новата карта е почти без конкуренция в Бундеслигата

Що се отнася до стойностите, Sinkgraven трудно може да бъде оглавен в Бундеслигата. Той има много високи стойности за темпо (91) и дрибъл (88), както и добри стойности в останалите области. Той носи четири звезди за умения и три за слаби крака. Ако го сравните в Бундеслигата, има само един LV, който е по-силен: RTTF картата от Дейвис, която лесно може да струва половин милион монети. Sinkgraven, от друга страна, отнема само малко усилия.

Така че получавате Sinkgraven във FIFA 21

Трябва да направите това за картата: Общо трябва да изпълните четири подзадачи, всички от които се играят в режим “Шедьовърът на мениджъра ” на FUT. Това означава: Трябва да играете приятелски игри, да нямате съперници или отборни битки. Най-важното: Могат да се използват само отбори с обща стойност до 77. Тогава задачите са както следва:

  • Спечелете 15 игри, в които използвате само играчи от Бундеслигата в стартовия състав в Master's Manager.
  • Вкарайте 30 гола с играчи от Бундеслигата в шедьовъра на мениджъра.
  • Подайте 20 гола с играчи от Бундеслигата в шедьовъра на мениджъра.
  • Подайте 4 гола при кръстосване с играчи от Бундеслигата в 4 различни мача в шедьовъра на мениджъра.

Повече за FIFA 21 на MeinMMO:

  • Актуализация на заглавието 8 подобрява някои проблеми във FIFA 21
  • Тук ще намерите силни стрелци със свободни удари
  • POTM Stindl е подходящ и за отбори от Бундеслигата

Ето как изпълнявате задачите: Подгответе се за факта, че ще ви отнеме няколко часа - 15 победи не е малко. В приятелския режим на игра се случва по-често противниците да се откажат преждевременно, но има и доста състезателни мачове.

Головете и асистенциите обикновено идват автоматично с победите. 4-те флангови гола са по-решаващи: Те могат да дойдат сами, но може да изискват по-целенасочен подход.

Съвет: Не се опитвайте да предоставяте кръстосани асистенции от самото начало, просто се концентрирайте върху тях, веднага щом вече леко поведете. В противен случай може да загубите шансове за отбелязване на точки, защото не използвате по-лесен път. Ъгловите удари също са добри възможности за флангови голове.

Възможни са и отбори с по-силни играчи, ако ги балансирате на пейката или на корта с по-слаби съотборници

От решаващо значение е да съберете добър екип, който не надвишава максималния рейтинг. Можете да използвате по-силни играчи, но трябва да компенсирате това с други с нисък рейтинг.

Съвет: Банката също се брои в рейтинга, така че най-добре е да поставите слаби играчи тук (обаче не можете да използвате бронзови и само трима сребърни играчи).

Ето как може да изглежда банка, която да компенсира, ако искате да използвате по-силни играчи

Добрите играчи с максимум 77, които бихте могли да използвате за тези задачи, са например:

  • Атака: Hwang Hee Chan (77), Bebou (74)
  • Полузащита: Вамангитука (74 / играч на задача), Малонг (76), Собослай (75), Виктор (75), Боетиус
  • Защита: Сейнт Юсте (74), Шмид (77), Ехизибу

Но най-добре е да разгледате вашия клуб, за да видите какви сменяеми играчи имате и да изградите първия си състав от тях. В крайна сметка не бива да харчите твърде много пари за задачите.

TOTY във FIFA 21 също става все по-близо и по-близо. Екипът на годината ще бъде разкрит по-късно тази седмица.