FIFA 21: Кога трябва да продавате играчите си, за да получите много монети

Много играчи във FIFA 21 се чудят, когато продават играч, ще донесат най-много монети. Търговията с Ultimate Team е наука сама по себе си, но има няколко точки, които могат да се използват като ориентир.

Защо времето е важно при продажбата на играчи?? Подобно на фондовата борса, трансферният пазар в FIFA 21 също е динамичен. Играчите нямат фиксирани продажни цени, но могат да постигнат различни цени в рамките на определен диапазон. Това означава: Можете да продадете играч за 2000 монети например, но той може да донесе повече в друг ден.

Помислете добре кога да продавате играчи

Много играчи използват определени методи за търговия, за да попълнят сметките си за FUT монети. Можете също така да намерите някои съвети за търговия в ръководството MeinMMO.

Тази статия обаче е за много специфичен аспект: Кога трябва да продавате играчи, за да постигнете възможно най-голяма печалба?

FIFA 21: Продавайте или задържайте играчи?

Играчите трябва да си задават този въпрос от време на време, когато току-що отворят пакет нови карти. В края на краищата можете да видите в играта, като сравните цените за това колко пари играчите се продават в момента на пазара. Но вие не знаете директно дали те са стрували два пъти повече предния ден или имат потенциал да се увеличат допълнително.

За да направите това, трябва да се огледате извън инструментите, които играта предоставя. Една от възможностите е страницата на futbin, на която може да се проследи развитието на цените на играчите на трансферния пазар.

Добри моменти да започнете да продавате играчи във FIFA 21

Важно е да се отбележи, когато се търгува, че не всеки метод и всеки момент във времето се отнасят за всяка карта на играч. Въпреки това, няколко механизма могат да се наблюдават при различни играчи.

Това се отнася например за карти, които са от значение в мета FIFA 21. Ако погледнете съвсем нормална седмица, могат да бъдат идентифицирани две важни точки по отношение на продажбите.

Продава се в четвъртък вечерта: Тази дата в много случаи е най-доброто време за продажба на играчи. Как така? От една страна, играчите получават своите награди от Уикенд лигата и наградите от съперници в дивизията в четвъртък. Това означава, че много играчи са получили монети, които искат да похарчат.

Освен това сега много играчи възстановяват своите отбори за Уикенд лигата. Ето защо силни и важни за играта играчи като Маркус Рашфорд могат да получат по-високи цени в четвъртък вечер. Можете да намерите сравними карти в списъка с най-добрите играчи под 50 000 монети.

Ето пример за развитие на цените на futbin:

Пикът беше в четвъртък
(чрез futbin)

Тук можете да видите цената за Marcus Rashford между 1 февруари и 8 февруари - два понеделника. Той постигна най-високата цена в четвъртък между тях. На PlayStation Рашфорд изведнъж постигна висока цена от 56 000 монети - в дните около 44 000 или 46 000 монети. И това ни води до втората точка.

Спиране в неделя вечер / понеделник: Не бива да продавате силните си играчи в наши дни. След това Уикенд лигата свършва и много играчи хвърлят карти на пазара, които вече не са им необходими. Тук си струва да задържите играчите до следващия четвъртък.

В колко часа да продам?? По принцип си струва да пускате играчи на пазара вечер, а не сутрин. Причината: От една страна, играчите играят повече вечер, от друга страна, понастоящем влиза в сила ново съдържание - като SBCs.

Гледайте SBC и продавайте играчи

Защо SBC са важни при търговията? Има изключения от правилото, които могат да ви направят един тон монети, ако продавате играчи в точното време. Едно от тези изключения са SBCs - Squad Building Challenges. Тук играчите трябва да обменят много специфични карти, за да получат награди - и след това изведнъж да обърнат повече страници на трансферния пазар от обикновено.

Добър пример са SBC на Шампионската лига, които обикновено се появяват в седмиците, когато се провежда истинската Шампионска лига. Тук са необходими карти на Шампионската лига (UCL), които всъщност са доста безполезни, но след това изведнъж стават скъпи.

Например, можете да използвате UCL картата на Axel Witsel тук. Това обикновено е около 8 700 монети, но между 15 и 17 февруари внезапно се е покачило рязко до 13 000 монети. Това е вторник и сряда, което направи подходящото време за продажба.

Тъй като Шампионската лига течеше в реалния живот, имаше съвпадащ SBC
(чрез futbin)

Причината: Играчите се нуждаеха от добри UCL карти за SBC. И ако имате това на екрана си, можете предварително да купите карти на ниска цена и след това да ги пуснете на пазара на висока цена.

Втори пример беше наскоро "Mitt./Prime-Icon-Spielerwahl " SBC. Тук играчите се нуждаеха от карти с висока оценка, за да си разменят икони. Последицата: цените на картите с висок рейтинг експлодираха.

Един такъв случай е картата на Джошуа Кимич, която има рейтинг 88 и обикновено струва между 40 000 и 50 000 монети. Но когато SBC се появиха, Кимич скочи до огромните 75 000 монети. Който продаваше сега, постигна значително по-висока цена.

Благодарение на SBC, Кимич изведнъж стана изключително ценен
(чрез futbin)

Така че си струва да следите SBC и да насочвате продажбите на играчите си тук. Дори SBC на играчите могат да имат ефект: SBC на Роналдо Флеббек предизвика увеличение на картите на играчите, които лесно могат да бъдат свързани с португалския.

Ефектите, разбира се, се различават при играчите. За слабите играчи, например, за да направят внезапни скокове на цената, трябва да се случи много или да се появи подходящо предизвикателство или SBC. Но и това е възможно.

Играчите, които имат най-добро представяне на терена или имат най-голяма стойност в SBC, могат да носят монети с различни нива на ефективност по различно време. И тук трябва да хванете точното време за продажба.

Между другото, това се обърка напълно с RTTF картата от Bebou. Цената нарастваше все повече и повече и имаше потенциал за още повече - но след това се срина.