FIFA 21: Уеб приложението вече е на живо - тук е връзката за влизане

Уеб приложението за FIFA 21 стартира днес. Кога е времето за пускане в Германия? Трябва ли да изтегля приложението Ultimate Team? Кога започва влизането?? Разполагаме с цялата информация и можем да ви кажем в колко часа може да стартира уеб приложението FUT.

Актуализация, 18:57 ч.: Вече уеб приложението изглежда на живо. Но все пак изчислявайте проблеми с връзката, тъй като сървърите в момента все още са претоварени.

Връзка към уеб приложението FIFA 21: Тук можете да намерите уеб приложението FIFA 21

Моля, имайте предвид обаче, че приложението Companion за iOS и Android все още не е налично и няма да получи актуализация до утре, 1 октомври.

Актуализиране: Тук можете да намерите всичко за приложението Companion.

Актуализация, 18:00 ч.: Приключи в 18:00, уеб приложението все още липсва - и страницата с информация се връща. Междувременно EA вече обяви POTM за La Liga - и то дори преди излизането на уеб приложението. Пускането вероятно е все още в 19:00.!

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Актуализация, 17:15 ч.: Уеб приложението също не е пристигнало в 17:00, но все пак нещо се е променило: На страницата на уеб приложението вече не можете да намерите старата информационна страница, а следното съобщение. Все още не можете да изградите екипи с него, но можете да видите, че нещо се случва.

Ето как изглежда страницата на уеб приложението в момента

Актуализация, 16:50 ч.: Уеб приложението все още не е налично, така че пускането към вечерта изглежда все по-вероятно. Засега 19:00 продължава да бъде очакваното време. Иначе 17:00 често беше дата, когато от FIFA идваше ново съдържание - например, Ранен достъп ще започне по това време утре.

Актуализация, 10:00: Уеб приложението все още не е на живо и официалното време все още не е известно. EA обаче обяви, че оттук нататък TOTW ще се обявяват всяка сряда в 19:00 - за разлика от предишни години, където винаги е било така в 16:00. Това се отнася и за предстоящия TOTW 1. Сега някои играчи подозират, че това може да е и времето на пускането на уеб приложението, което също ще се впише в последните няколко години. Но това все още не е официално.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Сезонът на FUT започва днес: EA Sports официално обяви, че уеб приложението FIFA 21 стартира днес, 30 септември. Веднага щом това се случи, можете да започнете новия сезон FUT 21 и да изградите екипа си и да получавате ежедневни награди в уеб приложението.

Началото на уеб приложението е един ден преди ранния достъп до FIFA 21 и цели 9 дни преди официалното пускане на FIFA 21.

Време на издаване на уеб приложението: EA не разкри предварително точно време за стартиране на уеб приложението. Предполага се, за да се избегне изпълнение на сървъра, защото уеб приложението се появява по цял свят по едно и също време.

Въз основа на опита от последните няколко години обаче очакваме начало около 19:00 ч. Немско време. Веднага след като разберем точния час на започване, тази публикация ще бъде актуализирана възможно най-скоро.

С уеб приложението можете да се включите в трансферния пазар

Изтегляне и влизане - какво ще кажете за придружаващото приложение?

За уеб приложението е необходимо изтегляне? Не, не е нужно да изтегляте или инсталирате уеб приложението. Уеб приложението е настолно приложение, което можете да използвате в браузъра на компютъра и мобилните устройства.

Как работи влизането?? Когато стартирате уеб приложението, трябва да очаквате затруднения с влизането, тъй като сървърите вероятно ще бъдат надхвърлени. Данните за достъп са същите като от уеб приложението FUT-20.

Ами придружаващото приложение? Това е приложението FUT-21 за iOS и Android устройства. Това изисква изтегляне и трябва да е на разположение от утре 1 октомври.

Уеб приложението и придружаващото приложение са безплатни.

Съдържанието на уеб приложението - търговия в Ultimate Team

Приложението FUT предлага следните функции:

 • Управление на FUT отбори и клубни предмети
 • Създайте индивидуални тактики за активния екип на FUT
 • Решаване на SBC (предизвикателства за изграждане на отряди)
 • Можете да приложите "SBC защита " към играчите. Това ви предпазва от случайно изкупуване на един от вашите важни играчи в SBC.
 • Търсете и купувайте играчи и артикули на трансферния пазар - т.е.
 • Вижте Екипа на седмицата (TOTW)
 • инспектирайте всички карти, класации и други статистически данни
 • Купувайте пакети от карти в магазина FUT (с монети или точки от FIFA)
 • Осребрявайте седмични награди от отборни битки, съперници в дивизиите и FUT шампиони
 • Споделете вашия собствен екип с URL
 • Пълни цели
 • Можете да видите напредъка си с новите сезонни задачи. Едната или другата задача също могат да бъдат маркирани директно чрез приложението.

Ами дневните награди? От известно време през последните няколко години има ежедневни подаръци под формата на монети и пакети за влизане в уеб приложението. Надяваме се, че това няма да се промени в уеб приложението FIFA 21.

Във FIFA 21 обаче много се променят. Тук обобщихме най-вълнуващите нови функции във FIFA 21 за вас.