FIFA-Pro е един от най-големите немски стриймъри на Twitch - но не и с FIFA

Германският е-спортист и стриймър Elias "EliasN97 " Nerlich в момента е наистина успешен в платформата Twitch. Въпреки че е професионалист във FIFA 20, той показва различно съдържание там. Какво го прави толкова успешен?

Кой е EliasN97? 22-годишният е-спортист е по договор с Hertha BSC. Освен всичко друго, той изигра виртуалната Бундеслига за Херта през миналия сезон.

Професионалистът на FIFA усърдно споделя успехите си в каналите си в YouTube и от април 2020 г. той също редовно излъчва в Twitch. Той изгради истинска мрежа за стрийминг около тези канали и в момента е един от най-големите немски стримери. Специалното за него:

Въпреки че има професионален договор за ФИФА, той показва напълно различни игри на своя канал Twitch и по този начин забавлява хиляди зрители.

Потоците "Зает " вдъхновяват хиляди

Ето как EliasN97 пристига в Twitch: Общността му в Twitch нараства бързо от април 2020 г. В момента (към 1 септември в 15:00 ч.) Стриймърът има над 101 000 последователи на Twitch и кривата сочи стръмно нагоре:

  • През последните 14 дни той е номер 12 от стриймърите, които имат средно най-много зрители (чрез Sullygnome)
  • Гледан е средно от 6000 зрители едновременно
  • Той оставя геймърски величия като PietSmiet
За по-малко от 5 месеца EliasN97 достигна над 100 000 последователи в Twitch. Източник: Sullygnome

Това е неговото съдържание в Twitch: През цялото си време в Twitch, Елиас показа само два часа FIFA 20, което всъщност е неговата парадна игра. Вместо това той прекарва по-голямата част от времето в категорията Just Chatting. Междувременно той също редовно играе Fall Guys, което в момента е огромна игра на Twitch. Съвсем наскоро той беше там на големия турнир Streamer Trymacs.

Неговият приятел и футболен професионалист Сидни Фриде често е в потока. Играчът от словашкия първодивизионен клуб Дунайска Стреда е на самия Twitch и нейните потоци често говорят за живота като професионален футболист.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Потокът редовно реагира на действията на приятеля Сидни Фриде.

Какво прави стримера толкова успешен? Това е комбинацията от неговото съдържание. Докато Елиас качва множество видеоклипове във FIFA в YouTube и редовно играе футболния симулатор на живо там, той забавлява зрителите си в Twitch с други теми.

Елиас използва лесно разпознаваеми думи. Много от действията му са например „оживени“ и шегите му за приятеля Сидни Фриде вече са толкова популярни, че сред видеоклиповете на словашкия отбор от Фриде могат да се намерят предимно немски коментари.

Също така става забавно за публиката, когато Елиас позволява връзките си с професионалната футболна игра. В YouTube има различни видеоклипове, които го показват с футболни професионалисти, а самите професионалисти обичат да се присъединяват към забавлението, когато той обсъжда виртуалните заплати на своите играчи в своите потоци в YouTube.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Играта се играе тук с Валентино Лазаро от Борусия Мьонхенгладбах.

В своите потоци в YouTube Елиас не само показва уменията си на професионалист, но и с удоволствие играе треньорска кариера със своя клуб Hertha BSC. Там той се превръща в разбиращ треньор, който оставя приятелите си да играят в отбора и преследва ясната цел на шампионата.

EliasN97 може да е страхотен стример, но има много други стримери, които се извисяват над него. В специално за Twitch ви запознахме с 3-те най-големи немски стримери и ви разкажем какво ги прави толкова успешни.