Намерете следващата си игра: Открийте игралните акценти 2020 с нас през юни

Няма E3? Няма проблем! Ние от MeinMMO, GameStar и GamePro ви носим най-вълнуващите заглавия и нови съобщения от игралната година 2020 за PC, PlayStation, Xbox и Nintendo директно във вашия дом.

2020 е необичайна игрална година във всяко отношение: от една страна, новите конзоли PlayStation 5 и Xbox Series X са в началните блокове с много грандиозни блокбъстъри и изненадващи нови съобщения.

От друга страна, E3 2020 пада напълно във водата поради кризата с Corona и gamescom ще се проведе само като виртуално събитие.

Който ви показва най-важните игри през следващите месеци, обсъжда с вас новите конзоли и технологии, информира ви за плановете на издателя, предоставя експертни анализи и поглежда зад кулисите?

Разбира се, че го правим! С Намери следващата си игра!

Какво е Намери следващата си игра?

С Find Your Next Game искаме да ви пренесем у дома по увлекателното пътешествие за откриване на игри от посещение на търговския панаир. Но не само за един ден, а през целия юни 2020! И можете да очаквате с нетърпение:

  • Свежи изпълнения на играта всеки ден и новини за най-интересните заглавия на годината на GameStar.de, GamePro.de и Mein-MMO.de
  • Ексклузивни онлайн корици в GameStar Plus към най-вълнуващите игри за годината на играта и към най-изненадващите нови съобщения
  • Нови видеоклипове за предварителен преглед всеки ден, независимо дали на уебсайта или на нашия канал в YouTube
  • Реакции на живо и анализи на най-важния издател разкрива като EA Play или Steam Game Festival на Twitch и YouTube
  • Подкасти и видео разговори с вълнуващи гости и експерти от игралната индустрия и редакциите
  • Съвместни потоци на живо с разработчици на игри, които ви запознават с новия си проект и отговарят на вашите въпроси
  • Въпроси и игрални сесии с редакторския екип Играйте и обсъдете с нас какво ви движи в момента!
  • И още много. Оставете се да се изненадате!

Специалното: За „Намери следващата си игра“ ние обединяваме експертния опит и темите на нашите три редакторски екипа от GameStar, GamePro и MeinMMO в съвместно онлайн пътуване на откритията, по време на което ще изпитате нещо ново всеки ден през юни.

Разбира се, ще научите много нови неща за големите коледни блокбъстъри като Cyberpunk 2077 или Marvel's Avengers. Но ние също искаме да дадем на игрите етап, който много от вас все още може да нямат на екрана си.

Може би Marvel's Avengers ще бъде следващата ви игра?

Вече сме в средата на подготовката и разговаряме с десетки издатели и разработчици, за да съставим една вълнуваща програма за вас, която ще ви представим по-подробно в края на май.

В Find Your Next Game ние ще направим всичко възможно, за да превърнем необичайното лято на игрите 2020 в много специално изживяване за вас.

Лея Янковски, бранд мениджър MeinMMO: „Нека бъдем честни: Едно от най-хубавите неща в игрите е откриването на нова игра. Особено в MMO, просто е страхотно да преминете през нов свят и да изживеете приключение - за предпочитане с приятели и гилдията, разбира се. Именно този порив да открием, че искаме да празнуваме с Find Your Next Game! Заедно с нашите потребители и нашите скъпи колеги в GameStar и GamePro, ние ще проследим най-великите игри и ще тръгнем заедно на пътешествие за откриване. "

Лея Янковски.

Хайко Клинге, главен редактор GameStar: »Необичайните времена изискват необичайни мерки! Вече се радвам да открия най-важните за годината компютри заедно с нашите потребители в Find Your Next Game. И съм повече от развълнуван да видя какво ще извадят колегите от GamePro и MeinMMO. «

Heiko острие.

Dawid Hallmann, ръководител на Digital Publishing Webedia Gaming: »След успешните ни панаирни продукции Gamescom Together, Monster Weekend и изявите ни в Dreamhack и DCP, сме горди, че можем да направим следващата стъпка в рамките на една година и да обявим ново, голямо, виртуално събитие. Отново обединяваме компетенциите на нашите три марки, които в Find Your Next Game отговарят на нуждите на своите потребители и ще предложат подходяща оферта за почти всеки тип играч. GameStar отвежда PC играчите в много нови светове, феновете на мултиплейър ще намерят следващата си игра на MeinMMO, а GamePro е насочена към всички, които се чувстват като у дома си на конзолите и които очакват NextGen. Вече очакваме с нетърпение юни! "

Давид Холман