Fortnite скоро ще донесе кросоувър със заглавие на ужасите

Dataminer е открил възможни улики за поредица от ужаси като следващия кросоувър към Fortnite.

Тази поредица на ужасите е за: Според Dataminer Hipex това е Five Nights at Freddy's. Това е приключенска серия с насочване и щракване, която се занимава с ужасите за оцеляване. Тогава FNaF щяха да бъдат в списък с други добре познати игри като God Of War или Rocket League.

Какво показва? HYPEX, добре познат Fortnite, изтегли във файловете на играта и намери някои улики, които сочат към Five Nights at Freddy's.

Възможни скин и звукови файлове

Ето какво откри HYPEX: Първо той намери кожата, наречена FrenchFry, в криптираните файлове. Според Dataminer, първата буква от всяка намерена досега кожа също означава първата буква на героя, за който тя се застъпва.

Например, кожата на Тайлър Блевкинс се наричаше Tourbus. Ето защо HYPEX вярва, че или Fezbear, или Foxy от Five Nights at Freddy's са зад тази кожа.

Можете да го чуете сами във видеото на HYPEX:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Как измисля връзка?? В допълнение към скина, Dataminer е намерил звукови файлове, за които смята, че идват от Five Nights at Freddy's. Например, можете да чуете същите шумове от стъпките, които познавате от приключението с насочване и щракване на съществото Foxy.

Не можете да кажете със сигурност дали това всъщност означава Foxy от Five Nights at Freddy's. Има възможност. Ако искате сами да направите сравнение (поне наполовина добро), можете да тествате слуха си в геймплея на DarkTaurus. Внимавайте, в сцената има момент на скокове:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Как биха изглеждали кожите? Ако намерените доказателства са верни, Foxy и Fazbear вероятно ще бъдат кандидатите за кожа. И двете със сигурност биха могли да бъдат инсталирани като скин във Fortnite.

  • Fazbear е огромно плюшено мече с цилиндър и микрофон.
  • Foxy от своя страна е лисица с закачена ръка. И двамата изглеждат сладки и приятелски настроени през деня, но стават абсолютни психи през нощта.
  • Фокси
  • Fazbear

Какво друго говори за кросоувър? Анимационен филм за Five Nights at Freddy ’s е планиран да излезе по кината това лято. Може би ще има кръстосано събитие с Fortnite на 23 юли?

Във всеки случай не би било за първи път Fortnite да е свързан и с филми или сериали. Вече имаше кръстосано събитие за Marvel's Avengers.

Ако искате да научите повече за Fortnite заинтересовани, това също може да ви хареса:

  • Fortnite носи 3 нови екзотични оръжия в Актуализация 15.30 - Можете да ги намерите тук
  • Fortnite: Германски бележки за кръпка за актуализация 15.30 - Донесете 3 нови оръжия
  • 4-годишно дете говори в училищния клуб за Fortnite, съобщава на "Терор Радар"

Това е Five Nights at Freddy's: В приключението с насочване и щракване можете да поемете нощната стража в пицата на Фреди Фазбеар. От офиса си трябва да следите магазина с камери.

Но имате ограничена мощност само за камери и защитни врати, защото компанията иска да спести пари. Трябва да държите под око аниматронните фигури от пица Fazbear ’s, защото те оживяват през нощта. Целта е да оцелееш през нощта.

Какво мислите за теча? Бихте ли се зарадвали на такъв кросоувър? Или бихте предпочели друг кандидат?

Fortnite: Това вече е в пакета за екипажа за февруари 2021 г.