Fortnite: Бункерът се появи отново - историята ще продължи ли?

Втората глава започна във Fortnite. Получихме нова карта и историята беше разказана. Но какво да кажем за мистериозния бункер, който е на картата от сезон 4?

Кой бункер има предвид? През сезон 4 се появи бункер в Wailing Woods. Той обаче не може да бъде отворен или въведен.

Ако се опитате да надникнете през дупката, можете да видите само дупка, която не води никъде.

Бункерът все още е там

Сигурно мнозина са се чудили какво е станало с бункера сега, когато имаме нова карта. Всъщност историята на първата глава би завършила и разказала, но тайната на този мистериозен бункер все още не е изяснена.

Къде е бункерът сега?? Бункерът от сезон 4 дори може да бъде намерен на новата карта. Ако кацнете на югоизток от Retail Row, близо до заснежен хълм в края на картата, ще откриете мистериозния бункер.

Но той е скрит в храст, който може да бъде унищожен, за да се разгледа по-отблизо бункерът.

На снимките можете да видите къде точно се намира бункерът:

В края на краищата историята продължава?

Ако бункерът от сезон 4 вече може дори да бъде намерен на новата карта, това би трябвало да означава, че историята от глава 1 все още не е разказана до края.

Какво общо има бункерът с историята? Бункерът се появи в сезон 4, когато темата за супергероите беше актуална. По това време се подозираше, че това ще бъде приют за злодея Омега.

Epic никога не е коментирал този бункер и не е посочил какво се крие зад него. Какво точно общо има този бункер с историята, не е ясно.

Но тъй като бункерът може да бъде намерен на новата карта, той трябва да има нещо общо с историята.

На картата се появи нов голям бункер: Освен това сега във високия снежен хълм на югоизток от Мързеливото езеро има голям бункер.

Когато кацнете на това място, се появява съобщението: Нова забележителност. Но мястото все още е криптирано и не можете да отворите или унищожите вратата на бункера.

Самото място много напомня на зона 51. То е заобиколено от решетка с бодлива тел и там все още стоят превозни средства, които изглеждат сякаш принадлежат на охранители.

Какво се крие зад тези врати не трябва да се открива при никакви обстоятелства. Така че трябва да има нещо общо с историята.

Двата бункера имат ли нещо общо?? Ако погледнете местоположенията на картата, те не изглеждат далеч едно от друго. Може ли бункерът от сезон 4 да има връзка с новия бункер?

Съхраняват ли се всички тайни на Fortnite? Какво може да е толкова важно, че играчите нямат право да разберат за това?

Какво всъщност има вътре в бункера?

Много играчи се опитаха да унищожат входа на бункера през сезон 4. Изпробвани са кирки, оръжия и експлозии, но нищо не може да го отвори.

Един играч дори се опита да влезе с количката за пазаруване.

Какво всъщност има в 1-ви бункер? Тогава YouTuber StanPlay искаше да стигне до дъното и намери начин да види вътрешността на бункера.

Той се опита да влезе под картата с дрона от режим на повторение и по този начин да види долната зона на бункера. И той успя да направи това. Цялото нещо изглеждаше готино, но за съжаление това не можеше да обясни какво се крие зад бункера.

Тук можете да видите видеоклипа:

Мобилните потребители, моля, превъртайте напред до 11 минути.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Ще видим как ще се развие историята и дали най-накрая можем да получим обяснение за нея.

Ето как можете да разберете дали е бот или реален опонент: