Fortnite: Германски бележки за корекции за актуализация 15.50 - това е вътре

Днес, вторник, 2 март, сървърите Fortnite се сринаха на всички платформи (PC / Mac, PS5, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One, Switch, Android). През това време беше инсталирана новата актуализация 15.50. В бележките за кръпка сега ще ви покажем какво се е променило в играта.

Какво се случва във Fortnite днес? Актуализация 15.50 ще бъде инсталирана във Fortnite днес. Това съобщи Fortnite Status в Twitter. Пластирът е предназначен да направи някои промени.

Актуализация 11:50 ч .: Актуализацията 15.50 вече е приложена. Нямаше големи промени, но ние събрахме най-важните иновации за вас и ще ги обобщим тук.

Бележки за корекции за актуализация 15.50

Какво е различното сега? Актуализация 15.50 внесе няколко промени в играта, които може да не са видими веднага на пръв поглед. Ето какво можете да очаквате след изтеглянето:

  • "Rapid Fire " SMG беше разопакован от сейфа
  • Желе и Rift риба се завръщат в играта
  • Добавен е гранатометът за яйца - сред рядкостите: редки, епични и легендарни
  • LTMs: "One shot (Duo) ", "Points Royale " и "Group wedges: From the safe " се връщат
  • Нулевата точка се промени - скоро ще избухне?

Играчите са видели след актуализацията, че външният вид на нулевата точка се е променил. Сега той сякаш попива аурата около себе си. Може ли това да е подготовка за края на сезон 5 и началото на сезон 6??

Тук можете да видите как изглежда нулевата точка в момента:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Оригиналната статия надолу по сървъра продължава тук.

Сървърите на Fortnite ще се изключат - кога и за колко време?

Започнете престой сутрин: Времето за престой за актуализацията от 15.50 започва днес в 10:00 ч. По немско време. В 9:30 сутринта можете да се присъедините към нов кръг за последен път, след което сървърите ще бъдат изключени и Fortnite няма да работи за кратко.

Колко време отнема работата по поддръжката? Въз основа на опита от последните няколко седмици и месеци работата трябва да приключи най-късно до обяд.

Преди играчите да могат да пуснат пара отново на картата, сървърите първо се изключват

Технически проблеми или други закъснения могат да доведат до удължаване на работата по поддръжката. Ако случаят е такъв, ще разберете от нас тук на MeinMMO.

Кога идват бележките за кръпките? От опита на последните актуализации в новата глава на Fortnite, никакви или само повърхностни бележки за кръпка за режим Battle Royale вероятно ще бъдат публикувани отново.

Ако обаче бъдат приложени значителни промени, ние ще ги съберем за вас и ще създадем форма на немски бележки за кръпки. След това ще ги публикуваме за вас тук на MeinMMO.

Какво ново съдържание носи актуализацията 15.50?

Какво ново в режима Battle Royale? Fortnite Status представи няколко нови функции, когато актуализацията беше обявена в Twitter. Тези 2 неща определено трябва да ви очакват след престой:

  • Нови оръжия се изтеглят от трезора (Актуализация 15.40 върна Flintknock обратно)
  • Нов размер на острова в творчески режим

Изглежда, че актуализация 15.50 не носи толкова много промени - поне те не бяха обявени. Скоро ще можете да видите връщането на няколко стари оръжия.

Дали кросоувърът с Family Guy се провежда сега или не?

След няколко часа ще видим какво още има в пластира. Може би още улики за кросоувъра на Family Guy, които играчите все още чакат?