Ръководство за Fortnite: 20 съвета и трикове за начинаещи

Fortnite е хумористичен кооперативен шутър със сложни режими на изграждане и изработка. За да не загубите следите си и да се забавлявате много като новодошъл, имаме 20 съвета и трикове, за да започнете.

Благодарение на комичния външен вид и глупавия хумор, Fortnite може да изглежда като неизискваща ежедневна игра. Но това е измамно! Fortnite е сложен и предизвикателен. Има множество функции и механика, които стават достъпни едва по-късно и ви оставят с голям въпросителен знак над главата.

Но за щастие има нашите съвети и трикове към кооперативния стрелец!

Fortnite - С тези съвети и ръководства създавате перфектното въведение!

За да се забавлявате във Fortnite от самото начало, тук събрахме 20 съвета за вас. Забавлявайте се опитвайки!

Съвет Fortnite 1 - не губете капаните си!

В началото щях да се радвам на този съвет. Щедро изгорих всичките си капани при първата мисия и след това осъзнах, че не мога да ги събера или дори да ги рециклирам!

Не правете същата грешка като мен и запазете добрите си капани за вашия бурен щит или наистина трудни мисии и ги поставя на значими места.

Fortnite Съвет 2 - Възползвайте се от глупостта на зомбитата!

Когато полагате капаните, винаги трябва да имате едно наум: имате работа със зомбита. А безсмислените немъртви са наистина глупави. Затова съвременните калфи ходят като последните глупаци винаги най-лесният начин във вашата база. Възползвайте се от това и изградете красиви криволичещи улици, пълни с капани по периметъра на вашата крепост.

По този начин той гарантира, че те трябва да завършат истински марш на смъртта. Между другото, и зомбитата не могат да се катерят, мини-стена ги задържа, така че не губете никакви суровини с гигантски стени, които не можете да престрелите

Fortnite Съвет 3 - Не прахосвайте суровини за безсмислени сгради!

Не е нужно да изграждате сложни укрепления в мисиите в началото на играта, за да спечелите. По-скоро барака често е достатъчна около целта на мисията и може би няколко издигнати позиции за добра огнева позиция и добра.

В идеалния случай все пак лагерувате в точката на хвърляне на хайвера и събори зомбитата точно там. Така че по-добре спестете суровините си за щита на бурята и в идеалния случай изграждайте само с дърво, а не с ценните камъни или парчета метал в мисиите.

Освен ако, разбира се, в момента нямате изобилие от камък и метал, тогава можете да го направите.

Fortnite Съвет 4 - Инвестирайте в експедиции за събиране на ресурси

Вижте, че имате експедиция оборудвайте ги и ги изпратете за постоянно снабдяване с нови суровини. Това ви спестява време в мисиите и не е нужно да обработвате ресурси завинаги. По-скоро използвайте времето, за да изследвате и специално да събирате ценни неща. Стандартни неща като дърво, метал и камък понякога също могат да бъдат събрани от вашите служители.

Експедициите се изпълняват като мини-игра в браузърна игра (или като в WoW): Вие избирате експедиция, изпращате я и NPC са на път за дълго време и след това имат определен шанс за успех, за да донесат награда.

Fortnite tip 5 - отидете в мините!

Ако намерите мина, тогава определено трябва да слезете и да съберете суровините. Има метал и камък в сурови количества и често можете да намерите специални руди. The Минното оборудване също е лесно за рециклиране за събиране на метални части и други ценни занаятчийски неща. Често можете да намерите мини по краищата на горските площи.

Fortnite Съвет 6 - Потърсете тайни стаи!

Има скрити съкровища не само в затлачени мини. Много от бившите жители на градовете на Fortnite имат тайна изба това може да бъде постигнато само ако насила пробиете път. Така че, ако сте в къща, не се страхувайте да чупите пода. Често там ще намерите тайни хоби мазета, пълни с плячка!

Fortnite Съвет 7 - Осигурява ясно поле на огън!

Ако искате да защитите целта на мисията, трябва предварително да се уверите, че никое шантаво зомби не намира там прикритие. Затова изрежете всичко и съборете всички коли и камъни около обектива, за да се натрупате. Първо, получавате ресурси и второ, като екип имате ясно поле на огън. Всеки изстрел е хит!

Fortnite Съвет 8 - Забравете защитниците, вземете приятели!

Можеш чрез "подложката на защитника " Извикайте компютърно контролирани последователи от вашия екип за поддръжка до щита на бурята или до мисията. Там те стоят наоколо и снимат всичко, което се движи. В началото това звучи добре, но момчетата и момичетата попадат като напълно невъоръжени.

Освен това другарите от ИИ изискват да им дадете ценни оръжия и още по-ценни боеприпаси. И тъй като всичките ви последователи са идиоти, които са щастливи, Те прецакват вашите благородни амуниции в огромни количества. Затова си спестете подкрепата за AI и привлечете други играчи в отбора. Те сами си носят боеприпаси!

Fortnite Съвет 9 - Прекарвайте XP свободно!

Не пестете от точки за опит. Изравнете любимите си герои, чертежи и екипи до насита. Ако получите по-добра версия по-късно, можете - ако имате необходимите бонуси от дървото на уменията - рециклирайте старата версия на героя, чертежа или члена на екипа и получавате прилична част от XP обратно. Така че можете да бъдете щедри.

Fortnite tip 10 - рециклирайте оръжията, преди да се счупят

Много важно: Можете да поправите всичко в играта, но странно е, че не можете да поправите оръжията си. Но ако имате плана, можете пресъздавайте оръжието толкова често, колкото искате, ако разполагате с ресурси на склад. И за да не бъдат изгубени, трябва своевременно да демонтирате почти счупено оръжие и да го изградите отново. Това ви спестява ценни ресурси!

Поправянето на оръжия не е възможно във Fortnite - това са алтернативите

Fortnite tip 11 - дайте разрешение на вашите приятели за строеж - но само те!

Ако разширите своя бурен щит, ще трябва да отблъснете няколко вълни врагове. Това се получава най-добре с приятели, които също постигат напредък в техния "Задържане на вратата ". Просто е глупаво, че приятелите явно нямат право да (демонтират) нищо на вашата карта.

Това е поради причината, която Защита срещу тролове По подразбиране се активира сграда и колективно заключване. В противен случай случайно поканени играчи биха могли просто да съборят кабината ви и след това да избягат, злобно смеейки се "Тролололол".

Но ако имате доверие на колегите си играчи, можете в терминала Sturmschild под раздела "Известия " позволяват на вашите колеги играчи сами да изграждат и събират ресурси. Това е особено чудесно, ако например съотборник може да надстрои стените ви или има особено готини капани с тях.

Fortnite Съвет 12 - Възползвайте се от надграждането на уязвимостта при прибиране на реколтата!

Демонтирането на ресурси понякога може да отнеме много време. Но вие получавате предимство рано, че вие Разпознайте слабите места листа. Те изглеждат като малки сини точки, които постоянно се променят по размер и се появяват произволно в ресурса.

Уверете се, че винаги удряте това място, то ще го демонтира много по-бързо. Това също е важно, ако имате своя събаряйте собствените си стени трябва да изграждат нови стени. В противен случай, по-специално металните стени почти могат да издържат вечно.

Fortnite съвет 13 - реколта е насочена!

Не режете всичко накратко и сладко като брадвата в гората, но използвайте времето си разумно. Прибира най-добре Автомобили и машини, В допълнение към метала, те често ви дават и други екстри като метални части или винтове и гайки.

Също полезно: Механични обекти като климатични системи, токови трансформатори или помпени станции. Особено ценни руди и камъни също се намират в мините и по-малко в дивата природа.

Fortnite Съвет 14 - Винаги изследвайте цялата карта

Затова вместо упорито да събирате всички суровини, по-добре използвайте времето, докато действителната мисия започне да пасе картата. За това има не само едно постижение, ще го намерите отново и отново Оцелели, скрити съкровища и аномалии. Това ви дава допълнителен плячка и пътуването на откритието винаги е по-вълнуващо от чукането на тъпи дървета и камъни!

Ако искате да знаете как да изключите съхранението на корпуса, ето ръководството за търсене!

Fortnite Съвет 15 - Занаят за вашите приятели, няма душевна връзка!

Ако можете да създадете напълно измислено оръжие и вашите приятели все още се бъркат с куци бучки, не се колебайте да им подарите и направете им супер оръжие или капан. Просто оставете частта чрез менюто на инвентара и вашият приятел може да я вземе и използва. Няма минимално ниво или дори душевна връзка. Сътрудничеството е важно във Fortnite!

Fortnite tip 16 - разширете екипа си за поддръжка!

Веднага след като отключите определени предимства в менюто за умения, можете да включите други герои като поддръжници. Тези герои не се появяват в самата мисия, но дават тежки пасивни бонуси. Получавате 20 процента от статистиката си като бонус за стойностите на главния герой, Така че си струва да се изравнят останалите герои.

Но още по-страхотното е, че - ако имате необходимите бонуси - получавате пасивните бонуси на героя. Тези ефекти са под "Бонуси " за съответния герой и разширете стила си на игра, понякога значително. Не забравяйте и вашите екипи за подкрепа на оцелели. Те ви дават изключително високи бонуси за вашите ценности, ако ги оборудвате добре!

Но се уверете, че всички те същата личност и давайте същия бонус възможно най-често, тогава ще получите още повече подобрения. Но ако е необходимо, някои Hanseln ще го направят, някои бонуси винаги се придържат.

Fortnite - четирите класа с един поглед - кой герой какво може да направи?

Fortnite Съвет 17 - Вземете ежедневните си награди и точки за проучване

Влезте във Fortnite поне веднъж на ден. Дори да нямате време да залагате, можете да го направите вашите ежедневни бонуси за вход докоснете. Освен това играта редовно генерира изследователски точки, които можете да инвестирате в полезни бонуси.

Така че има и други неща увеличен инвентар и бонуси за вашите стойности. Така че редовно събирайте своите изследователски точки и ги инвестирайте, защото има ограничение за броя точки, които можете да съхранявате и така не губите нищо.

Fortnite tip 18 - първо плячка, след това се нарязва!

Имайте предвид, че можете да плячкосвате някои обекти в света на игрите. Кутии за боклук, кутии или шкафове са такива обекти. Ако просто го счупите, съдържанието ще се счупи и ще получите само стандартни неща. Затова по-добре ограбете тези предмети предварително и след това ги унищожете!

Fortnite Съвет 19 - Прочетете внимателно списъка с умения!

Вашите умения обхващат четири разтегнати дървета с умения. Тъй като понякога трябва да мелите дълго време, за да получите достатъчно точки за умения, трябва да знаете точно какво искате и да не предприемате излишни отклонения. Затова отделете време и погледнете внимателно какво получавате и кога.

След това работи целенасочено към него и не бъркай диво в дървото. Така че можете да оптимизирате вашия герой за вашия стил на игра. Все още можете да получите останалите умения, ако имате над точки. Има няма горна граница на точките за умения.

Fortnite Съвет 20 - Планирайте внимателно своя щит за бури предварително!

Базата ви в съответния регион е вашият щит за бури. За разлика от мисиите, всичко, което изградите, остава тук, съществуват постоянно. Така че не конструирайте произволно никакви охлюви, а планирайте стратегически за бъдещето. Чувствайте се свободни да използвате метални стени за бурята от самото начало и да изграждате сложни конструкции.

Също така имайте предвид, че ще го направите по-късно повече аванпости за щитови щитове трябва да изграждате и защитавате на картата. Те са първите, които вземат задвижващите валове от този регион и също се нуждаят от защитни системи.

В такива случаи не забравяйте да изградите бързи маршрути до аванпостите, в идеалния случай чрез мостове, които водят от центъра към аванпостите. По този начин всички защитници могат бързо да сменят позицията си, без да бъдат обезпокоявани.

Ако имате някакви въпроси или искате да говорите с другиt: Присъединете се към нашата група Fortnite във Facebook за съвети и дискусии.

Източник (и): GameStar, PCGamer