Fortnite: Нинджа обяснява най-смущаващия си момент като стриймър на Twitch

Бившият стриймър на Twitch Ninja обясни момента в кариерата си, когато беше най-смутен. Свързан е с Fortnite, но не се е състоял в самата игра.

Кой беше най-смущаващият момент за нинджата? В навечерието на Нова година 2018 г. Тайлър "Нинджа " Блевинс беше в Ню Йорк на площад Тайм. Ню Йорк традиционно празнува настъпването на годината там.

Очаква се около милион души да правят това всяка година.

По това време Fortnite и Ninja бяха толкова големи, че Blevins изтичаха маратонски поток във Fortnite от стая над Time Square. Той трябваше да направи огромно новогодишно парти, което след това беше излъчено на живо по Twitch.

Тук всичко беше наред.

На 31 декември 2018 г. валеше дъжд и възникна странна ситуация: Нинджа стъпи на сцена и изпълни „танца с конци“, най-известния танц от Fortnite. Камерата извади двама души от публиката, които също танцуваха. Там всичко изглеждаше добре.

Но когато Нинджа се намокри към нюйоркчаните и им изкрещя „Хайде“, можете да видите, че те стоят там и го игнорират. Това не се подобри, когато Нинджа също извика „Не виждам достатъчно движение“.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Клиповете, свързани с инцидента, веднага станаха вирусни по това време. Те показаха образа на звезда на Twitch, която се надцени и която „в реалния свят“ няма влияние, както в балона си Fortnite.

Как нинджата обяснява това? Моментът е толкова легендарен, че Нинджа редовно се закача с него от приятелите си. Достатъчно е някой да каже „Нинджа, Ню Йорк“, докато танцува и всички знаят какво означава това.

Ninja обяснява този момент в поток на Mixer. Отначало се шегува: „Милиони хора танцуваха там. Те бяха там на заден план, просто не можеше да ги видиш. "

След това обаче казва, че сега ще разкрие "вътрешната информация ", какво се е случило там и кой дявол го е яхнал.

Екипът му го побъбри

Ето как Ninja обяснява момента:

  • Нинджа би казал на екипа си от хора от Red Bull и други спонсори: „Няма да направя това, освен ако не можете да гарантирате, че всички ще танцуват“.
  • Екипът щеше да му каже: „О, боже, не се притеснявай. Всички ще танцуват там! Хората идват там само за да празнуват. Те са луди, носят памперси, ще танцуват с теб. "
  • И така, Нинджа направи от себе си маймуна и след това извика „Не виждам достатъчно движение“, което в ретроспекция вероятно го смущава
  • В момента на смущението той веднага започна да се поти обилно: Това беше един от най-смущаващите моменти в живота му
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Рецепта: подигравайте се сами

В крайна сметка обаче Нинджа е благодарен за това как се е справил със ситуацията. Защото той веднага започна да се подиграва на действието.

Моментът в Ню Йорк вероятно не остави никакви трайни щети, а по-скоро отбеляза края на изключително успешната 2018 година за стримера. Той язди вълната Fortnite през 2018 г. като никой друг.