Fortnite: Не спасявайте света безплатно 2018

Изненадващо Epic обяви, че стартирането на Free2Play за Fortnite Save the World трябва да бъде преместено. Вече няма да се състои през 2018 г. Epic не посочва нова дата на пускане.

Ето какво казва Epic: След "внимателно обмисляне ", Epic реши да стартира Fortnite "Save the World " като безплатна игра извън 2018 г..

В играта вече са внесени множество нови функции и подобрения на комфорта, както и нови герои, предмети и събития.

Но те искат да донесат повече, преди да превключат Fortnite: Спасете света безплатно.

Те искат да се уверят, че старите и новите играчи имат добро игрово изживяване, така че все още ще работят върху технологията и производителността. Epic обявява това чрез видео за разработчици.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Така беше и преди: От началото на Fortnite: Save the World Early Access на 25 юли 2017 г. беше ясно, че Fortnite трябва да бъде безплатна през 2018 г. Темата обаче никога не е била обсъждана от месеци. Това беше просто съобщение в често задаваните въпроси.

Източник: Epic FAQ

Всичко ново в интерфейса и в системите за игри

Ето как трябва да продължи сега: Fortnite обещава някои промени, за да спаси света за 2018 и 2019.

  • Така че искате да преразгледате изцяло интерфейса за играчите и да придадете нов вид на „Save the World“. Менютата ще бъдат променени и нова система ще бъде направена от старите уроци куестове
  • Доколкото е възможно, трябва да се премести от менюто директно в играта.

6 героя вместо 3 героя в отбора

  • Системата за герои трябва да бъде надградена, за да даде на играчите повече възможности. Тогава играчите ще имат шест вместо трима герои. Играете единия герой, а останалите 5 засягат предимствата и качествата на първия.

Epic иска да въведе тези големи промени в отделните публикации в блога. През следващите няколко дни трябва да започне събитието “Fortnitemares ”, най-мрачното от всички събития.

Ето как реагират играчите: В YouTube видеоклипът има 12 449 гласа за и само 800 гласа против. Феновете изглежда са съгласни с решението. Много хора смятат, че „Спаси света“ просто се нуждае от повече време. Дори ако общността иска нови играчи, тъй като Fortnite Save the World все още е в бета версия и е недовършена.

На reddit някои играчи казват, че са видели това, защото предстои още толкова много работа. Смята се, че трудната част е преобразуването на системата V-Buck във Free2Play.

Понастоящем много играчи на Fortnite: Battle Royale използват опциите в Save the World, за да получат V-Bucks безплатно. Ако играта отиде на Free2Play, Epic може да срещне проблеми тук.

Спасението на света все още се нуждае от малко полиране

Това е зад него: Fortnite Save the World беше обявено като „Това ще бъде Free2Play през 2018 г.“ от началото на ранния достъп през лятото на 2017 г. Поради това много играчи се поколебаха да купуват. Отново и отново възникваше въпросът: "Кога най-накрая ще бъде безплатен?"

С възхода на "Battle Royale " темпът на развитие на "Save the World " се забави. Epic е прекарал много време в преразглеждане на системите за възнаграждения с тежки пари и експериментира с нови "странични мисии".

Относително малко се е променило по отношение на действителната игра и съдържание през 2018 г., особено в сравнение с бързите темпове на Battle Royale.