Fortnite дразни мистериозна кожа - след това изтрива всичко, за да прикрие следите си

Fortnite публикува няколко тийзъри в Twitter, разказващи история за дрейф, зла сила и все още непознат характер. Но след това изтриха всичко. Ще ви покажем какво се е случило.

Актуализация 17:10 ч.: Подозрението е потвърдено. Тайнственият герой всъщност се превръща в следващата кожа в пакета на екипажа. Fortnite обяви това в Twitter. Става дума за "Vi " женска фигура в стил лисица.

Vi ще бъде следващата скина в пакета за екипажа и идва през февруари

Какво стана? В неделя, 24 януари, Fortnite публикува няколко публикации в Twitter и промени снимката на профила. Говореше се за лисически клан, за който се твърди, че е в опасност. Постовете бяха насочени към Дрифт, който е известен от Сезон 5 - Глава 1.

Но тъй като се очаква „зла сила“ след клана, туитовете бяха изтрити отново, за да прикрият следите. Ще видим ли скоро нов герой, който идва на картата на Fortnite?

"Лисическият клан е в беда "

Какво може да се види в туитовете? Както вече споменахме, всички туитове и тийзъри вече са изтрити от Fortnite. Сайтът на Forbes обаче успя да запази екранни снимки на туитовете.

Започна, когато Fortnite промениха снимката на профила си в Twitter и на нея имаше лого на лисица. След това се появиха първите туитове, адресирани до Drift:

Връзката беше установена и някой говори с Дрифт. Така че този мистериозен герой изглежда отчаян да разговаря с Дрифт, тъй като кланът на лисиците спешно се нуждае от помощта му.

Героят продължава, че ги гони нещо "зло и старо " и че той е единственият, който е избягал.

Според героя дрейфът също е в опасност, защото „който ви е дал тази маска, ви е направил мишена.“ Той като че ли има предвид маската на лисицата, която Дрифт носи в стилов вариант като кожа.

Дрифт носи лисича маска, която очевидно го прави мишена на злото

Мистериозният герой предупреждава Дрифт, че ако не работят заедно и сформират екип, лошите скоро ще го последват.

Връзката трябваше да бъде прекъсната, когато лошите се приближиха. Мистериозният герой каза, че трябва да прикрие следите си и че се надяваме скоро да се видят отново.

Това беше последният туит преди Fortnite да изтрие всички публикации за него и отново да замени снимката на профила. В нейния профил в Twitter сега изглежда, че този разговор никога не се е състоял. Това вероятно е и целта, така че този тайнствен характер да не бъде открит от тази зла сила.

Дали това ще е нов скин на екипажа?

Какво биха могли да означават тези закачки? Самата история е достатъчно загадъчна, но какво би могло да означава всичко? Досега знаем това:

  • Изглежда, че характерът от туитовете все още е неизвестен
  • Тийзърът показва кожа, която все още не съществува
  • Следващата кожа на екипажа също беше дразнена с лисица

Така че, ако разгледате всички улики заедно, изглежда много вероятно този мистериозен герой да се превърне в новия скин от абонамента за екипажа на Fortnite.

Един от тийзърите, които Fortnite показа вчера. Вляво на снимката - нова мистериозна кожа?
Източник: Twitter _Kari_uwu

Вълнуващо е също така, че историята на Дрифт изглежда се повтаря. Той беше главният герой още по време на сезон 5 - глава 1. Сега той изглежда се завръща в сезон 5 - глава 2.

Това повторение на историята води и до друга теория, която играчите имат: "Сезоните се повтарят в глава 2, но с обрат. " Теорията, че "Кевин " заровете ще се върнат в сезон 6 и за Хаоса на картата би била опция за разглеждане.

Източник (и): Forbes