Футболната звезда Бен Йедър знае колко е OP във FIFA - Изстрелвайте допълнителни голове за TOTW

През последните два сезона на ФИФА професионалистът на Монако Висам Бен Йедър беше смятан за OP карта на Ultimate Team - и истинският играч също знае това. В Twitter той обяви, че чака до миналия уикенд с първия си дубъл за сезона, за да бъде част от FIFA 21 TOTW.

Защо беше Yedder OP? Стандартната карта на френския нападател е с общ рейтинг 83 миналата година и предлага фантастична комбинация от скорост, дриблинг и стойност на удара. Освен това мъжът може и да мине.

Поради своя микс и относително ниската цена, нормалната му златна карта вече беше много популярна и неговата карта "ONES TO WATCH" със сила 87 беше, според futbin, най-играната карта в FUT 20 (към 28 септември) ):

  1. Ben Yedder / ONES TO WATCH - 31 481 796 игри
  2. Neymar Jr / Normal Gold Card - 29 993 476 игри
  3. Kylian Mbappé / Normal Gold Card - 26 379 068 игри
Вляво новата му карта във FIFA 21 - вдясно OP картата от FIFA 20

С FIFA 21 общата му сила дори се покачва с една точка. Не е добра новина за играчи, които си изнервиха миналия сезон по време на Уикенд лигата. Наистина добра новина за всички играчи на „Лига 1“, които заложиха на френската лига тази година. Защото Йедър отново би могъл да играе много добре.

Какво съобщи в Twitter? Самият професионалист знае за спорната си карта, където не можете да кажете дали тя ще привлече повече фенове или хейтъри. Той дори проведе томбола през миналия сезон, за да раздаде контролери. В крайна сметка, неговият аналог от FIFA вероятно вече е причинил някои счупени входни устройства.

Така че той обича да играе с репутацията си във ФИФА и също провокира в началото на новия сезон. Той пише в Twitter:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Превод на чуруликане

Изчаках допълнително с двойния си пакет, докато не се появи първият TOTW

...

Вече можете да запазвате кредити ???

През уикенда той игра с Монако срещу Страсбург и допринесе за победата на отбора си с 3: 2 с две попадения.

В момента всичко показва, че картата на Бен Йедер има какво да предложи с FIFA 21. Ако той наистина успее да се приземи в „Екипът на седмицата ” през първата седмица, специалната карта трябва да се превърне в един от най-популярните играчи. Ето още няколко прогнози за първия TOTW.

Кога ще бъде TOTW? В сряда, 30 септември, FIFA 21 довежда първия "Отбор на седмицата " и почита играчи, които блеснаха със силни изяви на истинския футболен терен през изминалата седмица.

Дори и да не можете да играете новата FIFA 21 дотогава, вероятно вече ще имате достъп до първите си задачи чрез уеб приложението FIFA Companion и можете да купувате и продавате билети на трансферния пазар. И вероятно дори прах от първата версия на нападателя за вас.

Кога най-накрая ще стартира новата FIFA?? Тази година зависи много от коя версия на FIFA се поглезите и дали използвате абонамента за EA Play. Започва за вас на една от трите следните дати:

  • EA Play: Пускайте първо изпитание от 1 октомври, ограничено до 10 часа
  • EA Play Pro (само за компютър): Започнете от 1 октомври, вероятно пълен достъп
  • FIFA 21 Ultimate Edition: Започнете на 6 октомври
  • FIFA 21 Champions Edition: Започнете на 6 октомври
  • FIFA 21 Standard Edition: Започнете на 9 октомври

Ако сте в EA Play, ще бъдете на терена на 1 октомври. Пълното издание за всички играчи ще се състои на 9 октомври. Тази година няма да има демонстрация, но обратната връзка на EA от бета фаза вече е променила 27 неща. Менюто на Бен Йедър остава такова, каквото е и вероятно ще ни дразни / ще ни радва и този сезон - в зависимост от ситуацията.