Раздразнен от многото изрязани сцени в Outriders? Ето защо те са в играта

Изрязаните сцени ви очакват на много места в плячката Outriders. Изведнъж играта се прекъсва за видео. За много геймъри това няма смисъл на някои места. Разработчиците обясняват защо съществуват.

Това е проблема: Ако превключвате между различните области в Outriders, стартирате малки видеоклипове, които прекъсват геймплея. Тези кътсцени се задействат на много места. Когато отваряте врата, изкачвате се по перваза, прескачате скала. Винаги се изпълнява видео процес. Екранът става черен, стартира краткото видео, след което има преход обратно в играта.

Играчите се чудят защо изобщо съществуват. Някои ги намират за излишни или досадни. Сега има официално изявление от People Can Fly, разработчиците на играта.

Изрязаните сцени са важни за кооперативната игра

Ето как изглежда: Ако не можете да си представите изрязаните сцени, можете да ги видите в следващото видео. Уесли Ин-Пул от Eurogamer публикува 22-секунден клип в Twitter, казвайки: "Не съм сигурен, че имах нужда от изрязана сцена за този скок, Outriders".

Видеото показва как играчът се приближава до счупен мост. Вместо да го прескочите, геймплеят се прекъсва от кътсцена. Тогава това показва как играчът скача. След това виждате черен екран за няколко секунди и едва след това се връщате към играта.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Такива кратки видеоклипове често се използват в игрите за декориране на зареждащи екрани. И това е отчасти случаят и с Outriders.

Какво казват разработчиците: Креативният директор Бартек Кмита разговаря с Eurogamer за сцените. Той обяснява, че това е системата, използвана за обединяване на играчите в кооперация, когато влязат в нова секция.

Първоначално Outriders използваха система, състояща се от затихване и затихване. Но тестерите на играта се оплакаха от това. Те не разбраха какво се случва и къде отиват, когато един от съотборниците им задейства натоварването на нова зона. Целта на показването на кратко видео е да се уверите, че всички в играта разбират къде отивате като група.

„Добър пример е отварянето на вратата“, казва Кмита. "Това беше само защото хората в игралните тестове казаха: " О, къде съм? Защо бях телепортиран? ’Значи трябваше да имаме тези кътсцени. "

Всичко, което трябва да знаете за мултиплейър и кросплей в демото на Outriders.

Но роксцените се играят и в соло играта. Дори ако никой от участниците в групата не може да бъде объркан. Kmita обяснява, че това е свързано с зареждането на нивата.

“Стриймингът (зареждането, което се случва във фонов режим на нашите нива) е наистина интензивно. Ние просто се нуждаехме от това решение, за да поточим всичко, за да подготвим следващите области. "

Разработчиците на People Can Fly обясняват, че тези катсцени намаляват, колкото повече напредвате в играта. В Rift Town, който е изпълнен с куестове, нови зони и кътсцени, проблемът се усеща ясно. В по-късната игра това се случва по-рядко, но все още е налице.

„Имам чувството, че в Outriders имаме доста интересни решения по отношение на дизайна. Това не е непременно толкова добро, колкото очаквахме! Мисля, че има няколко, които работят наистина добре и с които наистина се гордея. "

Повече за Outriders

  • 6 причини да играете демото Outriders - и 3 причини да не играете
  • Така стоят нещата с Outriders след историята в крайната игра
  • 10 легендарни оръжия, които вече можете да отглеждате в Outriders

Как ви харесват кътсцените в Outriders? Дразни ли ви това и бихте ли искали различно решение, или смятате, че е добре след това обяснение от разработчиците? Напишете ни своя опит и мнения за това тук на MeinMMO в коментарите и обменяйте идеи с други играчи.

В момента можете да играете Outriders само в демото. Пълното издание ще се състои на 1 април 2021 г..