Genshin Impact: Ganyu идва следващата седмица - определено трябва да отглеждате първата

На 12 януари приключва настоящият банер на Албедо в Genshin Impact. Малко след това 5-звездният герой Ганю ще бъде освободен. Разкриваме какво трябва да обработвате предварително, за да се подготвите перфектно за Ганю.

Кой е Ганю? Новият герой в Genshin Impact е секретар на Qixing и е на повече от 3000 години. Тя е запален човек и най-голямото й хоби е работата. Той има следните свойства:

 • Елемент: Крио
 • Оръжие: лък
 • Съзвездие: Sinae Unicornis

Можете да намерите точни подробности за характера и уменията в нашия преглед на Ganyu.

Какво трябва да отглеждате сега?? Всеки нов герой иска да бъде снабден с оръжия, артефакти и материали за напредък. Ще ви кажем какво ви трябва за Ganyu и как можете да получите материалите и оборудването.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Ето как получавате Ганю

За да отключите героя, трябва да купите новия банер на Ganyu. Това ви струва или истински пари, или ветеран. Има различни фермерски методи за получаване на първична скала:

 • Полезни са ежедневните мисии, общи куестове и разкриване на точки за телепортиране.
 • Събитието "Липсващи съкровища " е особено доходоносно в момента, чрез което можете да обработвате над 300 първични скали. Това продължава до 18 януари.
 • Друг метод е да осребрите най-новите промо кодове. С това в момента можете да спечелите 110 ветерани.

Не на последно място, имате нужда от малко късмет. Отключването на нови 5-звездни герои може да отнеме доста опити. Дори и с герои с гаранция, в най-лошия случай 28 800 ветерани или еквивалента на малко под 375 евро.

Още ръководства за въздействието на Genshin върху MeinMMO:

 • Genshin Impact: Това са най-добрите набори от артефакти и по този начин ги получавате
 • Проверките на играчите проверяват в Genshin Impact - Invest veteran на стойност € 12 500
 • Въздействие на Геншин: Как да накараме семена от глухарче да изравнят характер

Най-добрите оръжия за Ганю

Ганю използва лъка като оръжие. Най-добрите лъкове в момента са Amos ’Bow и Skywing. Но дори и тук ви е необходим късмет в изваждането от молитвите.

Ако искате да сте на сигурно място, можете да използвате Prototype Crescent или Favonius Warbow. Това са два листа, които можете да получите, без да използвате реални пари. Бойката дори се предлага като награда за завършване на историята.

Тези артефакти си заслужават за Ганю

Ако искате да извлечете максимума от Ganyu, разгледайте комплекта Blizzard Strayer, който е идеален за крио герои:

 • 2 бонус: Увеличава крио щетите с 15%
 • 4 бонус: Увеличава критичния шанс за врагове, които са засегнати от Cryo с 20% и за врагове, които са замразени с още 20%

Артефактите бяха пуснати заедно с новия район "Dragon Ridge" в кръпка 1.2. Можете да я хванете на върха на планината в домейна Peak of Vindagnyr. Можете да ги отключите, като пуснете историята.

Това е новият герой Ганю в действие.

Материали за изкачване

За да изравните Ганю по-късно, ще ви трябват различни материали:

 • Цветята Qingxin могат да бъдат намерени на високи места и в планините. Най-добре е да използвате интерактивната карта, за да ги намерите. Трябва само да деактивирате всички маркери и да изберете третото растение.
 • Нефритът от Шивада се отглежда най-добре при крио босовете Fluxeisbaum на източния бряг близо до Мондщат.
 • Можете също така да получите флюс ледени ядра от дърветата лед флюс.
 • Получавате нектара Vaniloqua и светлинния нектар от Vaniloqua.

В допълнение към тези предмети, вие също трябва да оставите настрана "Мъдростта на героя " за точки за опит и мора. Тогава вие сте напълно подготвени за пристигането на Ганю.

Ако искате да отключите нещо ново сега, трябва да побързате. За кратко време има безплатен домашен любимец, който авторът на MeinMMO Benedikt Schlotmann би искал да има:

Genshin Impact подарява безплатен домашен любимец за ограничен период от време - И аз го искам!