Genshin Impact: Как да завършите "Frosty Miracle " за по-малко от 300 секунди

В края на Акт 4 от събитието „Крейда и дракони“ в Genshin Impact ще срещнете възкресеното дърво Fluxeis. За да получите последния успех и наградата, трябва да го направите за по-малко от 300 секунди. Ще ви кажем как да завършите предизвикателството Frosty Miracle.

Този успех е свързан с: Можете да завършите предизвикателството "Frosty Wonder " в 4-то действие на събитието "Креда и дракони ". Всичко, което трябва да направите, е да победите шефа "възкресяващо дърво от лед " за по-малко от 300 секунди.

Това са наградите: Като награда получавате 2 изпълнени задачи. От една страна наградата за завършване на събитието, а от друга страна изпълнявате сезонно предизвикателство в приключенския пас. След това ще бъдете възнаградени със:

 • 30 Примогеми
 • 20 000 мора
 • 2250 EXP за приключенския проход

Затова трябва да побързате: Въпреки че все още можете да обменяте EXP за приключенския пропуск до 12 януари в 23:59, Primogems и Mora са достъпни само до 4 януари 23:59 като част от събитието "Chalk and Dragons ".

Повече за Genshin Impact:

 • Звездни места за сребърна руда на Драконовия хребет
 • По този начин можете да намерите всички кутии за бижута от Genshin Impact
 • Всички таблетки Drachengrat и техните местоположения

Така работи битката на шефа

За разлика от конвенционалния лед с флюс или огнени дървета, шефът е разделен на три фази.

Ето как започва битката - фаза 1: В началото на битката трябва да унищожите защитния щит, като използвате наситено червен кварц, за да унищожите 3-те блока лед. Наситено червеният кварц се изпуска от шлами веднага щом ги победите.

Ето как продължава - фаза 2: Веднага след като щитът изчезне, битката продължава както обикновено. Удряйте слабите места по корема и главата, особено с умения за огън и мълния, за да унищожите ефективно точките на живот.

Слабото място на леденото дърво е лесно да се види. Източник: miHoYo

Леденото дърво на потока ще отприщи опустошителна виелица от време на време, което определено ще ви удари. Намерете малките ледени блокове "Семена на зимата ", които се появяват наблизо и ги унищожете с 1-2 попадения. Това създава щит, който ви предпазва от бурята.

Това е последната фаза: В последната фаза на земята около лентата на ледовете се създава пръстен от лед, който непрекъснато причинява щети. Тогава виелица вали ледени късове върху вас.

След това фазите се повтарят, докато възкресеното ледово дърво бъде победено. Срокът е 10 минути и можете да завършите предизвикателството сами или в мултиплейър.

Така че побеждавате дървото на ледовете за по-малко от 300 секунди

Леденото дърво на потока не е проблем по време на мултиплейър мач. Криозащитата може лесно да бъде счупена с огън или светкавици. Често шефът е там в рамките на няколко минути.

Вашият екип трябва да изглежда така: Ако обаче трябва да опитате самостоятелно, трябва да имате готов екип. Герои като:

 • Diluc - Fire Main DPS
 • Rayzor - Електрически главен DPS
 • Klee - Fire Main DPS

Следните са подходящи като поддръжка:

 • Fishl - електрическа опора
 • Albedo - Geo Support
 • Бенет - Пожарна поддръжка

Тези поддръжници са особено подходящи поради техните способности, които увеличават щетите за групата. Ако използвате основния DPS за пожар, определено трябва да вземете друга огнева поддръжка, за да получите + 25% бонус за щети.

Следните са подходящи като лечители:

 • Qiqi - лечител с лед
 • Жан - анемо лечители
 • Барбара - лечител на вода

Барбара като безплатен вариант също си върши работата, тук просто трябва да внимавате да не се замразите поради „мокрия“ статус на нейното изцеление.

Използвайте наситено червения кварц възможно най-често в битка, за да причинявате редовно възможно най-много щети. Ако щетите ви все още не са достатъчно високи, използвайте Buffood като "Вкусно напълнените нефритни торбички ", което драстично увеличава щетите на целия отряд.

Друг съвет в соло режим е да оборудвате "Меча на корупцията ", който можете да получите и да го изравните като награда в хода на събитието. С меча нанасяте значително повече щети на същества в билото на дракона и увеличавате ефекта на тъмночервения кварц.

Мечът на корупцията в първоначалното си състояние

Вече победихте ли възкресеното ледено дърво? Ако да, кое е най-доброто ви време? Така че в коментарите!