Събитие Genshin Impact стартира - по този начин получавате Fischl безплатно

На 16 ноември в Genshin Impact стартира събитието "Далечни звезди ". Ще ви кажем какви награди има и как можете да отключите героя Fischl. Вече са налични всички раздели на събитието.

Какъв е проблема? На 16 ноември в Genshin Impact стартира събитието "Далечни звезди ". Голямата актуализация 1.1 на играта официално стартира едва на 11 ноември.

В случай, че странни метеорити попаднат във фантастичния свят Тейват, всеки, който се докосне до камъните, се заразява със сънна болест. Сега ви питат като играч.

Актуализация 23.11.2020. Вече е достъпно цялото събитие. Добавихме информация за „Вкусни фермерски зеленчуци в стил Qingce“.

съдържание

 1. Въздействие на Genshin: Как да отключите вашия Fischl
  1. Genshin Impact: Ето как стартирате събитието "Далечни звезди "
  2. Ето как работи предизвикателството "Възстановяване на метеоритните отломки "
  3. Ето как работи предизвикателството „Падащата звезда“
 2. Въздействие на Геншин: Намиране и производство на земеделски зеленчуци
 3. Genshin Impact Event: Повече награди
Колко време продължава събитието?

Събитието започна на 16 ноември 2020 г. и ще продължи до 30 ноември 2020 г. Специален дилър за събития е достъпен дори до 6 декември 2020 г..

Какви са предпоставките?

Трябва да достигнете ниво 20 на Adventure Rank, за да отключите първото търсене на събитие. Тук ще намерите съвети за това как бързо да изравните приключенския ранг в Genshin Impact.

Какво предлага събитието?

Има няколко задачи и събития, които ще трябва да изпълните по време на събитието. Ще получите валута на събитието за изпълнение на задачи, която след това можете да похарчите за награди.

Какви награди има?

По време на събитието ще събирате различни парчета, които можете да обменяте за награди. Акцентът на събитието обаче е персонажът Fischl, който можете да отключите безплатно в края на куестовете на събитието. Ще ви кажем как да го отключите в нашата статия.

Какво ми трябва за предизвикателствата?

Можете да играете две специални предизвикателства с "Възстановяване на метеоритните отломки " и "Падаща звезда ". И за двете ще ви трябват 20 или 40 оригинални смоли, за да съберете наградата си.

Заслужава ли си, дори ако вече имам Fischl?

Да, във всеки случай! Защото вместо героя получавате "Стела Фортуна " от Fischl. С това можете да подобрите съзвездието. Това ви дава силни бонуси за героя. Короната на мъдростта също си заслужава.

Въздействие на Genshin: Как да отключите вашия Fischl

Кой е Fischl? Fischl е стрелец с рядкост от четири звезди. Шансът да нарисувате герой с 4 звезди в една молитва е 5,1% и следователно много нисък.

Fischl е един от най-добрите герои в Genshin Impact. Тя е силен търговец на щети и добър поддръжник. В битка тя може да призове гарван, който подобно на самия Фишл нанася електрически щети. Гарванът също остава призован за няколко секунди, дори ако преминете към друг герой.

Трябва да направите това: За да вземете Fischl, трябва да изпълните всички задачи от поредицата куестове "Pact of the Princess " до края на събитието.

 • Трябва да завършите куеста "Звездата на съдбата ". Това е достъпно от 23 ноември 2020 г..
 • Трябва да завършите предизвикателството "Възстановяване на метеоритните отломки " 14 пъти
 • Трето, трябва да завършите предизвикателството „Падащата звезда“ 7 пъти

Трябва да обърнете внимание на това: Трите фази обаче не са на разположение веднага, но се активират в продължение на няколко дни. Има три фази:

 • Първата част на събитието "Неизвестна звезда " вече започна.
 • Втората част "Звезда на измамни сънища " е достъпна от 18 ноември 2020 г..
 • Последната част от поредицата събития стартира на 23 ноември 2020 г. с „Звездата на решителността“. С дипломирането получавате героя Fischl.

Genshin Impact: Ето как стартирате събитието "Далечни звезди "

Ето как стартирате първата задача: Вече можете да изпълните мисията “Звездата на съдбата ”. За това завършвате куест от няколко части. Можете да получите куеста чрез менюто на събитието и след това да трябва да говорите с Катрин от Гилдията на авантюристите в Лунния град.

След това трябва да посетите три различни региона на света на играта и да съберете там 7 фрагмента от метеорит. Те обаче не винаги са лесни за намиране и трябва да ги събирате в тези три области.

Има повече от 7 парчета във всяка област, не е нужно да ги събирате всички, за да завършите куеста. Между другото, всяко събрано парче също се брои за валута на събитието "Същност на намаляващите звезди. "

Така се показват фрагментите на метеорита

След това можете да повторите събирането на следващия ден. Но тогава има три различни области, отколкото в последния ден. Можете да намерите треските в тези области:

ден 1:

 • Долината на Щернфал (източно от Мондщат)
 • Равнината Бишуй (северно от Лиюе)
 • Кулите Guyun в Морето на облаците (източно от Liyue)

Ден 2:

 • Подсвиркващ склон югоизточно от Мондщат)
 • Устието на Qiongji (североизточно от Liyue)
 • Минлин (северозападно от Лиюе)
Метеоритните фрагменти могат да бъдат на необичайни места

Ето как работи предизвикателството "Възстановяване на метеоритните отломки "

Кога идва предизвикателството? На 18 ноември 2020 г., според официалния уебсайт, предизвикателството на "Възстановяване на метеоритните отломки " започна.

За да отключите предизвикателството, първо трябва да изпълните мисията "Криза, която никога не свършва ". По време на това търсене ще научите и как работи предизвикателството. След това местоположенията на метеоритите се появяват на вашата карта и можете да изберете предизвикателствата поотделно.

Можете да започнете предизвикателството "Възстановяване на метеоритните отломки " на такива места.

Как работи събитието? Това е предизвикателство, при което трябва да унищожите много противници за определено време. Преди това можете да изберете едно от трите различни нива на трудност, което от своя страна ви предлага различни награди.

Можете да играете предизвикателството на три етапа

Трябва да обърнете внимание на това: Докато унищожавате врага, трябва да останете в синята зона на влияние на метеоритните отломки. Ако напуснете района, той ще стане червен и напредъкът ви бързо ще намалее!

Всеки метеорит носи и елемент, който укрепва врага. Ако използвате правилния контраелемент, можете да го използвате във ваша полза. Ще обясним как работят елементите и комбинациите в Genshin Impact другаде.

Всеки остатък от метеорит има определен елемент, на който можете да се противопоставите.

Има тези награди: Ако успеете да победите всички противници в рамките на лимита, можете да поискате наградата си. Подобно на подземията или елитните босове, за да си вземете руините, са ви необходими 20 точки "оригинална смола ". Като награда получавате

 • валутата на събитието "Сила на намаляващите звезди " и
 • Приятелство XP за вашите герои.

Ето как работи предизвикателството „Падащата звезда“

Кога идва предизвикателството? На 23 ноември 2020 г. бе включена третата част на събитието и заедно с него второто предизвикателство "Падаща звезда ".

Веднага след като завършите мисията "Тайната на небето, разкрита във водата ", можете да отключите предизвикателството "Падаща звезда ", за да съберете валутата на събитието "Същност на намаляващите звезди ".

Бакшиш: По време на търсенето трябва да говорите с войник. Можете да направите това само ако предварително сте завършили куеста „Обсада на Quinec ”. В противен случай войникът няма да се появи в Quinec, защото ще бъде заявен от друго търсене.

Как работи събитието? Събитието работи подобно на предишното кооперативно събитие в Genshin Impact. Можете да играете това предизвикателство както самостоятелно, така и в мултиплейър режим.

Трябва да унищожите чудовища в рамките на дадено време, те изпускат енергия като в последното кооперативно събитие, което тук се нарича “небесна енергия ”. След това трябва да отдадете тази енергия на едно място. Ако обаче ви удари противник, губите цялата си енергия. Направихте ли вълна, идват следващите опоненти.

Имате общо 10 минути, за да изпълните предизвикателството. Има шанс събитието да бъде повлияно:

 • Звездни скитания: Отпадащите точки променят позицията.
 • Чудовище: Появяват се още силни врагове.
 • Енергична мизерия: по-голям риск от загуба на цялата събрана енергия, ако бъдете ударени от противници, докато освобождавате.
Случайният ефект влияе на предизвикателството

Веднага щом съберете достатъчно енергия заедно, успешно завършихте събитието.

Има тези награди: Ако сте завършили успешно събитието, можете да вземете наградата си за 40 парчета оригинална смола. Като награда получавате

 • валута на събитието "Същност на намаляващите звезди "
 • други награди, които все още не са известни.

Повече за Genshin Impact Update 1.1 и 1.2 на MeinMMO:

 • Genshin Impact: Обогатена смола - как да се получи и използва
 • Въздействие на Геншин: Системата за репутация - всичко, което трябва да знаете
 • Въздействие на Genshin: Течовете за актуализация 1.2 показват нови герои и снежни области

Как продължава събитието? Засега не знаем как ще продължи събитието. Но на MeinMMO ще ви държим в течение на това, което трябва да знаете за новото събитие.

Това са двете валути на събитието от текущото събитие в Genshin Impact

Въздействие на Геншин: Намиране и производство на земеделски зеленчуци

За какво ти трябва това? За куест по време на третата половина на събитието ви е необходим "Вкусни фермерски зеленчуци в стил Qingce ". Тук човек, който се е събудил, не иска да говори с вас, докато не се е нахранил правилно. За това трябва да му сготвите „вкусен фермерски зеленчук в стил Qingce“.

Това ястие е необходимо за търсене по време на събитието

Ето рецептата: Веднага след като приемете куеста, можете например да закупите рецептата от госпожица Бай, мелничарят от село Qingce. Това ще ви струва 5000 мора. Намира се в далечния изток на селото.

 • Можете да закупите рецептата за зеленчуците на фермера в града
 • Можете да закупите рецептата от тази жена

Какво ви е необходимо за производството: След това можете да използвате плота за готвене няколко стъпки по-нататък. За земеделските зеленчуци се нуждаете от следните съставки:

 • 3 шампиона
 • 2 лотоса
 • 1 пипер Jueyun
 • 1 бяло зеле

Ето съставките: Можете да намерите чушки лотос и jueyun както в Qingce, така и в съседните напоявани полета. Шампионите растат под дърветата и можете да вземете бяло зеле от кутии или пазарни сергии.

Genshin Impact Event: Повече награди

Допълнителни задачи: Всеки етап от събитието отключва още три куеста (общо 9 задачи).

Всяка задача ви възнаграждава с валута на събитието и по 40 ветерани. Като цяло можете да съберете 360 ветерани, което си заслужава. Основният рок е валутата в играта, която използвате в системата gacha на играта.

Допълнителни задачи по време на събитието

Що за валута е това? По време на събитието можете да съберете "Силата на намаляващите звезди " и "Същността на намаляващите звезди " по време на предизвикателствата.

За какво можете да похарчите валутата?? Можете да обменяте силата си или есенциите за различни неща при продавача на екшън:

 • Материал за усъвършенстване на персонажа като „Мъдростта на героя“, който ви дава 20 000 XP на приложение.
 • Мистична армираща руда, с която можете да подобрите оръжията си.
 • Различни материали за подобряване на таланта.
 • Короната на мъдростта.

Други герои също могат да станат много силни. В тази статия ви запознаваме със силна конструкция на Baidou, която превръща фехтовача в наистина силен дилър за щети. Благодарение на тази конструкция, тя може лесно да поеме шефовете.