О, боже, единственият редактор на герои на Monster Hunter Rise ще ме плени с часове

Monster Hunter Rise е игра, която идва през март, в която авторът на MeinMMO Лариса Тогава може да постави отново много часове от живота си. Но преди дори да започне наистина да играе, тя вероятно ще прекара часове в новия редактор на символи.

Дойдох в MeinMMO чрез Monster Hunter World миналата година и обичах да оставам и за други игри. Въпреки това, Monster Hunter все още е голямата ми любов и е от много години.

За съжаление, Monster Hunter World вече получи окончателната си актуализация и вече няма да получава ново съдържание. Така че още повече се радвам, че нов Monster Hunter привлича на хоризонта и това е Monster Hunter Rise.

Какво знаем за Monster Hunter Rise? На 17 септември 2020 г. Capcom обяви новия Monster Hunter Rise. Той трябва да бъде пуснат на 26 март 2021 г., за съжаление засега само за Nintendo Switch. Новата игра изглежда подобна на Monster Hunter World, но изглежда още по-динамична. Например можете да катапултирате пътя си през света с вашата кука за граплинг.

Има и нов спътник, този път куче. Можете да се возите на тези паламути и дори да се изкачвате по стени. Разбира се, има стари приятели като Паликос и куп нови чудовища.

Но преди дори да видя тези чудовища, трябва да мина покрай редактора на Char. И както познавам себе си, това може да отнеме няколко часа.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Новият Monster Hunter Rise в трейлъра

Часове и часове на създаване на герои

Винаги съм успявал да отделя много време за създаване на герои. Дори с WoW Classic, чиито възможности са доста ограничени, имах нужда от доста месо за всеки герой.

Спомням си, че играх през Dragon Age Inquisition за първи път. Започнах там 6 пъти след стартовата последователност, защото вече не харесвах елфа си в играта. И това е игра за един играч, така че никой не я вижда освен мен, моят герой.

Но това не е важно за мен. Създавам персонажите си за себе си. И ако харесвам характера си много, предпочитам да прекарвам време в игра.

С шикозен характер обичам да гледам видеопоредиците два пъти повече

Прекарах над 1000 часа в Monster Hunter World и това отчасти се дължи на факта, че винаги съм оборудвал ловеца си с нова декоративна броня, прически и грим. Следователно, когато видях редактора на герои на Monster Hunter Rise, моята реклама беше огромна.

Как изглежда редакторът на символи в Rise? На първо място, Monster Hunter Rise предлага допълнителна фигура. Вече познавате собствения си ловец и Палико от Monster Hunter World. Сега Паламутът се присъединява към тях, кучешка компания.

С Monster Hunter Rise също можем да станем наистина креативни с приятелите на животните. Цветът може да се регулира индивидуално, с наситеност и контраст, подобно на Monster Hunter World. Съществуват обаче и немалко лица, шарки и сътрудничество. За откриване.

С моя Palico винаги съм бил по-естествен и съм го моделирал на собствената си котка. Може би ще изпробвам малко по-ярки цветове в Rise.

Разбира се, това не спира с нашите спътници, ние също можем да адаптираме собствения си ловец, за да отговаря на нашето настроение. Някои от тях вече са известни от Monster Hunter World, но възможностите изглеждат много по-разнообразни. Можете да видите как точно изглежда това във видеото:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Например, можем да зададем точната възраст в цифри или да определим колко мускулести трябва да бъдат нашите черти. Има и по-подробни настройки за формата на лицето.

А с отделните части на лицето, като очите, носа или устата, има и нещо ново, което да изпуска пара. Тук скоро вече няма да можем просто да сменим позицията, но и да направим допълнителни корекции. И ми отне завинаги за отделните позиции.

Когато преценя, че прекарах около 2 часа в създаването на моя герой в Monster Hunter World, това може да е около 4 часа в Rise. Така че първите 4 часа игра преди дори да започна наистина. Но, честно казано, наистина очаквам с нетърпение тези часове.

Обаче ще минат още няколко месеца, преди Monster Hunter Rise да бъде освободен. Може би филмът Monster Hunter ще успее да преодолее малко този период за нас.