Поздрави от редактора: Хо Хо Хо, вие фенове на MMO и MMORPG

В нашите поздрави от редакторите, ние от MeinMMO се обръщаме назад към 2019 г. и показваме как ще бъде Коледа 2019 на уебсайта.

Това беше годината в онлайн игрите: През 2019 г. като онлайн геймър трябваше сам да търсиш забавления и страхотни моменти.

Когато се връщам назад към годината, е трудно да погледна отвъд скалите, които излизат от отделните месеци: имаше някои груби седмици с големи игри, които всъщност не бяха убедителни.

Приличаше на играта, за която всички ще говорят в началото на 2019: Химн.

Много от проектите, които феновете на MMORPG очакваха с нетърпение, не бяха чути през 2019 г. или трябваше да наблюдават от разстояние как се случва нещата в Корея и Русия, които човек иска да играе от години.

Някои прекрасни игри бавно се премахват и получават все по-малко ново съдържание или дори се изключват напълно.

Но оплакването не помага.

Не всеки може просто да отплава до Русия и да играе Lost Ark като нашата авторка Ирина Мориц.

Онлайн игрите не бяха лагерен огън през 2019 г., около който цялото село се събираше да танцува и пее народни песни: Нямаше една голяма игра, която всички да обичаха. Беше точно като в реалния живот: всеки се оттегли в малкия си апартамент и след това празнува за себе си.

Независимо от това, имах много акценти в моята игрална 2019 година и съм сигурен, че повечето от вас се чувстват по същия начин.

След това има лични моменти, търсене в стара игра, добър мач в стрелец, думата на приятел в Teamspeak, която сега си спомням, когато се обърна назад към годината. Или дори можете да откриете скъпоценен камък като Teamfight Tactics или Remnant: От пепелта до себе си, така да се каже, и след това можете да се усмихнете уморено, когато всички останали се оплакват: Няма какво ново да играете отново.

Една от положителните изненади през 2019 г. беше Remnant: From the Ashes.

Това беше годината за MeinMMO: Направихме много промени в MeinMMO, които отдавна искахме да направим. През лятото дойде новата начална страница, с която вече можете сами да настроите MeinMMO.

През последните няколко седмици разработихме нова система за коментари. Имаме и тъмен режим за MeinMMO, в случай че все още не сте го открили.

Ще продължим да работим по тези функции през 2020 г. и ще разширяваме и разширяваме системите според вашите предложения.

Отговаря за пожарите при нас: Бранд мениджър Leya Jankowski.

През годината натрупахме много нови автори. Александър Leitsch, който създаде голяма фен страница за Guild Wars 2, сега е нашият постоянен редактор, отговорен за MMORPG. Можете да кажете, че онлайн ролевите игри заемат повече място на нашия сайт.

Двамата на свободна практика Ной и Лея също са сключили постоянни договори: Ноа сега е не само ентусиазиран треньор на покемони, но и стажант. Лея е бранд мениджър и работи от офиса на Webedia в Мюнхен.

Авторите на свободна практика Eilyn, Benedikt, Philipp, Maik и Larissa се присъединиха към екипа през последните няколко месеца, правейки уебсайта ни по-цветен и разнообразен като специалисти автори.

Юрген скоро ще се върне към това, който се радва на родителския си отпуск и който чака да обича едната или другата нова игра до смърт.

Юрген ще се върне след няколко месеца.

За нас в MeinMMO 2019 беше последователно дълга и успешна година. Продължихме да се развиваме на високо ниво и се надяваме, че можем да предложим добър материал за четене на многото нови читатели, които откриват нашия сайт всеки ден.

Основна нова игра за MeinMMO през 2019 г. беше Call of Duty: Modern Warfare. За някои от нашите читатели и шефа ни Dawid Hallmann акцентът в игралната 2019 година.

Това е, което шефът на MeinMMO Dawid Hallmann и хиляди наши читатели играят в момента: CoD Modern Warfare.

За нас в MeinMMO е важно да има приятен и уважителен тон в коментарите и в нашата общност, за да можем да запазим онова, което отличава сайта от самото начало: Фактическа дискусия за игрите, които играем толкова страстно, в нивото на очите.

Бихме искали да благодарим на много читатели, които допринесоха през годините да направят MeinMMO по-интересен, по-приятен и по-вълнуващ със своите коментари!

Коледа 2019 с MeinMMO

Ето как ще бъде Коледата при нас: Ще продължим да сме до вас по Коледа и ще отразяваме най-важните новини. Правим малка ротация през Коледа, за да могат писателите ни да бъдат със семействата и приятелите си, но все пак можем да предоставяме последните новини.

MeinMMO ви пожелава весела Коледа и по-добра козметика по време на игра от този пуловер!

Подготвили сме голям брой специални предложения, някои от които дават лични прозрения, други са критични и от своя страна просто трябва да бъдат забавни. Надяваме се да се насладите на Коледа в MeinMMO.

Пожелаваме ви на читателите весела Коледа, много забавление в избраната от вас онлайн игра и щастлива Нова година 2020.