GTA Online: Най-бързите мотоциклети - от 2021 г.

Кой е най-бързият мотоциклет в GTA Online 2021? Ще ви покажем списъка с най-бързите мотоциклети, техните цени и къде да ги купите.

Кои мотоциклети предлага GTA Online? Голямо разнообразие от мотоциклети са на ваше разположение в онлайн света на GTA 5. Ако искате, можете да добавите бавните скутери, след което изборът продължава с кръстосани мотоциклети, хеликоптери и състезателни мотоциклети.

Някои дори са оборудвани с усилватели и могат да летят.

За какво са ви необходими бързи мотоциклети?? Голямото предимство на бързия мотоциклет е очевидно: можете да стигнете бързо от А до Б. Но защо не вземете кола? Някои състезания, които минават по черни пътища, са много по-подходящи за мотоциклети. Ето защо те често се използват в изпитания на времето.

Ще актуализираме тази статия редовно за вас, тъй като най-добрите класации на най-бързите мотоциклети в GTA Online се променят.

Списък на най-бързите мотоциклети от GTA Online - към март 2021 г.

Ето как е сортирано: Показваме ви две таблици с най-бързите мотоциклети тук. Единият списък се върти около чистата максимална скорост, а другият - около най-доброто време за обиколка.

Ние правим тази разлика, защото употребата на моторите е различна. Ако искате да спечелите състезание с много завои, управлението и спирането са също толкова важни, колкото и високата скорост. Само високата максимална скорост не печели състезания, но помага на участъци с дълги прави.

YouTuber Broughy1322 си е направил бизнес да поставя различните превозни средства и самолети от GTA Online през крачките им. При максимални скорости той изчислява скоростта за по-дълъг период от време. Така че не върха по време на тласък. Ние използваме неговия анализ за нашите таблици.

Анотация: Опитът показва, че скоростомерите в GTA Online не са особено надеждни. Числата на Броуи съответстват на „реалната“ скорост на автомобилите. Напълно възможно е GTA Online понякога да ви показва различни стойности за скоростта. Но това не променя нищо в класацията.

Трябва да се отбележи, че има много променливи, когато става въпрос за максимална скорост в GTA Online. Което може да доведе до различни (и по-високи) максимални скорости. Отвъд това обаче е фактът, че скоростомерът по време на игра и други форми на измерване на скоростта или не работят, или поне са неточни (пример в YouTube). Така че, ако сравните това със собствените си наблюдения, най-вероятно ще получите грешни резултати.

Обяснение на YouTuber Broughy за изчисляването на скоростите - източник

Най-бързите мотоциклети с максимална скорост

разположениемотоциклетскорост
10Нагасаки Шотаро199,2 км / ч
9Nagasaki Carbon RS200,1 км / ч
8-миЗападна компания за мотоциклети
Клифхангър
201,1 км / ч
7-миЗападна компания за мотоциклети
Гаргойл
201,2 км / ч
6-тоShitzu Hakuchou Drag203,5 км / ч
5Пегаси Руфиан204,4 км / ч
(5) *Pegassi Oppressor Mk II205,6 км / ч
4-тиШицу Хакучу215,7 км / ч
3Пегаси бокси 801217,3 км / ч
2Нагасаки BF400220,5 км / ч
1Майбацу Манчез Скаут225,01 км / ч
(2) *Потисникът на Пегаси225,3 км / ч
(1) *Западна компания за мотоциклети
Смърт мотор
241,4 км / ч
Мотоциклетите, маркирани със звездичка (*), имат усилване и следователно са изброени отделно - не можете да ги използвате в нормални състезания

Това е специално: Новият Maubatsu Manchez Scout, който влезе в игра като капково подаване за актуализацията на Cayo Perico, се справя веднага. По отношение на максималната скорост той едва успява да се справи с потисника. Като цяло, топ 4 са близо един до друг. Въпреки че Shotaro е чудесен за времеви изпитания, той е едва 10-ти по отношение на максималната скорост.

Най-бързите мотоциклети по време на обиколка

разположениемотоциклетвреме
10Pegassi FCR 10001: 02.4
9Pegassi Vortex1: 01.03
8-миNagasaki Carbon RS1: 00.96
7-миШицу Хакучу1: 00.76
6-тоShitzu Defiler1: 00.33
5Dinka Double-T1: 00.26
(5) *Западна компания за мотоциклети
Deathbike (с тласък)
0: 59.02
4-тиДинка Акума0: 58.9
3Пегаси бокси 8010: 58,6
2Shitzu Hakuchou Drag0: 57,6
1Нагасаки Шотаро0: 57,5
(2) *Pegassi Oppressor Mk II0: 53.4
(1) *Потисникът на Пегаси0:52
Мотоциклетите, маркирани със звездичка (*), имат усилване и следователно са изброени отделно - не можете да ги използвате в нормални състезания

Това е специално: По отношение на времената за обиколка, Shotaro се справя най-добре тук в състезания. И това, въпреки че максималната скорост далеч изостава от останалите топ кандидати. Някои мотори без усилване са дори по-бързи от мотоциклета на смъртта в състезания. Затова обръщайте голямо внимание на целта, на която трябва да служи мотоциклетът ви, и вижте тези таблици за съвет.

Какво прави най-бързите мотоциклети специални?

Бихме искали да ви запознаем с няколко от моторите, които съставят списъка на най-бързите велосипеди в GTA Online.

 • Двата мотоциклета Oppressor със специалните си опции за настройка
 • Моторът Tron "Shotaro ", който ви помага да печелите пари
 • Скаутът на Maibatsu Manchez, със силната си максимална скорост

Ако искате да разгледате по-отблизо други мотоциклети, моля, напишете ни го тук на MeinMMO в коментарите под тази статия.

Потискащите мотоциклети / Mk II

 • Разходи: Oppressor Mk I за $ 3,524,500 GTA (намалимо до GTA $ 2 650 000)
  • Oppressor Mk II за $ 3 890 250 GTA (намалимо до GTA $ 2 925 000)
 • Дилър: Warstock Cache & Carry

Ето какво прави мотоциклетите Oppressor специални: В онлайн общността на GTA мотоциклетите Oppressor функционират като вид взаимоотношения любов-омраза. Играчите, които просто искат да пътуват от А до Б, бързо обожават частите.

Но ако те се използват за мъка с техните самонасочващи се ракети, играчите на Oppressor Mk2 са дълбоко мразени.

Въпреки това, с възможностите си за полет и зависване, те са необичайни превозни средства. Ако ги оборудвате с оръжие, мисии като ловци на глави или настройки за ограбване могат лесно да се управляват за кратко време.

Настройката на мотопедите също е специална. Тъй като в LS Customs няма настройки за мотоциклети. В GTA Online има настройка за Oppressor Mk II.

Един играч дори намери странен таен режим на полет на Oppressor Bike в GTA Online.

Моторът Shotaro Tron

 • Разходи: Shotaro струва $ 2 225 000 GTA
 • Дилър: Nagasaki се предлага от дилъра Legendary Motorsport

Това прави Shotaro специален: Със специалния си вид моторът се откроява по улиците. Цветните акценти дори светят, когато включите светлините на мотора. След пускането му трябваше да отключите Tron Bike "Shotaro ", преди да можете да го купите. Но е лесно и наистина си заслужава. Той е бърз и има добри свойства за ускорение и управление при състезания.

Поради тези и повече причини Nagasaki Shotaro е една от 5-те ми най-добри покупки в GTA Online, които никога не съм гледал назад.

Също така е много подходящ за печелене на пари с него. Някои от автомобилните състезания в Лос Сантос са по черни пътища. Тук Shotaro може да блести със своята маневреност и да печели бързи печалби.

Майбацу Манчез Скаут

 • Разходи: Можете да вземете Manchez Scout само за 225 000 GTA долара
 • Дилър: Можете да го закупите от Warstock Cache & Carry

Това прави специалния скаут на Манчез: Този мотоциклет във военен стил в момента е най-бързият мотоциклет в GTA Online, който можете да използвате в състезания. С колело той достига до невероятните 225 км / ч и дори все още е лесен за управление. Въпреки това, отнема много време, за да достигне тази максимална скорост. Освен това поведението в завоите не е толкова силно. Така че, в състезанията, базирани на завой, другите мотоциклети са далеч по-добре, както можете да видите от таблицата по-горе в статията.

Какво трябва да знаете за GTA Online:

 • Най-бързият автомобил в GTA Online - Вижте списъка тук
 • 13 начина да спечелите големи пари, бързо, в GTA Online
 • 5 превозни средства в GTA Online, които всеки трябва да притежава

Кой е вашият любим мотоциклет в GTA Online? Напишете ни го тук в коментарите и говорете с други играчи за това.

Искате ли повече стари мотори или дори по-малки мотопеди, или искате повече от състезателните мотоциклети в стила на Бати??