GTA Online: Какво представляват мисиите за контакт и къде можете да ги намерите?

В GTA Online има така наречените контактни мисии, които са достъпни от самото начало. В това ръководство MeinMMO ви обяснява какви са мисиите, как можете да ги намерите и какво могат да ви донесат.

След излизането GTA Online непрекъснато се разширява, за да включва нови типове мисии. Може да е трудно да следите нещата. В допълнение към грабежите, различни работни места и други задачи, има и мисии за контакт, които са на разположение в GTA Online от самото начало.

Какво представляват мисиите за контакт? Това са мисии, които получавате от определени хора.

 • След това ще трябва да се справите с различни контакти като Ламар Дейвис, Тревор Филипс и Лестър Крест, които много играчи вече трябва да познават от кампанията за GTA 5 за един играч.
 • Но има и други контакти. Вие подкрепяте съответното лице за контакт в неговия бизнес.

Някои мисии за контакт са налични още от самото начало, други отключвате само докато увеличавате ранга си в GTA Online. Ще получите първите мисии за контакт след урока, когато създадете герой в GTA Online.

В GTA Online получавате и мисии за контакт от добре познати герои. (Източник на изображението: igta.com)

Можете да започнете мисии за контакт навсякъде

Ето как започвате: Като правило такива поръчки ще получавате от лицата за контакт чрез SMS. Те се навиват сами на нередовни интервали. Но можете да се обадите и на лице за контакт директно.

За да направите това, трябва да изберете желания контакт на вашия смартфон и да активирате опцията "Заявка за работа ". Тогава ще получите поръчка.

Някои мисии за контакт са налични само в безплатен режим. Те се разпознават на радара по звезден знак, не могат да се видят на картата. Някои са достъпни само в определен час / час от деня.

Всички мисии за контакт могат да бъдат избрани и активирани директно в менюто за пауза. Редът, в който ще изпълнявате тези мисии, зависи от вас, но има различни нива на трудност. Мисиите от съдържанието на Lowriders също са изключение - съответните мисии трябва да бъдат изпълнени хронологично.

Имайте предвид, че не можете да приемете мисия за контакт, ако сте издирвани от полицията. Можете да рестартирате желаното ниво срещу такса от $ 200 на ниво.

Какво да правите в контактни мисии? Поръчките варират в зависимост от лицето за контакт. Това могат да бъдат кражби, сделки с наркотици, поръчкови убийства и други задачи.

Повече за GTA Online:

 • GTA Online: Какво представляват JP и какво ви носят те?
 • Още преди GTA 6: Защо играчите сега очакват нов Vice City за първи път
 • GTA Online: Как да стигнете до новия остров Кайо Перико?

Има въглища и RP за спечелване

Очакват ви тези награди: В зависимост от нивото на трудност и броя на играчите ще получите определена сума пари и RP (точки опит).

Колкото по-дълго ви трябва за мисия, толкова по-ниска е паричната награда.

 • Ще получите най-ниската сума, ако играете сами на най-ниската трудност и отнема повече от 15 минути, за да завършите.
 • Има 25% бонус RP на Normal
 • На твърд бонус е 50%
 • С допълнителен играч има + 10% бонус RP
 • Без насочена помощ, има допълнителни 25% бонус за RP
 • 2 играчи получават + 10% в паричната награда, 3 играча + 20% и 4 играча + 30%

Обикновено наградата варира от около 18 000 до 23 000 долара, ако не отделите повече от 15 минути за мисиите.

Такава мисия може да се провали? Ако играете сами, имате на разположение допълнителен живот. Ако умрете повече от два пъти, мисията приключва и трябва да започнете отначало. Ако играете в група, мисията приключва, когато всички членове на групата хапят тревата.

Играете ли такива мисии за контакт в GTA Online? Или има други, по-интересни задачи за вас?

Ако се чувствате призовани за по-големи от малки работни места, погледнете набега на последната голяма актуализация: The Cayo Perico Heist в GTA Online ви носи повече пари от всякога