GTA Online: Как можете да давате пари на други играчи?

Всеки, който иска да дава пари на други играчи и приятели в GTA Online, трябва да направи малка хитрост. MeinMMO ви показва как работи през 2021 година.

За какво става дума? Светът на GTA Online се основава на печелене на колкото се може повече пари, за да се купуват скъпи съдържания като луксозни спортни автомобили или недвижими имоти. Но какво ще стане, ако самите вие ​​нямате пари или искате да помогнете на приятели и други играчи?

Играчите на GTA продължават да питат на публични сесии как да дават пари на други играчи. Тук ще ви покажем два метода, при които можете да направите това косвено през 2021 година.

Така че ще давате GTA долари на други играчи през 2021 година

Има ли функция за това? Горе-долу, да. За да направите това, първо трябва да свършите работа или грабежи. Не можете просто да използвате своето частно богатство, което сте натрупали през годините.

Можете ли да прехвърлите пари? За съжаление не можете просто да отидете до банкомата в GTA Online и да прехвърлите парите си на други играчи. За съжаление в GTA Online няма функция за това под тази форма.

Метод 1: давайте на играчите пари след работа

Ето как се прави: Важно е двамата играчи да играят заедно в една и съща сесия. Можете да поканите приятели на вашата сесия в GTA Online чрез Social Club или просто да се присъедините към тях чрез Social Club.

Freeroam събитията вървят бързо и печелят лесно пари

Сега играете задачи от GTA Online. Това могат да бъдат работни места във фрийроума, като например:

 • Шофирайте на най-голямото разстояние, без да попадате в катастрофа,
 • Карайте най-далечното разстояние с колело
 • Вземете повечето контролно-пропускателни пунктове
 • Бизнес битки от нощни клубове
 • Направете най-много щети
 • И т.н..

Но са включени и състезания, мисии и набези.

Свършили ли сте работата, отваряте менюто за взаимодействие, изберете "Инвентар " и след това "Парични средства". Сега имате възможност да споделите част от парите, спечелени на последната си работа, с други играчи.

Метод 2: Даване на пари на играчите чрез грабежи

Ето как се прави: Можете да дадете на други играчи повече пари чрез грабежи, отколкото чрез работата във фрийроума. Това обаче не са пари, които преди са ви принадлежали, а доход.

 • Вие избирате обир, който искате да играете
 • Поканете играча с парични проблеми
 • Задайте разпределението на парите на дъската за планиране, така че приятелският играч да получи възможно най-много% от доходността
 • Успешно завършете обира

След ограбването, на всички играчи веднага се плаща частта, за която са се договорили на борда за планиране.

Според вашето% разпределение в борда за планиране, играчите се изплащат след успешното ограбване

Използвайте тези обири: В GTA Online има голямо разнообразие от различни обири. Ако искате да печелите или разпределяте много пари, тогава някои обири са по-полезни от други. В нашия обзор ви показваме всички грабежи от GTA Online колко пари носят.

Печелете бързи пари - дори с нови играчи

Къде има много пари? Има много начини да печелите пари в света на Лос Сантос. Можете да нахлуете в малките магазини или бензиностанции на картата, за да спечелите бързо няколко хиляди GTA долара.

От друга страна, има още повече пари за търсене на съкровища. Търсите определени части, които са скрити на картата, и джобни пари за всяка част, която намерите. Освен това ще получите значително повече GTA долара за пълно решаване на търсенето на съкровища.

Доходоносни търсения на съкровища в GTA Online

 • Този лов на съкровища ви носи златния револвер и 250 000 долара
 • 275 000 GTA долара и военноморския револвер можете да намерите тук
 • Унищожете 50 заглушители и торба 150 000 GTA долара

Не обичате ли да разчитате на помощта на други играчи и искате да спечелите много пари самостоятелно? Няма проблем. Имате няколко възможности да забогатеете в Лос Сантос. Като ръководител на мотоциклетен клуб или като изпълнителен директор на вашата собствена компания.

В нашето ръководство ще ви покажем 13 начина как можете бързо да спечелите много пари в GTA Online през 2021 година. Има методи за начинаещи, които имат малко капитал и за напреднали потребители, които са готови да инвестират.