GTFO е като Left 4 Dead и ново в Steam - Това казват първите отзиви

Жаден ли сте за кооперативен стрелец в стил Left 4 Dead? След това можете да гледате GTFO сега в Steam. Ще ви запознаем с играта и ще ви покажем колко е популярна.

Какво е GTFO? В новата екшън игра на ужасите четирима играчи изпитват съвместни PvE действия, като поемат ролята на затворници. Ще бъдете принудени да търсите артефакти в мистериозен подземен комплекс. Но опасните чудовища дебнат там.

  • Играта в екип и добрата комуникация са важни
  • Оборудвайте се с подходящи инструменти и оръжия, които събирате предварително
  • Трябва да потърсите информация и улики и да изследвате комплекса
  • Опасности дебнат отвсякъде
  • Геймплеят много напомня на Left 4 Dead на Valve
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Крадене вместо стрелба

Какво е специалното за GTFO? По принцип това не е шутър, в който тичате през нивата с гръм и трясък и всичко, което се изправи срещу вас. Краденето е ред на деня. Винаги има ситуации, в които е най-добре изобщо да не се движите и да не издавате звук.

Например, когато срещнете спящ в тъмните коридори. Масивното чудовище е истинско предизвикателство, дори ако и четирите играчи го бият. Следователно, ако срещнете спящ, трябва да се скриете и да изчакате, докато съществото си отиде.

Такива ситуации се появяват отново и отново. И точно това прави страховитата и напрегната атмосфера на GTFO толкова специална.

Кога започна играта?? GTFO е на разположение във версия с ранен достъп в Steam от 9 декември.

GTFO се справя доста добре

Какви са рейтингите? Понастоящем рейтингите в Steam са 86 процента и много положителни. Така че екшън играта се справя доста добре.

Какво мислят играчите? В отзивите можете да прочетете, че GTFO е страхотно забавление в екип. В допълнение към разнообразния дизайн на ниво, се оценява нивото на трудност, което може да бъде стръмно, особено за начинаещи, но винаги е предизвикателство по-късно.

  • Hollapeno казва в Steam: “Фантастично! Следя GTFO от обявяването му и досега си струва всяка секунда от чакането. "
  • OCE обяснява: "Това е като Killing Floor, Dead Space и Left 4 Dead са правили секс."
  • Gorō Majima пише: “Удивителна кооперативна игра! Не мога да си спомня кога някога съм играл кооперативна игра с напълно непознати и все още съм се забавлявал толкова много, като съм говорил боклуци и съм се обединявал, без да се познавам.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Но има и несъгласни гласове, но те са по-свързани с факта, че функциите все още липсват и заглавието не се чувства толкова кръгло - което всъщност трябва да е ясно, тъй като все още е версия с ранен достъп. Освен това играта е изключително тъмна, което не всеки харесва, но е важно за атмосферата на ужасите.

Например Ryzzie пише: „Няма да отделям повече време за тази игра или да я препоръчам на други хора по простата причина, че в нея липсват най-основните и основни функции за сватовство. Никой играч не трябва да използва Discord, за да търси колеги! "

Какъв е броят на играчите?? Според Steamcharts в момента 3 123 играчи играят GTFO едновременно. Пикът беше при 3 932. Така че не би трябвало да имате проблеми с намирането на съотборници за едната или другата игра.

Така че, ако търсите кооперативна игра на ужасите, която съчетава стрелец и оцеляване със стелт елементи и живее от ужасяваща атмосфера, тогава можете да разгледате GTFO.