Хелоуин в CoD Warzone е най-доброто събитие, което някога е унищожавало моите мачове

В момента се провежда събитие за Хелоуин в Call of Duty: Warzone и авторът на MeinMMO Maik Schneider се изложи на ужаса. Той казва, че никога не е играл толкова готино събитие, което да е съсипало мачовете му.

Какво се случва на събитието Хелоуин? Първото наистина голямо събитие на живо излезе онлайн в Call of Duty: Warzone с "The Haunting of Verdansk ". Независимо дали става дума за мултиплейър на Modern Warfare или в Battle Royale - в момента много елементи на стрелеца са напълно изрязани за ужас и резултат с Хелоуин нюх.

Не исках да пропусна това с отбора си и затова изпробвахме нервите си в продължение на много часове през последната седмица. И мисля, че събитието е наистина фантастично. Осигурява:

 • Козметиката като награда за лов на бонбони
 • Zombie Royale, в който ГУЛАГът се разменя за зомбификация
 • Различни нормални режими играят през нощта
 • Jumpscares, които могат да ви срещнат по всяко време
 • Незначителни корекции на картата
 • Тематично лоби и меню за Хелоуин

Всичко това превръща Battle Royale в лош филм на ужасите и може да доведе до гадна среща. Но опитът всъщност е нещо съвсем различно и предлага шанса да изиграете собствения си малък ужас в перспектива от първо лице.

Пропускът за Хелоуин ви дава до 17 награди в стил ужас.

Събитие за Хелоуин: Spuk във Verdansk ще ви ускори пулса

В момента има няколко неща, които Warzone има общо с B-филм от жанра на ужасите:

 • Повечето от замесените в края на краищата вече не са живи
 • Евтини скокови коли чакат на всеки ъгъл
 • Отделяте се напълно ненужно
 • Убийците могат да стачкуват по всяко време и лицензните кожи ги карат да изглеждат по този начин

Особено гадните скокове вкарват променлива в мачовете, която ме е ударила няколко пъти. Ако в момента отваряте една от плячките в Warzone, имате шанс, освен плячката, да получите и силен писък и зловещо трептене на изображения. Така че всяка кутия е потенциално "плашене " и превръща плячките в малко приключение.

Особено, ако сте замесени в битка и искате бързо да вземете кутия със себе си, докато минавате покрай. В този момент съм толкова съсредоточен върху заобикалящата ме среда и пътя ми, че работната ми памет в мозъка подрежда нещата с коварните скачащи снимки и мога да се насладя на ужаса докрай. Дори нямате време да обработите правилно това, което сте преживели. Кратък писък и той продължава - наистина страшно преживяване, което след кратко проклятие винаги е довело до смях.

Ако искате да гледате някои прекрасни сцени от стримери, разгледайте английския видеоклип в YouTube на “Battle Royale Guides ”. Почти 20 минути страдание, отчаяние и радост:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Защо събитието прекъсва мачове? Крещенето не съсипва мачовете. Наградите се грижат за това. За да получите козметиката, трябва да отворите кутии в определени области. След малко късмет ще получите регионалния артикул и когато съберете всичките 16, има и Хелоуин скин на силната щурмова пушка Сив 5.56.

За съжаление, това води до факта, че човек обича да стои в една зона по-дълго, отколкото е действително необходимо. Но и към типичния рефлекс на филма на ужасите, който води до това, че голямата и силна група се разделя на няколко малки стада жертви. Ако член на екип иска да събере цепвача в “Затвора ”, едва ли е възможно да вземете часовника от “Damm ”, който все още се нуждае от другия играч. Така че се разделяте, за да го направите бързо - което, разбира се, никога не работи толкова бързо и ви прави лесни жертви като във филмите на ужасите.

Това обърка "потока " и ни провали няколко мача. След няколко обиколки казахме: “Стига събрано! ” И отново поставихме фокуса върху победата. Но не можете да извадите всичко, ако вече сте в правилната област.

Събитие на Warzone с добър баланс на принуда и доброволност

Тогава какво толкова страхотно има в това? Точно така си пожелавам успешно събитие на живо:

 • Луди режими, които разхлабват геймплея
 • Не е задължително да участвате, но това засяга малко играчите (шок от кутиите)
 • Относително лесно е да получите много награди
 • Събитието има и визуално въздействие върху играта (напр. Корекции на фоайето, кожи)

Не твърде натрапчиво, но с няколко корекции бих искал да получа нещо различно от играта в доста кратка фаза. И веднага след като новата механика стане досадна, те отново изчезват и вие държите хладна кожа на оръжие в ръката си, която сте гордо спечелили.

В Warzone в момента се сблъсквате с доста лицензирани убийци.

Остава малка капка пелин: Защо чак сега? Warzone е на пазара от 7 месеца и за първи път представя подобно събитие. В противен случай режимите се сменят редовно и летните игри също бяха интересни за кратко, но рядко има голямо разнообразие. Бих искал да видя повече от тези действия тук.

Не е задължително честотата на часовника като Fortnite да изненадва почти всяка седмица. Но малко по-често би било хубаво. Тъй като вече можете да видите първите коледни асортименти в супермаркетите, следващото събитие този път не би трябвало да очаква толкова дълго.

Все още не е ясно дали колежката на MeinMMO Айлин Рап ще получи нещо за Коледа тази година. Наскоро тя призна, че винаги лъже съпруга си във Fortnite, защото е нуб.

Как се отнасяте към събитието във Warzone? Хубава промяна или кутиите на ужасите ви изнервят?