Днес е идеалният ден за присъединяване към стрелеца Цикълът

Търсите ли нов стрелец, който да пусне пара? След това трябва да разгледате Цикъла.

Това е Цикълът: На пръв поглед The ​​Cycle прилича на игра на битка за кралските битки. Например, безплатният шутър за компютър предлага все по-голяма буря, чийто център трябва да достигнете в края на мача. Отборите на други играчи, които трябва да победите в PvP, също ви пречат. Позволено ви е да умрете два пъти - след втория път най-накрая сте навън.

Има обаче и PvE съдържание, с което можете да се справите по време на мач. Така че можете да правите задачи, за да попълвате вашата точкова сметка и да побеждавате NPC, за да печелите пари. В края на мача трябва да почистите зоната за кацане на спасителния кораб и да работите с други играчи, което звучи малко като предстоящия шутър за оцеляване Scavengers.

Ако търсите задълбочена представа за Цикъла, ще намерите протокола от теста от колегата на MeinMMO Бенедикт Гротхаус, който се занимаваше подробно със стрелеца като част от FYNG.

Сезон 3 започва - идеален за новодошлите

Ето защо трябва да погледнете сега: Ако не бяхте запознати с Цикъла преди, сега би било подходящо време да промените това. Защото на 8 юли The Cycle стартира своя сезон 3 с актуализация 16 под заглавие “Stormchasers ”.

Освен факта, че новите играчи могат да си осигурят безплатен пакет с козметика в началото на сезона в Epic Games Store, разработчиците могат да предложат много с новата актуализация.

На новата станция можете да се разхождате и да се срещате с NPC

Например, има нов социален център под формата на станцията, където можете да останете и да се подготвите между мачовете. Това малко напомня на кулата от Destiny 2.

Има и нов Battle Pass, през който можете да играете - с безплатна и платена пътека. Ако започнете играта точно сега, ще получите новите награди по-рано, като новия Prospector Primetime.

Стриймът Primetime е нов албум - това е името на играещите герои в Цикъла.

Това трябва да улесни започването: С новата актуализация няма да има повече материали за изработка, които трябва да съхранявате в мачове, за да подобрите оборудването си. Преди това имаше десетки различни рогозки, за които начинаещите лесно можеха да загубят представа.

Вместо това има само валутата "Крипто марки ", която печелите с всеки мач. Целта е да се опрости системата за прогресиране и да се даде възможност на играчите да определят по-точно целите си, когато подобряват оръжията си. Това улеснява много започването. Разработчиците обаче посочиха, че занаятчийските материали може да се върнат за специално оборудване в бъдеще.

Всички оръжия получиха ревизия с третия сезон, поради което сега рискувате да срещнете абсолютни професионалисти, които просто да ви извадят от живота с любимите си оръжия.

Там ще бъде и новият влак mag. Двама от тях карат през мачовете, които могат да бъдат завладени от играчите. Ако влакът е под контрол, той винаги ще ви дава точки - докато друг противник не грабне превозното средство. Това носи вълнуващ нов игрален елемент в Цикъла, върху който можете да се концентрирате.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Новият влак трябва да бъде доста конкурентен

В допълнение към тези функции има много корекции за балансиране и корекции на грешки. Изчерпателните бележки за корекциите (чрез The Cycle) показват, че разработчиците са работили усилено, за да подобрят игровото изживяване. Съответно, наистина би си струвало да погледнем стрелеца от днес.

Заети ли сте, когато става въпрос за стрелци, защото имате достатъчно общо с изпробването на най-добрите оръжия в CoD Modern Warfare и Warzone? Можем също да помогнем: Ето няколко добри причини, поради които определено оръжие е толкова популярно в CoD в момента.