Обичате LMG в CoD Warzone? Тогава Stoner 63 играе с тази настройка

Леките картечници ви носят огромни списания и лесно боравене в Call of Duty: Warzone. Понастоящем Stoner 63 се счита за най-добрия LMG и MeinMMO ви показва правилната настройка за него.

Що за оръжие е това? Stoner 63 е американска модулна пушка, която се използва особено във войната във Виетнам. Той не може да бъде присвоен директно на нито един клас оръжие, тъй като е проектиран като модулна пушка и са необходими само леки настройки, за да се превърне Stoner в щурмова пушка, карабина или лека или средна картечница (чрез Wikipedia).

Най-известната версия обаче е версията като лека картечница и точно този вариант я превърна в Call of Duty: Warzone. Оръжието от Black Ops Cold War блести със своята стабилност и се представя много добре, особено на средни разстояния. Може да се използва и на по-големи разстояния благодарение на приятния си откат. Известен експерт на CoD вижда LMG сред 6-те най-добри оръжия "Студена война " за Warzone.

MeinMMO ви показва някои подробности за скъпоценния камък на LMG, тествана настройка и силните и слабите страни на Stoner 63, които всеки любител на LMG в Warzone трябва да предприеме на романтична обиколка на града през Верданск.

CoD Warzone: Stoner 63 Компилация за болезнени и лесни попадения

Как изглежда силната настройка? Stoner е стабилен, нанася много щети и се предлага с над средното списание със 75 куршума. LMG обаче често са много по-бавни от братовчедите си с щурмови пушки и следователно обикновено са конкурентни само на средни и дълги разстояния.

По тази причина е много важна една стойност: скоростта на топката. Прикачените файлове „Муцуна“ и „Барел“ трябва да бъдат оборудвани по такъв начин, че да увеличите максимално тази стойност, за да можете да задавате по-добре посещенията. Подходяща козирка също помага.

Есета, които намаляват времето ви на видимост, също биха били полезни. Но анализите на есетата показват, че нито едно от есетата в момента не води до по-добра скорост на ZV, въпреки че е посочено в играта като такова. В момента трябва да се въздържате от използване на дръжка и по-скоро да завиете по-голямо или по-бързо списание.

Warzone: Настройка на Stoner 63

 • Муцуна: Агентен флаш скривач
 • Цев: 17,8 ″ Улан
 • Козирка: Visiontech 2x
 • Underflow: дръжка на агент на поле
 • Боеприпаси: 120 патрона

Stoner 63 - Високата скорост на топката прави разликата

Какво носи тази настройка? Агенцията flash hider е "Студената война " аналог на монолитния шумозаглушител и следователно се използва в много оръжия. Тази муцуна ви носи ефект на заглушителя, малко по-голям обхват и по-голяма скорост на куршума. Освен това можете да оборудвате Stoner 63 с цев „17,8 ″ Ulan“. Описанието говори за увеличени щети на превозното средство, но на практика получавате голям тласък на скоростта на куршума си.

Като трето "основно прикачване ", с което правите оръжието силна опора в Warzone, изберете един от средните козирки. В зависимост от вашите предпочитания, "Visiontech 2x " или "Axial Arms 3x " идват на ум.

За да помогнете малко с боравенето и да подобрите потока на боеприпасите, вземете "полевия агент под ръка " и увеличете списанието си до 120 куршума.

Настройката се препоръчва от CoD YouTuber “JGOD ”, който е проверил и класифицирал всички статии. Ако искате да видите настройката в действие и да научите повече за прикачените файлове, разгледайте неговото видео на английски за Stoner 63:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво друго бих могъл да адаптирам? Със списанието имате избор - бихте ли предпочели малко повече куршуми или по-добре по-висока скорост на презареждане. Прикачените файлове "120 кръга " и "Бързо списание " не ви дават никакви отчисления при вашата и без това бавна скорост на ZV. Изберете едно от двете. При всички останали недостатъците са забележими.

Вашите предпочитания имат значение и когато става въпрос за долното течение. JGOD препоръчва 3 варианта тук:

 • Сцепление на полевия агент: Силно намалява хоризонталния откат, малко вертикално
 • Дръжка на абразивната купа: Намалява значително вертикалния откат
 • SAS Combat Shaft: Дава ви бонуси за мобилност

Опитайте малко и разберете коя настройка работи най-добре за вас. Основните приставки обаче са важни за Stoner 63: муцуна на агенцията, цев от Ulan и среден козирка.

Още съвети за Warzone:

 • 6 трика, които всеки добър геймър трябва да знае
 • Най-добрите настройки за Warzone, които веднага ще ви направят по-добри
 • 3 силни настройки за замяна на по-слабия DMR 14

В близък бой с проблеми - иначе топ оръжие

Къде Stoner 63 има своите силни и слаби страни? Леката картечница ви носи наистина силно време за убиване от само 568 милисекунди с този пробег до почти 50 метра. 500 ms се считат за изключителни в Warzone. Това е абсолютна максимална стойност за LMG и само MG34 е малко по-добър тук.

Но едва ли можете да се възползвате от този силен брой в близък бой. Голямата им слабост е тяхната мобилност. Независимо дали става въпрос за скорост на движение, скорост ZV или скорост спринт за стрелба - вие очевидно сте в неравностойно положение в близък бой в сравнение с по-малките оръжия като щурмови пушки или автомати. Преди да приключите с прицелването, MP5 ще изстреля няколко куршума около ушите ви.

Щом разстоянието е малко по-далеч, обаче, имате спусъка. На около 50 метра TTK се увеличава до 735 милисекунди, което все още е силна стойност на това разстояние. Благодарение на приятното поведение при откат, можете също така да се възползвате напълно от ниския TTK и с малко практика да изчистите всичко, което не се изчерпва бързо от целта ви. Ето защо е в нашия списък с най-добрите оръжия в Warzone като всестранна алтернатива на оръжията.

Per
 • Наистина силен на средни разстояния
 • Големи списания
 • Приятно поведение при откат
Контра
 • Много муден
 • Предимно отстъпва в близък бой

Разчита на депутати в близък бой и разтърсва всичко останало със Стоунър

Как трябва да играя Stoner 63? Използва LMG като основно оръжие и го сдвоява с автомат във вашата ръка. Стоунърът е особено ефективен на средни разстояния и избръсва враговете ви за нула време. Ако имате добро място да закачите оръжието си на ваше място, можете дори да противодействате на снайперисти, ако забележите светкавицата на козирката им.

Винаги превключвайте на вашия MP в къщи или райони с кратко бойно разстояние и използвайте LMG за пътуванията си навън. Ако избягате от газовата верига, превключете обратно към вашия MP, за да получите по-голяма скорост на движение от него. Добри опции тук са например MAC-10 от Студената война или MP5 от Modern Warfare.

LMG са вълнуващ клас оръжия в Warzone, които често са в по-лошо положение по отношение на своите сурови стойности, но на практика представляват голяма опасност за враговете, които текат, поради тяхната висока стабилност и огромните списания. Ако искате да бъде още по-стабилен, опитайте FiNN-LMG в Battle Royale. Можете да намерите подробно ръководство за FiNN тук.

Източник (и): YouTube - JGOD