Искате ли да купите PS5 през 2020 г. След това внимавайте за тези дилъри

В края на 2020 г. Sony отново обяви, че PlayStation 5 ще бъде попълнена и ще последва нова вълна от поръчки. И се говори, че тази 4-та вълна може да започне тази седмица. Ще ви покажем на кои търговци на дребно трябва да обърнете повече внимание, ако все пак искате да си купите PS5 тази година.

Така че в момента става въпрос за наличността на PS5: PlayStation 5 вече можеше да бъде (предварително) поръчан на 3 вълни и бързо беше разпродаден всеки път. На 3 декември имаше и друга кампания за продажби, наречена вид междинна вълна или вълна 3.5, в която някои дилъри тогава приеха много тесен контингент от нови поръчки.

Оттогава PS5 отново е напълно разпродаден, така че не се предлага от обикновените търговци. Можете да осигурите цифрова версия само чрез договор за мобилен телефон с O2. Дори не е нужно да търсите на дребно - конзолата не е била и няма да я има в обозримо бъдеще.

Накратко: Ако все още нямате PS5 и наистина го искате сега, но не искате да подписвате договор за мобилен телефон, в момента имате само един шанс в момента: нагли дистрибутори, които продават новата PlayStation на големи лунни цени. Но това може да се промени отново.

Поръчайте или купете PS5 - знаем това за 4-та вълна

Тази година все още има конзоли? Изглежда доста така. Кампанията за продажби в началото на декември очевидно все още не беше обявената 4-та вълна. Защото не всички търговци на дребно, които вече бяха потвърдили участието си в 4-та вълна, бяха там на 3 декември.

Следователно шансовете са много добри, че ще имате възможност да си купите PS5 отново през 2020 г. или по-точно да го поръчате - дори ако доставката е почти сигурно едва ли ще се осъществи до новата 2021 година.

Кога ще дойде 4-та вълна?? Към 17 декември: Официална дата от Sony или конкретна дата от някой от дилърите все още се очаква. Но според страницата на Gameswirtschaft нещата могат да започнат много скоро.

Както се съобщава там, слуховете предполагат, че 4-та вълна може да започне тази седмица - поне на Amazon. И досега страната с подобни оценки беше предимно вярна.

Освен това голямата верига Best Buy обяви попълване за 15 декември в САЩ и го продаде там. Така че определено има шанс да започнем и тази седмица.

Ние следим цялото нещо за вас всеки ден и ви информираме за нови разработки.

Също интересно:

  • 7 игрални монитора, за да извлечете максимума от своите PS5 и Xbox Series X
  • Най-добрите игрални слушалки за купуване през 2020 г.
  • Поръчайте аксесоари за PS5: DualSense контролер, камера и слушалки

Следете тези дилъри: Екшънът на 3 декември трябваше да завари мнозина. Тъй като не всички участващи дилъри обявиха своето участие и също така нямаше конкретни часове.

Ето защо е препоръчително да следите дилърите на 4-та вълна, които вече са потвърдени оттук нататък. Защото се предполага, че 4-та вълна трябва да започне преди Коледа и няма много време за нея - само това и на части следващата седмица.

Следните търговци на дребно вече бяха потвърдили своето участие в 4-та вълна в отговор на изрично искане от игровата индустрия:

  • Експерт
  • GameStop
  • Medimax
  • Ото

Но това също така означава, че е много вероятно други търговци на дребно като Amazon да се присъединят към тях.

Вече трябва редовно да проверявате наличността чрез следните връзки:

Поръчайте PS5 от Amazon *
Поръчайте PS5 Digital от Amazon *
Поръчайте PS5 от OTTO *
Поръчайте PS5 Digital от OTTO *
Поръчайте PS5 от експерт *
Поръчайте PS5 Digital от експерт *
Поръчайте PS5 от Medimax
Поръчайте PS5 от GameStop
Офертите, отбелязани тук със звездичка, са снабдени с така наречените партньорски връзки. С покупка чрез една от тези връзки, вашият MeinMMO поддържа: Получаваме малка комисионна от доставчика, без това да повлияе на цената.

Ако има нови разработки там или, както знаете, други дилъри ще се присъединят към нас, ние ще го добавим тук в статията възможно най-скоро.

Ами с теб? Имате ли вече PS5 и смеете ли се тихо? Все още ли чакате доставката? Все още ли се надявате да можете да поръчате поне още една PlayStation 5 през 2020 г.? Или засега сте приключили с него?