Интернет военачалникът дава награда от 10 000 долара на играча Rust, трябва да се върне обратно

В момента Rust преминава през покрива по отношение на броя на играчите и стрийминга. Така че не е изненадващо, че има една или две вражди. Един от тях ескалира малко, когато добре познат YouTuber сложи награда от 10 000 долара на стример.

Кой е "Военачалникът "? Даниел "Keemstar " Keem е YouTuber и стриймър, който е най-известен със своето новинарско предаване "DramaAlert ". Също така често организира турнири и събития, в които участват други големи интернет звезди.

През 2019 г. той например беше домакин на "Friday Fortnite ", в който, наред с други неща, участва бившият най-голям YouTuber в света, PewDiePie. Играеше си със стрийминг легендата Ninja и унищожи Twitch, преди да изчезне отново.

Спорният организатор Keemstar.

Keemstar също е по-вероятно да привлече негативно внимание с изявленията си. През август 2020 г. например той скочи на вълната на омразата срещу стримера Pokimane.

Keemstar дава награда на Дафран, но само за кратко

Това е наградата: На 4 януари Keemstar публикува туит, който спира $ 10 000 за унищожаване на базата на стримера Daniel "Dafran" Francesca. Причината за това е един вид личен спор, след като Keemstar бе забранен от Dafran в потока му, тъй като според Keemstar той не иска да има нищо общо с него. Във видеото си той казва:

Майната му на този човек. Аз съм богат и той ме натъжи, така че сега го натъжавам. 10 000 долара. Нападна го. Взриви основата му. Убийте го на сървъра. Вземете всичките му лайна. Накарайте го да плаче.

Дафран е добре познат стривър от Overwatch, който наскоро напусна кариерата си, за да стане био фермер в Дания. От известно време обаче той се радва на стрийминг на играта за оцеляване Rust, понякога заедно с Twitch bully xQc.

Така че той трябваше да гребе обратно: Малко след съобщението си, Keemstar отмени предложената му награда. В нов туит той пише, че Дафран сега планира собствен рейд. Искаше да подтикне приятелите си да го нападнат и да вземат парите.

Keemstar взима наградата обратно. "Няма да ме изтръгнат. "

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Рекламата за Rust on Twitch and Co.

Rust е една от най-добрите игри за оцеляване през 2021 г. и е преживяла силно увеличение на броя на играчите и аудиторията от края на 2020 г. Това беше една от най-големите игри в жанра преди, но през декември 50 стрийминга на Twitch се събраха на сървър за огромно шоу в Rust.

Повече за Rust and Twitch на MeinMMO:

  • 50 стримера играят MMO за оцеляване, сега лошото момче от Twitch наближава
  • Twitch пънк се качи на мирен ръжда - саван: "бих ритнал xQc "
  • xQc е злодеят на Twitch, но плащаницата е шерифът и почистването
  • Rust е планирано да се появи за PlayStation и Xbox през 2021 г.

Цялото нещо ставаше все по-голямо и по-голямо. Междувременно дори публиката се присъединява и съсипва всичко, без дори да играе. Играта определено се облагодетелства много от ажиотажа. Rust има повече играчи в Steam от всякога от началото на стрийминг проекта.

MMO за оцеляване не само привлича YouTubers и Интернет военачалници, които поставят награди на някои стримери. Rust е на пазара от 2013 г., но сега привлича и маси от нови играчи, които току-що са чували за Rust или са влизали в контакт с игрите за оцеляване. Ако сте един от тях (и не искате да рискувате с награда), ще намерите полезни съвети и трикове за започване в Rust и някои грешки, които трябва да избягвате в нашето ръководство за начинаещи за Rust.