Warcraft 3: Реформиран ли е по-добре сега? Катастрофални турнирни шоута: Не

Warcraft 3 върви ли по-добре сега? Всъщност не, защото на турнирите трябва да преминете към старата графика, за да я накарате да работи изобщо

...

Пускането на Warcraft 3: Reforged е може би едно от най-лошите издания в историята на видеоигрите, генерирайки язвителни отзиви и ядосани фенове. Но Blizzard обявиха, че ще продължат да работят по Warcraft 3: Reforged и ще разрешат много от критиките на феновете. Това беше преди повече от месец и първите кръпки вече бяха пуснати. Но те наистина помогнаха и поправиха най-лошите грешки?

Първият "голям " турнир в Dreamhack сега показа: Не, все още има много неща.

Постоянните прекъсвания решават турнира

Какво стана? Първият голям турнир "Warcraft 3: Reforged " се проведе, за да съвпадне с Dreamhack. Тук някои от най-великите и известни играчи се състезаваха помежду си. Сред тях бяха шведът "ThorZain " и южнокорейският "Moon ". Moon отдавна е един от най-добрите играчи в Warcraft 3 и е един от най-добре платените eSportsmen досега.

Така че двубоят в "Най-доброто от 3 " между ThorZain и Moon е голяма работа.

Беше 1: 1 и решителният мач беше, когато ТорЗейн се опита да атакува с армията си. Той имаше игривото предимство, тъй като имаше допълнителна база (разширяване) и армията му беше с 20 точки за снабдяване по-силна. ThorZain също имаше предимство в проучването на подобрения. Така че шансовете за победа бяха добри.

Но в момента на атаката, която трябва да реши мача, ThorZain неволно напусна играта - имаше прекъсване и играта в Warcraft 3 Reforged трябваше да се повтори от самото начало.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Грешката се повтаря няколко пъти: Сякаш това не беше достатъчно досадно само по себе си, същата грешка се случи в мача за повторение. Отново ТорЗейн имаше явно предимство - имаше повече злато, имаше по-добри предмети за своите герои и имаше добре балансирана армия, с която можеше да блесне в края. Но тъкмо когато се канеше да пропълзи лагер, грешката се повтори и имаше ново прекъсване.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Ето как реагирахте: След това ръководството на турнира реши да превключи Warcraft 3: Reforged на старата "Класическа" графика, за да заобиколи тази грешка. Така играта се повтори още веднъж. Този път ThorZain не успя да спечели надмощие. Мун доминира в този решаващ кръг и успя да претендира за мача и по този начин за победата за себе си без големи проблеми.

Под въпрос е дали това би станало без двете прекъсвания.

По време на турнира имаше няколко такива прекъсвания, също и с други играчи. Това гарантира, че много мачове трябва да бъдат повторени.

Blizzard вече подобри това в Warcraft 3 Reforged

Какво се е подобрило? Пачовете за Warcraft 3: Reforged обаче също така отстраниха редица грешки, от които играчите трябваше да страдат:

  • Например работниците на хората вече не се боядисват, след като са превърнати в милиции.
  • Заекването в игрите е намалено.
  • Като цяло играта вече е по-гладка.

Турнирът в Dreamhack обаче показа, че има още много да се направи, преди Warcraft 3 отново да се превърне в истинска титла за киберспорт. Защото, ако редовно трябва да превключвате към „старата“ графика на играта, за да можете изобщо да играете правилно, това е едно нещо преди всичко: доста неудобно.

Все още ли играете Warcraft 3: Reforged? Върнахте ли играта? Или предпочитате да изчакате още няколко месеца и да видите какво носят следващите кръпки?