Да, дори Final Fantasy VII получава Battle Royale

Любимият един играч RPG Final Fantasy VII има още една издънка. Това е игра за кралска битка за мобилни устройства, наречена The First Soldier (iOS / Android).

Това е FFVII Първият войник: Вчера, 25 февруари, Square Enix обяви, че една от най-популярните им ролеви игри получава ново отделяне. FFVII The First Soldier е безплатна игра за кралска битка на Free2Play за Android и iOS, която се провежда във вселената на Final Fantasy VII.

Действието на играта е определено 30 години преди събитията от оригиналния FFVII. За да увеличи военната си сила, Шинра започва тестовете на проекта SOLDIER: Хората, които са подсилени от технологията Mako, трябва да се бият един срещу друг.

Очевидно играта трябва да предоставя основна информация за това как прословутите елитни бойци са били избрани от SOLDIER. В края на краищата те играят централна роля в цялата серия FFVII. Можете да гледате трейлъра на разкриването тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Боен крал с много финални фантазии

Ето как ще играе Battle Royale: В трейлъра можете да видите директно първия геймплей на The First Soldier. На пръв поглед наподобява игри като Fortnite. Целта е да се премахнат всички врагове и да се превърне в първия войник някога.

Играчите могат да използват различни видове огнестрелни оръжия, както и оръжия за близък бой като мечове или директни битки с юмрук. Мобилната игра също предлага елементи на финалната фантазия.

  • В допълнение към HP, играчите имат и MP бар.
  • Можете да създавате и използвате различни заклинания. Това включва магии за атака като огън и лед, магии за подкрепа като протести или лечебни магии като Вита.
  • Всички места са от FFVII. Биете се в бедните квартали на Мидгар, църквата на Аерит или във Вутай.
  • Има дори заклинания, които можете да разгърнете на опонентите си. В трейлъра например можете да видите Ifrit в действие.
  • На бойното поле можете да събирате отвари и етер, за да регенерирате вашия HP и MP.
  • Чокобото, разбира се, също е там и може да се използва като стойки.

Има и PvE елементи. Вие не само се биете срещу други играчи, но и срещу класическите чудовища от Final Fantasy. В ремаркето например можете да видите бомбардировачи или емблематичния восъчен бос на скорпиона.

Призоваването на Ифрит във FFVII Първият войник

Ако се интересувате от FFVII Първият войник, тези статии може да са и за вас:

  • 6-те най-добри MMORPG истории за игра през 2021 г.
  • 10-те най-добри битви кралски игри в класацията - от непопулярни до популярни
  • 9-те най-добри мобилни MMORPG 2021 за iOS и Android

Кога се появява FFVII Първият войник? Точната дата на пускане все още не е известна. В края на ремаркето пише само, че трябва да се появи през 2021 година.

Очаква се играта да се появи в цял свят на устройства с Android и iOS. Това означава, че ние в Европа също ще можем да се насладим на FFVII Battle Royale.

Ще струва ли нещо първият войник? Играта ще бъде напълно Free2Play с магазин в играта. От ремаркето можете да видите, че в магазина ще се предлагат козметични артикули като костюми на шоколад.

Все още не е известно дали в магазина ще има и елементи, свързани с геймплея.

Ще го играете ли? Какво е мнението ви за новата издънка? Уведомете ни в коментарите.

Междувременно в MMORPG Final Fantasy XIV играчите могат да се състезават срещу един от най-тежките босове от FFVII.