Ето как можете да печелите монети и да купувате кожи в Химн

В Химн има магазин за каси, където можете да закупите козметични артикули по избор. Тук ще ви покажем как да получите монети или монети.

Какво представляват монетите? Монети, или на английски монети, е една от двете валути, с които можете да купите в Anthem Cosmetics в касата. Валутите са:

  • Монети, които можете да печелите в играта
  • Осколки или парчета, които можете да си купите с истински пари

Какво има в касата? В магазина за пари на Химн ще намерите предимно козметични артикули за вашия Javelin, като броня или винили. В магазина няма елементи с печалба. Така че не е възможно да купувате предмети, които ви правят по-силни в играта.

В допълнение към козметиката можете да закупите ограничен брой изработващи материали на седмица с монети.

Ето как изглежда магазинът в играта.

Ето как печелите монети в Химн

Когато стартирате Химн, ще имате на разположение 40 000 монети за касата. Можете да спечелите повече монети в играта.

кампания

За да печелите монети в Химн, трябва само да изиграете кампанията. Някои мисии ви дават до 2000 монети и други награди, като материали за изработка. За 15 до 20 часа, които продължава историята на Химн, вече можете да натрупате много монети.

Има и мисиите на различните фракции, които можете да завършите по време и след кампанията и които също ви възнаграждават с монети и други бонуси.

Лицето за контакт за магазина е Prospero.

Предизвикателства

Ще се справяте с предизвикателствата, докато играете, но можете и да работите по тях целенасочено. Можете да намерите предизвикателства във вашия Codex. Те изискват от вас например да извадите противници с определено оръжие или да съживите редица колеги играчи.

Без значение какво трябва да направите за предизвикателствата, те ви възнаграждават с монети и други предмети. Предизвикателствата с оръжията ви дават, например, желаните чертежи.

Можете да научите повече за предизвикателствата в нашата статия за крайната игра.

Системата на алианса ви възнаграждава, когато играете с монети.

Алиансна система

Съюзите са система за възнаграждение в Химн, която ви носи монети всяка седмица. С всяка дейност в играта придобивате опит, който се влива в системата на алианса. Опитът на останалите играчи от вашата група също отива в алианса. Опитът на играчите от вашия списък с приятели, които играят Химн, също отива в Алианса.

В зависимост от това до какво ниво е достигнал алиансът, ще ви бъде платено определено количество монети по време на седмичното нулиране.

Сандъците в свободна игра също ви възнаграждават с монети.

Свободна игра

Както някои играчи съобщават в Subreddit на Anthem, се казва, че свободната игра е добра за отглеждане на монети. Сундуците в света на отворените игри понякога трябва да съдържат монети.

Съобщава се, че фрийлансърите са получили между 800 и 2000 монети на някои сандъци. Трябва да се каже обаче, че не всички сандъци съдържат и монети.

Тук за вас имаме отличен фермерски маршрут за сандъци в свободна игра.

В околностите на Оуен не само ще намерите Яроу за фракцията на свободна практика, но и Лъки Джак

Ежедневни, седмични и месечни проверки

Лъки Джак е лицето за контакт за изпитите и можете да го намерите във Форт Тарсис близо до Оуен и Яроу. Изпитите изискват да изпълнявате определени задачи, които изпълнявате, докато играете.

Изпитите също могат да ви възнаградят с монети.

Не е задължително обаче да отидете при Lucky Jak, за да вземете изпитите си. Погледнете в кората си под Предизвикателства и "Път към славата ". Там ще намерите допълнителни изпити, които можете да попълните. Едно от нещата, които Химнът не обяснява добре на играчите.

Можете да намерите още ръководства за Химн в нашия преглед: