Предстои ли все още Destiny 3? Bungie разкрива 7-годишен план за Destiny 2

Седемгодишен план беше открит в Destiny 2. Настоящото заглавие на Destiny изглежда работи отдавна, a Destiny 3 е далеч.

Това е новата информация: Bungie пусна нов ViDoc за Destiny 2 Shadowkeep, в който те показват вкусен геймплей и разглеждат някои от вече познатите иновации на Shadowkeep.

Особено вълнуваща сцена може да се види във ViDoc от 5-та минута. Директорът на играта Люк Смит обсъжда бъдещото съдържание на Destiny 2 на голяма дъска - а сезоните 8, 9, 10 и 11, както и следващите Destiny 2 години 4, 5, 6 и 7 могат да се видят на дъската Можете да видите най-важните откъси тук:

Destiny 2 вероятно ще бъде актуална за много години напред

Това може да се види на дъската:

 • Най-горният ред означава номер на сезона, редът по-долу за името на сезона и третият ред за "Фантастика на играча ".
 • Сезон 8 е описан като "Неумиращ " с фантазията на играча "Ограничаване на прилива ". Знаем, че Сезон 8 се нарича „Сезон на безсмъртните“ и включва инвазии на Vex. Тези Vex нашествия са описани тук като „наводнение“, което трябва да съдържате.
 • Сезон 9 се нарича „Зората“ на бялата дъска. Люк Смит потвърди още с информацията за новия модел за сезонен пропуск, че деветият сезон се нарича "Сезон на зората". Той пише "Fix the Timeline " в него като фантазия на играч. Vex може да обърка сроковете, които ви е позволено да ремонтирате в сезон 9. Или има нещо общо с цикъла в сънуващия град?
 • Сезон 10 се нарича "Сцена".
 • Сезон 11 се нарича "Изтрит ".
 • След сезон 11, година 4 е на пътната карта.
 • При различна настройка на камерата може ясно да се види, че пътната карта на бялата дъска се простира до 7-ма година. Как се наричат ​​тези години, не може да бъде ясно дешифрирано.

Дали Destiny 2 наистина ще работи още 5 години?? Години 4 до 7 също биха могли да означават нови издънки на Destiny, но тогава те не бива да се наричат ​​"Година 4 " и т.н. Тъй като франчайзът Destiny вече е с няколко години по-стар, година 4 и следващите години се отнасят за годините след стартирането на Destiny 2.

Следователно, този Roamap показва за всички изяви: Destiny 2 работи (поне) 7 години, така че сега 5 - Shadowkeep предвещава 3-та година.

Какво казва общността за това? На Reddit сте едновременно изненадани и ентусиазирани от тази информация: “До седем години Destiny 2? Боже мой, 7 години съдба 2 ”, човек е изумен. Друг Гардиън смята, че това е страхотно. Това позволява на Bungie да създава висококачествено съдържание, вместо бързо да събира нещо за Destiny 3.

Искате да създадете нещо живо

Какво казва Bungie за това? Във ViDoc няколко пъти се казва, че Destiny 2 трябва да се превърне в нещо живо, което непрекъснато се развива. С Shadowkeep целта е да се достави съдържанието за играчи, които обичат играта. Искате да покажете в коя посока е Bungie с Destiny 2 - накъде е насочено пътуването на Guardian.

Люк Смит казва, "Хей, върнахме се и това е 5-годишният план за играта" - което според мен потвърждава информацията от дъската по-горе.

Shadowkeep ще подготви Destiny, за да може да премине през следващите големи промени. Destiny 2 е проектиран да бъде свят, в който играчите могат да почувстват, че техните действия и тези на глобалната общност управляват вселената на Destiny по смислени начини.

Визията за играта: За да бъде страхотна екшън MMO с непрекъснато развиващ се свят, в който можете да влезете с приятелите си навсякъде.

Ето какво казва Смит за бъдещи разширения: Всяка година трябва да дойде „набор за разширяване“ като Shadowkeep, който носи четири следващи сезона. Разширенията са като вид котва, която определя новата част на историята. Тогава в сезоните има растеж, еволюция и промяна в тези нови ситуации. Сезоните са свързани по отношение на разказването на истории.

Става дума за вселена, според Смит, която е динамична, която се развива, която ви дава спомени. Тогава можете да кажете: „Бях там когато

...

"

Защото с новите сезони старото съдържание също се премахва отново при качване на ново съдържание.

Сезон 11 ще бъде различен от всичко преди

Това казва Бунги за предстоящите сезони:

 • Сезонът на безсмъртните, Сезон 8, е за Vex, който започва нападение от Черната градина. Те падат на Луната и вие трябва да ги спрете.
 • В сезон 9 започват неща, които се основават на сезон 8
 • И в сезон 10 трябва да е доста интензивно. Когато Бунги говори за това, могат да се видят сцени за Распутин, военния дух на Марс.
 • В сезон 11 всичко ще бъде събрано - и според Bungie не искате да пропуснете това. Никога досега не е имало подобно нещо.

Shadowkeep сега е крайъгълен камък за големи промени, върху които ще се надграждат много неща. Накрая Люк Смит задава въпроса "Готови ли сме? " И сам му отговаря: "Още не сме дори близо ".

Тук вграждаме пълния ViDoc за Shadokeep:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

От него сме подбрали вълнуващи геймплей сцени, като новото подземие в Destiny 2 Shadowkeep.

Какво е известно за Destiny 3?

Какво знаем за Destiny 3? Официално Bungie все още не е казал нито дума за Destiny 3. Предишните слухове идват от течове.

Но според последните изявления изглежда, че Destiny 2 ще бъде актуализиран в продължение на много години напред. „Destiny 3“ не беше на пътната карта през следващите 5 години. В предишните месеци разработчиците многократно уверяваха, че Destiny 2 далеч не е приключила.

Можете да прочетете слухове за Destiny 3 тук: